Sziasztok!
Ha tudtok segítsetek léci.
Nem tudjátok véletlenül, hogy miért nem fogadja el a Siemens A50 a régi S25 C35 Headsetjét? Ugyan az a csatlakozó, de más lehet a lábkiosztás. Az ügyfélszolgák szerint csak a "gyári" hedszet működik, az utángyártottak nem. Van ilyen? Nehogy má...
"Ezek szerint a java prog. letöltést nem nagyon lehet használni mi?" Ilyet én nem mondtam!! Csak GPRS-szel nem megy (nekem legalábbis biztos nem), azt kapcsold ki (Menü/Beállítások/Adatcsere) nyugodtan.
Egyébként én sem nagyon értek ám a dologhoz...
Ezek szerint a java prog. letöltést nem nagyon lehet használni mi? Pedig milyen büszke erre mindegyik mobil szolgáltató :-(
Nem lehetséges, hogy nálam van valami roszul beállítva? (csak azért kérdezem, mert hivatalos siteról is (777sms) próbáltam letölteni, de ott sem ment.)
Másik. Olvastam, hogy westeles előfizetőként, még ha meg is veszem a kábelt, akkor sem tudom letöltésre használni. A pannonosok, is csak mechanikai buherálás után tudják ezt. Hát ez elég nagy sux!
Mindenképp CSD-vel próbáld! Nekem is hasonló volt a problémám, a tar.hu-n volt a fájl, felraktam a freeweb-re, onnan lejött (aztán később a Tárról is minden :)).
32 kbyte elég sok a kis memóriához képest. Biztos van elég hely neki?
A Siemens c55 tragikus egy mobil :)
De tényleg. A nővéremnek ilyen van. Oké, hogy mindent tud, amit tudnia kell,de az szerintetek normális, hogy az egész kijelző (belül) tele van dzsuvával? Az egész recseg-ropog amikor megnyomok rajta egy gombot. Ráadásul halk.
NE VEGYETEK ILYET!
Ma vettem egy c55-t, és megpróbáltam letölteni rá egy 32kbyteos programot wapról, de azt írja ki, hogy gprs hozzáférés elutasítva,, és csd-vel sem megy (hiba letöltés közben). Még nem mondtam, hogy westeles előfizető vagyok :-(
Nem tudom mit kellen csinálni, mert mobil + java témában eléggé láma vagyok. Ha valaki tud megoldást válaszoljon, pls!
Ha Pannonos vagy, küldj egy sms-t a 0620-9000-746-ra, az üzenet tartalma annyi legyen, hogy PIN2.
Vissza fogják küldeni a pin2 és puk2 kódokat. (9000-PIN)
Még valami. Egy 19-es szerviz-verzióval felülírattam az eredeti 18-as verziót.Azóta nincs magyar nyelv.A 18-as update verzióval pedig nem engedi visszaíratni.Tudna valaki erre megoldást?
Ezt is előre köszönöm.
Gamma
Sziasztok.
Tudna-e valaki segiteni? A biztonsági beállitásoknál a C55-ös készülék kéri a PIN2-es kódot.Nekem csak PIN és sima PUK kódom van,amit a vételkor kaptam.Hogyan lehet a PIN2-re szert tenni? Enélkül nem tudom ezeket az opciókat beállitani.Köszönettel: Gamma
A haverom vette meg nekem a telefont, ha jól tudom a WestEnd melletti Pannon bemutatóteremben, és azt mondja, hogy kaptam (kapott) hozzá kábelt.
Viszont sajnos még estig várnom kell, hogy ki is próbálhassam...
Én január közepe felé vettem, és nem kaptam hozzá.
A fickó azt mondta, egy szállítmány érkezett kábellel, a többi anélkül.
Sztem próbálkozz minél több boltban, hátha maradt még elfekvőben 1-1 darab...
Vett valaki mostanában ilyen telefont Pannonnál?
Ha igen, akkor kapott hozzá adatkábelt?
Mert én tegnap kérdeztem az Europarkban lévő boltban, és ott azt mondták, hogy a kábel csak karácsony előtti akció volt.
Ehhez képest a Pannon oldalán azt lehet olvasni, hogy a január 29-én indult akcióban szintén adatkábellel hirdetik. (Persze csak a készlet erejéig.)
Leöltöttem próbaképpen a lengyel naptárt, a cal50.jad fájlt kell leszedni, legalábbis nekem így működött.
Olvasgattam a Terminál fórumot, ott írta a készítő, hogy később esetleg az ő naptárát is lehet majd telefonon keresztül letölteni, azt nagyon várom.
Mindenesetre köszi a linket, a lengyel is nagyon jónak tűnik!
Kettő naptár is van már c55-re. Az egyik egy lengyel gyártmány, de magyar menüvel. Nem túl jó design, de van memo és nagyon egyszerűen használható.
A link: http://www.freewap.cz/wap/djax/cal50.jad és http://www.freewap.cz/wap/djax/cal50.jar
Ha telefonon keresztól akarod letölteni akkor, ha jól tudom csak a jar-t kell letölteni és azzal lehet telepíteni. De ez nem tuti.
A másik egy magyar készítésű hihetetlen jó kinézetű naptár, de még nem működik minden funkciója, memo már van benne, de szerintem a használata egy picit nem felhasználóbarát. De még fejlesztés alatt van. Sajna ezt csak kábelen keresztül lehet feltenni.
Link: http://blaquolf.freeweb.hu/tk/tkCalendar/tkCalendar0.6.1.rar