Ők a magyarságot szeretik, nem ezt a judeoproli virslievő bagázst, amik mi lennénk.
Persze ne általánosítsunk. Mindez Bayertől jobbra látható. Boross és Dávid ma már szélsőbalnak számít, akik ugyebár a nemzet árulói, akiknek szivük mélyén bérencek, és keblük nem dagad az árpádsávok láttán.
>A balosok többsége, már ne is haragudj...igen kevés jelét adta / adja a magyarság iránti szeretetének
en meg ugy latom, a jobbosok tobbsege kifejezetten utalja a magyarokat.
Kedves balosok! Ha egy mód van rá, a fórumban mellőzzétek a "pajti", "barátocskám", "öcsi" stb...megszólításokat. Ez lehet, hogy egy MSZP-s "ingyenvirsli-kisfröccs-partyn" bejön, de ITT NEM.
A balosok többsége, már ne is haragudj...igen kevés jelét adta / adja a magyarság iránti szeretetének. Emlékezzünk csak a szocik kijelentésére: "Az Orbán kormány TÚLSZERETTE a határontúli magyarokat". Első dolgu volt, hogy a szomszédok karjaiba vessék magukat...Mi ez ha nem "árulás"?
Ki mennyire tiszteli a nemzeti jelképeket, sokféleképpen értelmezhető.
Én azt mondom, hogy azoknak semmi keresnivalójuk a pártrendezvényeken, oda járjanak az emberek pártjelvényekkel, pártzászlókkal. A zászlónak állami és nemzeti ünnepeken van helye.
Más meg azt mondja, hogy igenis ki kell hurcibálni minden csahos idióta beszédéhez, bizonyítandó a fickó magyarságát. Ha persze csak ezért vinné oda, semmi baj nem lenne, de e cselekedetét követően "nem magyarrá" nyilvánít mindenkit, aki nem öltözik piros-fehér-zöldbe.
Itt, ezen a topikon is megjelent néhány prehumán ősbarom, aki a következő csodás dolgokkal operált: "Mi jopbboldaliak azért viszünk zászlót a megmozdulásokra, mert magyarok vagyunk. A balosok nem visznek zászlót, mert kifejezetten rühellik a nemzetet. Ha mégis kiteszik a zászlót egy rendezvényen, akkor csak a port hintik a rendes emberek szemébe, álnok módon el akarják hitetni, hogy ez nekik is fontos, pedig csak azért hozták, hogy a rendezvény után a seggüket töröljék bele."
Nagy Lajosnal biztosan joval regebbi az arpadsav. Legalabbis II. Andras mar azt hasznalta kiralyi zaszlokent, a tole elhatarolodni igyekvo fia, IV. Bela valtotta le a voros alapon kettoskereszttel.
Az Európai Néppárt nem nemzeti párt, hanem nemzetközi pártszövetség. Vagy inkább nemzetközi párt.
Ezért furcsa párosítás a nemzeti retorika és egy nemzetközi párt alelnöksége. Orbán első tettéről, Magyarország feljelentéséről nem is beszélve. Ezt tőle éppen - az előzmények után - nem vártam volna. (Az már a Néppártot mínősíti, hogy a feljelentésből határozatot is faragtak rögtön, és nem értesültem róla, hogy a két aktus között lett volna egy körültekintő és elfogulatlan vizsgálat.)
Nézz már meg egy francia vagy egy usa ünnepet, hogy menniy zászlót látsz.
Amúg yén se vagy ok egy nagy zászló lobogtató, de ha vlakinek kedve van hozzá, ám tehesse szabadon és akkor amikor akarja. Demokrácia van, a zászlólengetés senkinek sem okoz kárt, ha vlakinek nem tetszik, ne nézze.
A tőkéssé lett komcsi, ez jó, de azért eldönthetnéd már végre, hogy moszkovita komcsi, vagy a nagytőke érdekeit kiszolgáló judeoliberális genyó, mer a kettő együtt nem megy. egyébként a véleményed tiszteletben tartom, de em értek vele egyet. p. szerintem az szdsz még mindig eléggé liberális eszméket vall
szia
A jobbközépes barátaimnak üzenem: a "puhapöcs" politika, meg ez az állandó mentegetőzés nem sok jóra vezet. Nem kellene állandóan elhatárolódni. Pont ezt akarják odaát, hogy gyengítsenek minket.
Anyagi ágon én is székely vagyok. Egyébként, a köpönyegforgatás a tőkésekké lett komcsikra jellemző leginkább, na és persze a velük bratyizó egykori liberális, jobboldali pártra (SzdSz).
