Keresés

Részletes keresés

noir2 Creative Commons License 2002.11.05 0 0 138
na én megyek is:-)
csak kiváncsiságból kukkantottam be ide.

további kellemes indulatokat(:-)

amúgy nemsokára kezdödik a retek-klubbon a VV, biztos lesz benne csúúúúnya is:-)))
:O)üdvnoir

chieschphaludhy Creative Commons License 2002.11.05 0 0 137
Kiváncsi lennék, hogy Te hogy nézel ki:) Baszás közben is:)
Előzmény: zsuzsa (133)
Ideiglenes Nick Creative Commons License 2002.11.05 0 0 136

Szíved csücske a szennycsatorna?

Előzmény: Big-B (0)
A002 Creative Commons License 2002.11.05 0 0 135
Csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy valamilyen szabály miatt OKI nem látogathatja meg a rákos gyerekét, de ha viszket a farka az RTL elintézi neki a kurvát.

RTL értékrend.:-(((((((((((

8472-es faj Creative Commons License 2002.11.05 0 0 134
Nem vitázom, csak nekem ez rémlett, mintha régebben egyszer maga Oki mondta volna. De adja Isten, hogy egészséges legyen!
Előzmény: A002 (121)
zsuzsa Creative Commons License 2002.11.05 0 0 133
Gyermekeim nem nezik vv-t,se bb-t.Ennél már csak az lenne rosszabb ha Balázs Palit nézetnék velük.

Egyébként dugással nincs bajom, de miért nem találnak egy gusztusosabb embert, mint ez ? Én csak véletlenszerüen láttam, de ez nem nem szeretkezés közben is undormány ember..

noir2 Creative Commons License 2002.11.05 0 0 132
végülis a gyémánt is szénböl:-))

te default vagy ingerült, vagy csak mórikálod magad?
:O)noir

Előzmény: Showder (131)
magyar tarka nagy barom Creative Commons License 2002.11.05 0 0 130
Ezek szerint a konzervativizmus nem létezik?
Abban persze igazad van, hogy alapvetõen az egyének értékrendje az ami a társadalom értékrendjét adja, ha található benne koherencia.Ha azonban az összetartó irányokhoz való akalmazkodás helyett az egyéni érdek vezette pillanatnyi/szubjektív értékekre való törekvés válik a követendõ magatartásformává, akkor nem nemzetrõl hanem atomizált társadalomról beszélhetünk. Ráadásul a társadalom nem mûködhet ezen értékrendek nélkül, hiszen nem lehet mindent törvényileg szabályozni. Egyébként szerintem a minnél precízebb, egy területet leginkább lefedõ törvényi szabályozásra való törekvés éppen a társadalom értékzavarának a megnyilvánulása, ahogy a szétszéledt nyájat egyre erõsebb eszközökkel kívánja egy irányba terelni.
Ha azért nem szemetelsz, mert félsz a törvényi következményektõl az jó, de az mégjobb, ha azért nem szemetelsz mert azt nem illik, mert morális válságot okoz benned. Európa legjobb környezetvédelmi törvénye a románoké, a legsilányabb a norvégoké. Hol jobb a környezetvédelem helyzete?
Előzmény: chieschphaludhy (118)
noir2 Creative Commons License 2002.11.05 0 0 128
elnézést, de én egy prehumán, kulturálatlan közegböl érkeztem, és nézem a VV-t, a BB-t nem mert az nem tetszik.
Csak megakadt a szemem a jólértesültek (mi nem nézzük ezt a mocskot) félretájékoztatásán
OKI gyereke sajnos rákos:-((

1. szarság:A házban készült (a játékosok által készített, söt egy szobrász által felajánlott OKI-szobor) pólók+stb-k értékesítéséböl a VV gyermeksegítö alapitványt támogat
2. szarság: a "vad" szex bemutatása után a nézettség emelkedni kezdett ergo barom magyar nézö
3.szarság: demokrácia van és nem egy-két megvadult fórumozó dönti el, hogy mi lehet a tv-ben.
4.szarság: van kapcsológomb (a módosabbaknál távírányító)

remélem senkit sem bántottam meg, és a belsö értékrendje mindenkinek a helyén maradt
:O)noir

