Keresés

Részletes keresés

Bubi23 Creative Commons License 2003.06.21 0 0 32
Én úgy hallottam, hogy a Clawfinger nem is biztos, hogy jön!
szani Creative Commons License 2003.06.20 0 0 31
A világzenei Színpad programja egyetlen ponton nem egyezik a Sziget.hu-n és a Diaksziget.com-on.
Aug03. -án Tarika vagy Garmarna koncert lesz ? Nagyon nem mindegy :)
NagyAnd Creative Commons License 2003.05.16 0 0 30
meg a Testament se :)
Előzmény: groaa (27)
pg_breki Creative Commons License 2003.05.15 0 0 29
Jegyek mikortól és hol?
womac Creative Commons License 2003.05.15 0 0 28
Emlitette valaki a Sonata arctica-t? Egyébként mire jó a sziget hírlevél, mert eddig csak "civil kezdeményezésekröl" kaptam infót!!
groaa Creative Commons License 2003.05.15 0 0 27
Ja, és a Napalm death sem elhanyagolható!!!
NagyAnd Creative Commons License 2003.05.15 0 0 26
A SLAYER egy kicsit javit az allason ;-)
Előzmény: savafan (25)
savafan Creative Commons License 2003.05.07 0 0 25
Sajna eddig gyengécske a metálfelhozatal.

Clawfinger
Annihilator
Apocalyptica
Circle2Circle
My Dying Bride

Ennyi és ezek közül az Annihilator és a Circle egy napon. 3-án.
Attól félek, hogy nagyon karcsú program lesz idén. Az eddigiek alapján a tavalyit meg sem közelíti. A program már teljes csak még nem publikus. Ami tutira nem lesz pedig szó volt róla (szigeteseknek nem kellett, kevés lemezt adnak el mostanában): Running Wild, Saxon.

Előzmény: savagepumpkin (24)
savagepumpkin Creative Commons License 2003.05.07 0 0 24
Sziasztok!

Kinek van ebben infója, ötlete:
Mikor lehet megtudni a műsort?
Lovag Metálékból milyen felhozatal lesz idén? Tavaly volt pl. Gamma Ray, Edguy, Savatage, Doro meg ilyenek. Akkor idén is jönnek, vagy akkor idén nem jön ilyesmi?
Merhogyugye elővételben kellene megvenni a hetijegyet, de úgy elég rizikós, ha azt sem tudom, mit fogok látni. Csak a buli kedvéért nem mennék, mert tömegiszonyom van, viszont ha, akkor lenne egy egész hét amikor jó koncerteket nézhetnék.

Előzmény: szani (23)
szani Creative Commons License 2003.04.07 0 0 23
Most olvastam egy riportot az egyik Värttinä énekeslánnyal aki pályafutása egyik legnagyobb élményeként említette amikor a Szigeten a negyedik!! ráadásban , mikrofon nélkül énekeltek egy dalt a nézőkkel együtt.
Nemrég voltam Helsinkiben a jubileumi koncertjükön. Szenzációs volt, szóval érdemes lesz a Szigetre kijönnötök Aug.4.-én :))
Susie Gotha Creative Commons License 2003.03.29 0 0 22
Ugye, a Massive Attack július 31-én lesz?????
Előzmény: diaksziget (21)
diaksziget Creative Commons License 2003.03.23 0 0 21
Íme a diaksziget.com legfrissebb infói a Sziget 2003ról:

Hivatalos infók >
Massive Attack
Clawfinger
Slovo
Circle2Circle
Annihilator
Zion Train
Ojos de Brujo

Nem-hivatalos Előadólista >
Varttina (aug. 4)
Shane MacGowan and the Popes (aug. 5)
Bratsch (aug. 3)

Katt ide:
http://www.diaksziget.com/

Daoldin Creative Commons License 2003.03.17 0 0 20
ezzel maximálisan egyetértek. Deftonest a Szigetre! :o)
Előzmény: h4nsika (19)
h4nsika Creative Commons License 2003.03.16 0 0 19
a Deftones zenekar tagjainak laba fogja valaha erinteni kis hazank foldjet?barcsak ottlennenek,utana akar elis tavozhatnek az orok vadaszmezokre:)
Ass-smoke Creative Commons License 2003.03.15 0 0 18
Kedves Fórumolvasók!