"Pontosítok: a vörös-ezüst színű zászló - amely valóban az árpád-sávos őse - Nagy Lajos király korából származik és nem tőle. Valójában egy spanyol hercegnő hozta magával Spanyolországból, amikor beházasodott a magyar királyi családba. "
Nagy Lajosnak nem volt spanyol felesége (bosnyák volt). Szerintem itt Imre feleségéről, Aragóniai Konstanciáról lehet szó. És most, hogy írtad ezt, nekem is rémlik valami hasonló, de megesküdni nem mernék semmire.
"Elárulom neked: nem csak a miépesek lengetnek zászlót, hanem olyanok is mint én. Egyszerű, magyar érzelmű emberek, akik büszkék arra, amit az őseink létrehoztak, és ha kell meg is fogják védeni azoktól, akik be akarják mocskolni, el akarják lényegteleníteni ezeket az értékeket. Mert most erre megy ki a játék! Ez az, ami elválasztja a jobboldali magyarokat a baloldaliaktól. Igaz, van egy-két balos nemzeti is, mint például Malgot István, Szűrös Mátyás. Előttük le a kalappal! "
szevasz komám!
gratulálok hogy sikerült a magyar szavazók nagyobb részét magyarságtörténelembemocskolónak, ellényegtelenítőnek meg ilyesminek tartanod. A jobboldaliakat és a baloldaliakat egy dolog választja el: Milyen emberek vezessék Magyarországot. Húúúú remélem nem árultam el nagy titkot. Szűrös mint példakép, háát ez egy kicsit meleg, de úgylátom neked bejön a köpönyegforgatás, úgyhogy nem meglepő, hogy a fideszt favorizálod.
szevasz te mélymagyar
ekh, aki székely
Most oszinten ... aze leszunk magyarok
mer egy szines rongyot egy kapanyelen lengetunk ?
Ez azert rohejes ...
Nem le van tojva mien a zaszlo ...
Atol nem leszel nagyob magyar mer kiirod magadra es piros feher zold szinu konyharuhaval torolgeted othon a tanyerodat ...
A magyar az egyetelen aki Enyire huje
es enyire buszke ra ...
"Bár ha arra gondolok, hogy Orbán Viktor elvállalta az Európai Néppárt alelnöki tisztjét, kicsit zavarba jövök. Lehet, hogy a nemzeti eszmék csak nekünk hintett maszlag, és ők nem is gondolják annnyira komolyan?" Az Európai Néppárt jobboldali (jobbközép) pártokat tömörít.
A Fidesz jobboldali (jobbközép) párt.
Szerinted hol itt a maszlag?
Nofene, egy kis off.
Valamelyik nap ment a tévében a Fekete lovag című, meglehetősen gagyi amerikai vígjáték (Egy jenki Artúr király udvarában imitáció - a címszerepben ütődött fekete színésszel.) Az egyik jelentben nem hittem a szememnek: a várfalon, dekoráció gyanánt a koronás címeres magyar zászló lógott, miközben a XIII. századi Angliában gyepálták egymást a polgárok.
Na, nagyjából ennyire becsülik a világban nemzeti jelképeinket. Lehet sápitozni, de szerintem magunk devalváljuk őket. Minél ritkábban vennénk elő a zászlót, annál nagyobb lenne a becsülete.
Szóval, nekem az a bajom az árpádsávoszászlóval, hogy a Nemzetiszínű, Szent Koronás zászlónk helyett használják! Azon is van Árpád-sáv, a címeren, az pont elég! A komcsik azt is utálják. Tehát szerintem a Szent Koronás, címeres, piros-fehér-zászlót használjuk, mi jobbközép polgárok, ez a mi zászlonk, az árpádsávoszászlót hagyjuk a szélsőjobbnak.
A magyar címert is be kellene tíltani, csak azért, mert a kevésbé demokratikus rendszerekben is használták? Sajnálom, ha valakit megsértettem a magyarságában. Tök mindegy, hogy itt ki mit mond, úgy sem ez dönti el a dolgot. A magyarság a cselekedetekben nyilvánul meg. A 15 millióért hozott áldozatokban és felelősségérzetben leginkább.
Addig Addig hogy minden jelképet és szót lassan ki kell iktatnunk az életünkből mert olyasvalaki is használta aki az emberiség ellen követett el bűnöket.
Csodálkozom hogy még miért nem zárták be azokat a távolkeleti templomokat ahol a fordított horogkeresztek mint motívumok jelen vannak.
Az ötágú csillagot is be lehetne tiltani, esetleg a hatágút is.
A keresztet is, mert megfordítva sátánista jelkép.
Sőt minden szót amelyet diktátor valaha kiejtett vagy potenciálisan rossz tartalmat hordoz azt ki kell irtani.
Ez a gondolat már Orwell egyik könyvében is megjelenik...