Csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy valamilyen szabály miatt OKI nem látogathatja meg a rákos gyerekét, de ha viszket a farka az RTL elintézi neki a kurvát.
Gyermekeim nem nezik vv-t,se bb-t.Ennél már csak az lenne rosszabb ha Balázs Palit nézetnék velük.
Egyébként dugással nincs bajom, de miért nem találnak egy gusztusosabb embert, mint ez ? Én csak véletlenszerüen láttam, de ez nem nem szeretkezés közben is undormány ember..
Ezek szerint a konzervativizmus nem létezik?
Abban persze igazad van, hogy alapvetõen az egyének értékrendje az ami a társadalom értékrendjét adja, ha található benne koherencia.Ha azonban az összetartó irányokhoz való akalmazkodás helyett az egyéni érdek vezette pillanatnyi/szubjektív értékekre való törekvés válik a követendõ magatartásformává, akkor nem nemzetrõl hanem atomizált társadalomról beszélhetünk. Ráadásul a társadalom nem mûködhet ezen értékrendek nélkül, hiszen nem lehet mindent törvényileg szabályozni. Egyébként szerintem a minnél precízebb, egy területet leginkább lefedõ törvényi szabályozásra való törekvés éppen a társadalom értékzavarának a megnyilvánulása, ahogy a szétszéledt nyájat egyre erõsebb eszközökkel kívánja egy irányba terelni.
Ha azért nem szemetelsz, mert félsz a törvényi következményektõl az jó, de az mégjobb, ha azért nem szemetelsz mert azt nem illik, mert morális válságot okoz benned. Európa legjobb környezetvédelmi törvénye a románoké, a legsilányabb a norvégoké. Hol jobb a környezetvédelem helyzete?
elnézést, de én egy prehumán, kulturálatlan közegböl érkeztem, és nézem a VV-t, a BB-t nem mert az nem tetszik.
Csak megakadt a szemem a jólértesültek (mi nem nézzük ezt a mocskot) félretájékoztatásán
OKI gyereke sajnos rákos:-((
1. szarság:A házban készült (a játékosok által készített, söt egy szobrász által felajánlott OKI-szobor) pólók+stb-k értékesítéséböl a VV gyermeksegítö alapitványt támogat
2. szarság: a "vad" szex bemutatása után a nézettség emelkedni kezdett ergo barom magyar nézö
3.szarság: demokrácia van és nem egy-két megvadult fórumozó dönti el, hogy mi lehet a tv-ben.
4.szarság: van kapcsológomb (a módosabbaknál távírányító)
remélem senkit sem bántottam meg, és a belsö értékrendje mindenkinek a helyén maradt
:O)noir
Arról, hogy "valóságsó" van magyar TV-ben is, csak azért tudok, mert minden tele van az utálkozással. A reagálások alapján mindenki utálja a "műfajt" érdekes módon, mégis jól eladható a reklámidő, különben már régen a Tüskevár menne főműsoridőben.
Azon viszont egyik ámulatból zuhanok a másikba, hogy még senkinek nem tűnt fel egy érdekesség:
Ha egy filmben jóarcú, jólöltözött egyetemista fiatalember egy csinos fiatal lány kebeléről felhúzza a trikót és orcáját a formás domborulatok közé temeti, három percen belül leégnek a drótok az ORTT panaszbizottságnál a felháborodott betelefonálók miatt. Ha a szóbanforgó páros férfitagja netán érzéki csókot lehel a hölgy csupasz köldökére, összevonja szemöldökét az összes egyház. Ha a csók a bugyin keresztül éri a hölgy vénuszdombját, másnap az újságok tele vannak fölháborodott pásztorlevelekkel. És ha még több is történik, kitör a világraszóló botrány, az adót letiltják és keserű nyilatkozatok hangzanak el a világ romlottságáról. Ha viszont ugyanez a fiatalember, ugyanezt az ifjú hölgyet barkácsműhelyének legkorszerűbb gépeivel feldarabolja úgy, hogy a kamerát is elborítja a vér, az tökéletesen helyénvaló. Legfeljebb néhány pisológus szagértő nyalatkozik egy hajnali háromkor közvetített rétegműsorban, hogy azé' má' este félkilenckor mégse!
Tetszik ahogy egy információ torzul! :-)
Oki kisgyermeke nem rákos, hanem szellemileg visszamaradott. Nem mintha ez jobb lenne, csak a tény kedvéért.
Az a 13 éves kiscsaj gondolom akkor a Privat Gold-ot is nézi. És az jobb?
A VV topicban olvastam, hogy ezt az OKI gyereket nem engedték ki a gyerekéhez aki rákos.(akivel egyébként semmi kapcsolata). Egy szabályzatra vagy mire hivatkoztak.
De hogy OKInak 50 napja áll a f@sza azt sürgősen orvosolni kell.
És most figyelj! Tegnap egy tizenhárom éves kiscsaj akart hozzászólni éjjel negyed egykor az OKI dugásához.
A szabályok (pl. kresz tábla) nem csak a szabályozás miatt, hanem az egyértelműség miatt is kell.
Az, hogy egy gyereknek jó-e a TV műsor vagy sem más lapra tartozik, mint, hogy mi mehet a TVben. Roppant visszataszító lenne egy prűd, álszemérmes társadalom. A visszafolytott perverziók esete külön tanulmányt érdemel.