Előzmény: 8472-es faj (120)
chieschphaludhy Creative Commons License 2002.11.05 0 0 126
Megnézném, hogy Kolosi P és Árpa A most milyen magasra emeli a fejét:)
LaCk0 Creative Commons License 2002.11.05 0 0 125
Az esti vv showba bekéne telefonálni és megkérdezni, hogy az rtl klub mennyit fizetett a kurvának, hogy lefeküdjön Okival.
H-turul Creative Commons License 2002.11.05 0 0 124
Arról, hogy "valóságsó" van magyar TV-ben is, csak azért tudok, mert minden tele van az utálkozással. A reagálások alapján mindenki utálja a "műfajt" érdekes módon, mégis jól eladható a reklámidő, különben már régen a Tüskevár menne főműsoridőben.
Azon viszont egyik ámulatból zuhanok a másikba, hogy még senkinek nem tűnt fel egy érdekesség:
Ha egy filmben jóarcú, jólöltözött egyetemista fiatalember egy csinos fiatal lány kebeléről felhúzza a trikót és orcáját a formás domborulatok közé temeti, három percen belül leégnek a drótok az ORTT panaszbizottságnál a felháborodott betelefonálók miatt. Ha a szóbanforgó páros férfitagja netán érzéki csókot lehel a hölgy csupasz köldökére, összevonja szemöldökét az összes egyház. Ha a csók a bugyin keresztül éri a hölgy vénuszdombját, másnap az újságok tele vannak fölháborodott pásztorlevelekkel. És ha még több is történik, kitör a világraszóló botrány, az adót letiltják és keserű nyilatkozatok hangzanak el a világ romlottságáról. Ha viszont ugyanez a fiatalember, ugyanezt az ifjú hölgyet barkácsműhelyének legkorszerűbb gépeivel feldarabolja úgy, hogy a kamerát is elborítja a vér, az tökéletesen helyénvaló. Legfeljebb néhány pisológus szagértő nyalatkozik egy hajnali háromkor közvetített rétegműsorban, hogy azé' má' este félkilenckor mégse!
A002 Creative Commons License 2002.11.05 0 0 121
Oki kisgyermeke nem rákos, hanem szellemileg visszamaradott.

Nem nyert. A tegnap egy Best magazinnal gyarapodtam. Ott van a kislány (kemoterápiás kezelés után), és újabb burjánzást találtak.

De hótmindegy, ezen én nem vitatkozom. Lényeg hogy OKI b@szott egy nagyot, amit a szennylapok, szennytévé közvetit.

Előzmény: 8472-es faj (120)
8472-es faj Creative Commons License 2002.11.05 0 0 120
Tetszik ahogy egy információ torzul! :-)
Oki kisgyermeke nem rákos, hanem szellemileg visszamaradott. Nem mintha ez jobb lenne, csak a tény kedvéért.
Az a 13 éves kiscsaj gondolom akkor a Privat Gold-ot is nézi. És az jobb?
Előzmény: A002 (119)
A002 Creative Commons License 2002.11.05 0 0 119
Ha írtátok már bocs, csak átfutottam a topicot.

A VV topicban olvastam, hogy ezt az OKI gyereket nem engedték ki a gyerekéhez aki rákos.(akivel egyébként semmi kapcsolata). Egy szabályzatra vagy mire hivatkoztak.

De hogy OKInak 50 napja áll a f@sza azt sürgősen orvosolni kell.
És most figyelj! Tegnap egy tizenhárom éves kiscsaj akart hozzászólni éjjel negyed egykor az OKI dugásához.

