Andillo Cellini Al-qa Sat
Ja,majd elfelejtettem, tudtátok hogy ez a Kandilló Cselloni Al-ma-Szat nem más,mint a Magnimus IQlightus FetrengveRöhögus személyesen??!!
Oszt tisztejjétek ám becsülette!
scriba!
Mi,földi halandók nem érthetjük az ő végtelen bölcsességét. A legutolsó hírek szerint a végtelen univerzum 1864576.-ik kvadránsának északi csücskében osztja az észt a hozzánk hasónló tudatlan halandóknak vagy mégsem? :)
Hol van Mester? Talán megint valami spirituális missziót teljesít messziföldön? Ne hagyjon bennünket kétségek között vegődni!!! Vagy csupán a türelem erényét gyakoroltatja velünk?
Jó leszel lepkeszárnyakkal is:):):) De akkor csak az maradhat!:) (Különben meg honnan is sejthetnéd, hogy igenis nagyon sok múlik az én transzomon.... Ahogy a misztikus beavató történet is elmondja: 14444 igaz Dulte tartja fenn a világ rendjét. Én vagyok a 14443-ik:))
Én csak egy egyszerű adeptus vagyok, nem tudhatok mindent. Lehet, hogy gonosz női démonként megcsapolod a Dulte lelkeket és korrumpálván azokat tovább adod...
Ugyan, ugyan. Tudnod kellene, hogy semmi sincs véletlenül! Minden egyes darab szépen lassan a helyére kerül a Mindenség hatalmas puzzle játszmájában. És amikor az utolsó darab is a helyére kerül...