A Szigetről csak pár dolgot. Egy "amatőr" együttes tagja vagyok és három éve szeretném csaptomat bejuttatni a Szigetre. Tavaly a személyesen leadott demoanyagunkat egyszerűen elhagyták és e tényt be is vallották a kedves szervezők. Nem jutottunk be. Idén nagy hanggal vállalták, hogy mp3-kal is lehet jelentkezni. Ez okból on-line jelentkeztem is. Az egyenszöveg szerint értesítenek e-mail, telefonon a jelentkezési határidőről és hogy hova küldhetem az mp3-kat. Naponta nézegettem a postafiókom, vártam a telefont. Kérdezhetitek, miért nem léptem? Csodálkoztok, azután, hogy tavaly elhányták a CD-nket. Ma látom a honlapon, lejárt a határidő, mp3-kat technikai pedig okokból nem fogadnak. E-mail sem, telefonon se kerestek meg.
(A történet folytatásához még elfelejtettem egy adatot közölni: igaz, hogy együttesem az amatőr kategóriába sorolható, de elég nagy kapcsolatrendszert sikerült kialakítanunk zenei körökben.) Ezután felhívtam zenészkollégám, hogy segítsen. Hétfőn megyünk az Orlay utcába (hogy "mecénásom" idézzem) leordítani a szervezők fejét. Nem akartam protekciót igénybe venni, de az élet így akarta. Kedves "amatőr" zenésztársak! Ne nagyon dőljetek be a Sziget szokásos felhívásainak. Magasról tesznek ránk, csak az a fontos, hogy minél több minősíthetetlen, de NAGYLEMEZES együttes lépjen fel. A másik gusztutalan dolog: tavaly rengeteg Sziget plakáton csak a külföldi fellépők voltak felsorolva. Nem vagyok nacionalista, de azért ez csak egy MAGYAR SZIGET. És végezetül ne feledjétek, a Sziget csak azért olyan jó minden évben (és ezt aláírom), mert a jó emberek szórakozni is jól tudnak, főleg együtt.

Susie Gotha Creative Commons License 2003.03.14 0 0 17
Massive Attack mellé még akarom a Sisters of Mercyt, mer'nagyon jó lenni a koncertjeiken. Valamint akarom még a Depest is, mert még nem láttam élőben. Aki illetékes, hívja meg nekem.
Hejjj.
Susie Gotha Creative Commons License 2003.03.14 0 0 16
Én inkább finn zenekarnak nézem, bár nem ismerem, bikus.
Előzmény: Ülő Bika törzsfőnök (11)
Wisey_ Creative Commons License 2003.03.13 0 0 15
Állítólag jön a Running Wild.
szani Creative Commons License 2003.03.11 0 0 14
Nem vetkőznek , de annélkül is érdemes őket megnézni :-) , és meghallgatni
Előzmény: Ülő Bika törzsfőnök (13)
Ülő Bika törzsfőnök Creative Commons License 2003.03.11 0 0 13
vetkőznek is a csajok? ha igen akkor biztos...:-)
Előzmény: szani (12)
szani Creative Commons License 2003.03.09 0 0 12
Te most gúnyolódsz? :))
olvasd vissza a topicot , vagy nézd meg a honlapjukat , hátha kedvet kapsz hogy idén kigyere :) (aug.04. Világzenei Színpad)
www.varttina.com
Előzmény: Ülő Bika törzsfőnök (11)
Ülő Bika törzsfőnök Creative Commons License 2003.03.08 0 0 11
az valami indiai kaja?
Előzmény: szani (10)
szani Creative Commons License 2003.03.08 0 0 10
persze , mert tavaly nem volt Värttinä. Idén viszont lesz :))
Előzmény: Ülő Bika törzsfőnök (9)
Ülő Bika törzsfőnök Creative Commons License 2003.03.08 0 0 9
ki nem szarja le a szigetet?! szar lett, most már az is marad, tavaly nem voltam először és nem is hiányzik. idén mitől lenne jobb?
Előzmény: diaksziget (-)
szani Creative Commons License 2003.02.21 0 0 8
Az eddigi egyetlen nem hivatalos (illetve hivatalos mert az együttes honlapján megerősített) fellépő a Värttinä , ráadásul pár nap múlva jelenik meg az új lemezük.
a diaksziget.com- on két hír is van róluk:
www.diaksziget.com/main/hirek.php
szani Creative Commons License 2003.01.15 0 0 7
Nagyon ügyes vagy.
Nem lett volna célszerűbb az x db html-próba topic valamelyikében próbálkozni ? :(
Előzmény: Guzmi (5)
Guzmi Creative Commons License 2003.01.15 0 0 6
Guzmi Creative Commons License 2003.01.15 0 0 5

bocs, csak tesztelek..

Okulare Creative Commons License 2003.01.13 0 0 4
A legjobb Sziget koncertjeimre "véletlenül" bukkantam. Bár kiváncsi lennék egy-két "nagy" névre, de nélkülük is tök jól elvagyok.
szani Creative Commons License 2003.01.13 0 0 3
ezt általában mondod, vagy konkrétan a Värttinäre ?
mert a világzenei színpadra náluk nagyobb nevet nem lenne könnyű hívni. Ezt így gondolhatta az a pár ezer ember is aki ott volt pl. 2000. évi koncertjükön, amikor négy ráadás volt.

Rock ügyben lehet,hogy igazad van , habár amikor az Oasisnak kifizették a sziget költségvetésének közel harmadát , aztán az egyik legszarabb koncertet adták , mindenki háborgott , hogy minek hívták meg őket ennyi pénzért.

Előzmény: Balthazar (2)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!