Az ész megáll.:-))))))

chieschphaludhy Creative Commons License 2002.11.05 0 0 118
Csak az egyénnek vagy legfeljebb a többségnek van értékrendje, a társadalomnak nincs és nem is lehet.
Előzmény: magyar tarka nagy barom (117)
magyar tarka nagy barom Creative Commons License 2002.11.05 0 0 117
Az a helyzet, hogy Magyarországon nincs társadalmi értékrend. Ahhoz megegyezésre, összefogásra lenne szükség. Mi a nemzetbõl csak a nem-ig jutunk el.
RAMBO Creative Commons License 2002.11.05 0 0 116
Hmmmm ne feledjétek: VALÓSÁGSÓ! Ez van: a sok türhő megvehető egy kurva és gusztustalan hájzsák aktusával.
8472-es faj Creative Commons License 2002.11.05 0 0 115
A szabályok (pl. kresz tábla) nem csak a szabályozás miatt, hanem az egyértelműség miatt is kell.
Az, hogy egy gyereknek jó-e a TV műsor vagy sem más lapra tartozik, mint, hogy mi mehet a TVben. Roppant visszataszító lenne egy prűd, álszemérmes társadalom. A visszafolytott perverziók esete külön tanulmányt érdemel.
Előzmény: Törölt nick (95)
Demim úr Creative Commons License 2002.11.05 0 0 114
nézd a spektrumot, meg a nesöneldzsiogröfit. én is hányok pilhálgyörgytől, nem is veszem a nemzetet... ;-))))
Előzmény: Showder (113)
Demim úr Creative Commons License 2002.11.05 0 0 111
ne hisztizz!!! :-)
Előzmény: Showder (109)
Demim úr Creative Commons License 2002.11.05 0 0 110
mit lehet? követendő példakép: az ifjúság ex-minisztere!!! ;-)))
Előzmény: Donky (107)
Minuwiel Creative Commons License 2002.11.05 0 0 108
Hello skacok!!! Képzeljétek, amiota megjelentek a valoságshow-k, szinte egyáltalán NEM NÉZEK TV-t!!! MEGGYOGYULTAM !!!! KÖSZI !!!!!!!!!!!!

A B.B. és V.V. egyaránt akkora béna szarság, hogy az már tutira vicces!!! Nem is kell roluk irni parodiát !!!! Elég, ha beteszik az igazit !!!

(Sajnos a többiek nézik otthon, ezért nem tudom magam teljesen elszigetelni, de legalább van idöm másra, pl. könyvet irni.)

Donky Creative Commons License 2002.11.05 0 0 107
Az más. A nő nem prosti volt, hanem titkárnő. Azt lehet. :o))
Előzmény: Demim úr (104)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.11.05 0 0 106
Na, ezér jött ki Oki a szobából gumiért!

Ez akár reklám is lehetett!!

Előzmény: Kagakusha (99)
ipari tusko Creative Commons License 2002.11.05 0 0 105
Nem látok összefüggést egy hibásan használt kifejezés és a vélemény nyílvánítás között...

Ha mondjuk a nyelvtannal kapcsolatban magyarázok majd, akkor ne felejtsd szavad...:D

Előzmény: karma police (102)
Demim úr Creative Commons License 2002.11.05 0 0 104
katolikus polgárgyerek a házasság utánra hagyja a szexet. ld. dajcstomi... ;-)))
Előzmény: kis pimasz (96)
karma police Creative Commons License 2002.11.05 0 0 103
Na ez jó - ebben van valami!
Előzmény: Törölt nick (95)
karma police Creative Commons License 2002.11.05 0 0 102
Tudod, ha valaki leír egy olyat, hogy "ledegradál" és mellette erkölcsről és világképről beszél, az furcsán veszi ki magát.
Előzmény: ipari tusko (91)
Kártékony Creative Commons License 2002.11.05 0 0 101
Kivéve talán az olaszokat! :))))
Mert ott kicsit keményebben ment a dolog... ;-)
Előzmény: dez1 (97)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!