A bónusz dalok közül az Enemy bejön, kicsit visszaidézi nekem a kísérletező Kylie-t, afféle uptempo "Put Yourself". :)
Igaz, a deluxe-verziókat a papírtokkal jól ki tudják nyírni, és tárolni is kész kín őket. :/
A "Sexercize" videó puszta léte is meglepett, nekem ez az infó kimaradt, hogy bármit is terveznének vele, de nagyon jó klip lett, örülök, hogy nem kocsimosás lett a vége! :) Rrrrrrrrr. B)
Az volt az elsődleges szempontom, hogy az üveges borító műanyagtokba legyen, mert papíron nem igazán érvényesül jól. De lehet majd megveszem a deluxe-ot is, de sajna a bónusz tartalom nem túl értékes. A két bónusz szám gyenge (főleg a gagyi President), a DVD-t meg kb. once nézném meg.
Néztem a pre-sale jegyárakat, Bp-re állójegyet eddig nem tettek fel.
Egyébként mindenhol közel azonos árfekvés van (GC-jegy 85-90Euro), egyedül Prágában 60Euro. Ezt soha nem fogom tudni megérteni, hogy Prágában hogy tudják megoldani, hogy ennyivel olcsóbb legyen szinte minden koncertre a jegy, mint máshol.
Feleslegesen hisztiztem tegnap. Ma már meg is vettem a Media Marktban. Sima 4000, deluxe 4400. A simát vettem.
Meg is hallgattam, ma előszőr. Nagyon kellemes album. A bivaly erős Afrót persze meg se közelíti, ahhoz túl lityi-lötyi a Kiss, de attól függetlenül egy igazán élvezetes kis album. Tavaszra pont jó.
Egy nappal megjelenés előtt szerintem gáz, ha még a bolt gépében bent sincs egy CD. Viszont a Media webshopjában már fent van, úgyhogy biztos lesz a boltokban is pár napon belül.
a Million Miles verzék alá milyen jól be lehetne tenni a Celebration Benassi mix zenéjét, a refrénje meg bármikor lecserélhető a Get Out Of My Way-jel...
a Sexy Love meg a koncerten tutira a Wow-val lesz zanzásítva (legalábbis ez nagyon adná magát)
szerintem ez egy meglehetősen színtelen-szagtalan-jellegtelen album, pont mint a Fever óta mindegyik
Hallgatom az új albumot; eléggé amolyan Britney/Rihanna mainstream. a Sexercize például rajta lehetne Britney bármelyik lemezén... Lehet, hogy rajta is volt? :)
Az utolsó, a Fine meg olyan, mintha Madonna Mdna lemezéről szólna. Egyelőre nincs olyan szám, amit meg tudnék vagy akarnék hallgatni akárhányszor egymás után... Nyilván az én túl egyszerű agyberendezésemmel van a baj, hiszen nekem ez utóbbiak közé olyan számok tartoznak, mint Kylie-tól a Confide in me, vagy Polly-tól a Subsequently lost, vagy a Unique-tól a Fekete fehér... Vagy, hogy ne csak elektronikus legyen, a Ladánybenétől a Judge Day. Mindegy, milyen stílus, csak együtt rezegjen az egyszerű kis agyam saját frekvenciájával. :)
De ez egy fura világ, amit nem rám szabtak méretre, úgyhogy ennek remélem, nagyobb sikere lesz, mint az Aphrodite albumnak volt.
"You got: Indie Kylie! Howdy, rebellious Kylie. Your lipstick’s a little darker, you’ve got that glint in your eye and you’re out to prove your alternative sides. And we just LOVE you. One of our favourite Kylie phases."
Mondjuk azért a lipstick-es részhez érve egy pillanatra elgondolkodtam, hogy valóban jó ötlet volt-e tőlem ezt a kvízt kipróbálni. :)
A cikk szerint Kylie maga a szomszédlány-Kylie-t kapta a teszt kitöltése után... A kvíz kiötlői az ötletet ettől a kliptől kapták:
You got: Disco Kylie! ParlophoneEverybody loves Disco Kylie! And that’s because you’re so much fun. You’re required to get the party started and put smiles on all that you meet. Go out and dance under a ball of glitter this instance!"