Hali Radir!!
Tehát jártál a raktárban és ha ott balra elkezdtél szlalomozni a ládák között leirtottad az embereket akkor vascsöveket fogsz találni!!Ezeken átbújva eljutsz egy kis szobához ahol némi energia felvétele után kinyithatod a szobából nyíló ajtót és folytathatot a szlalomozást a ládák között !!Ha jól emlékszem ennek a végén találkozol a csajszival és meg kell menteni amig feltankolja a repcsit!!
Na ennyi!!
Remélem ez már elég lesz!!
Hali
Egyre keményebb,mert már ezen is túl vagyok, minden épületet atnéztem, senki nincs a pályán rajtam kívül!! Akárhova megyek nincs kiút. A csajt már régóta nem láttam,gondolom ha meghalt volna vége a játéknak.
Eccerűen tehetetlen vagyok.
Hali Radir!!
Ha lenyírtál mindenkit akkor le a toronyból és az egyik raktárba be tudsz menni !!Ez arra van amerre teherautókat látsz ott lesz jó pár ember arra várván hogy szétlőhesse a segged!!
Remélem tudtam segíteni!!
Hali!!
Igen köszi meg minden, de ezen már túl vagyok.
Távcsövessel lelőttem őket, senki nincs rajtam kívül a pályán, a punit már régen nem láttam, kóválygok mint egy tüdőhurutos sas, és fogalmam sincs mit csináljak. Már vagy 50x körberohantam mindenhol, és semmi.
Lehet hogy csak a Cheat segít?HOl találok?
Be kell menni a bal oldali épületbe (nem amelyik mögött a generátor van)és ott fel kell a toronyba menni úgy hogy ne vegyenek észre(sem kamera,sem faszi).Ott a legtetején minden cuccot (v.mi irányítópult)szét kell b@szni.Utána jelenik meg lent megint a picsa,Neked meg fentről távcsövessel kell nyírni a rá támadókat.
igen nekem is volt ilyen gondom azon a pályán az össze feladatot megcsináltam, már csak az volt hogy bevárom a csajt és felszállás..nade a csaj ott guggolt egy ajtó mellett és nem mozdult! patthelyzet..cheat-el mentem tovább!
HAli, végigolvastam, nem találtam választ hogy a második pályán (bázis) kikapcsoltam a generátort, lelőttem mindenkit, a picsa eltünt, senki nincs a pályán, én meg nemtoom mit kell csinálni.Valaki???
Ja...ez a vége. Ha megölted Drake-et, akkor beindúl az önmegsemmisítés, vagy már megy, és pont akkor érsz a végéhez. Szóval, ha megölted, akkor megnyílik 1 ajtó, az 1-ik kék gombnál, azon kell kimenekűlni. Utánna jön az utolsó Cutscene.
Csáó
ez a végén van?
mert én most ott szenvedek hogy bemegyek egy hangárba ott a Drake lelövöm de asszongya hogy meneküljek valahova! 10mp visszaszámlálás és nekem annyi! hova menjek!
ez már a vége lenne?
Amikor űrhajós ruhában vagyok és 4rakéta van körülöttem,be kapcsoltam mind a 4-en a kapcsolót a tetején utána mit kell csinálni mert az időm elfogy és felrobbanok,már szét játszottam az agyamat de nem tudok rájönni.
asszem kell a "exploses aquired" tehát robbanóanygok felvétele és van egy ilyen rakétakilővő amivel a helokoptereket kilövöd azzal kell kilöni min 5 servert az admin room-ban!
sima kézifegyver semmit sem ér!
Hellósztok. Lehet, hogy már kérdezte ezt valaki, nem olvastam még végig az összes hozzászólást. De nekem az lenne a kérdésem, hogy mikor Tokyoban vagyok a toronyban, és már feltöltöttem az Administrator gépére a vírust, mit kell tennem a továbbiakban? Valami olyat olvastam, hogy a server szobát kell felrobbantani. Már azt is kipróbáltam, hogy szétlövöm a berendezést, de nem sikerül. Találtam 1 fax készüléket az Administrator gép közelében, és 1 ajtót a konyha közelében. De hiába van 1 kéz mindkettő felett. Egyiket sem lehet érelmes dolgokra használni. Szóval, ha valaki elárúlná, hogy hol találom meg a másik gépet, amire fel kell tölteni a vírust, az nagyon megköszönném.
Meg, ha esetleg tudna valaki 1 címet, ahonnan letölthetem a végigjátszást, azt is szívesen fogadnám. Mivel minden keresőben csak a konzolos verziók végigjátszását találtam meg.
ja télleg van egy rész ahol valami űrruhát felveszel és lebegsz vagy mi és kilősz egy hasonló űrruhást...hát ez a rész röhej volt mint valami pokemon!:-))
mind1 túltettem magam rajta egy kis soldiers of fortune 2 rendberakott!:-))
hát nemtom sajna sokszor kell cheat-ot használnom
mert lusta vagyok az ajtók nyitási módszereit keresgélni..most egy trópusi szigeten vagyok mennyi van még a végéig??
Szerintem nem vártad meg, amíg a legaljára ér a lift - ez a probléma. A legalján akkor van, amikor megáll, és csak egy pasi jön szemből (az ablakkitörős) - ha ilyenkor nem szálsz ki, akkor 15-20 mp után lezuhan az egész.
Amikor a legvégén megáll a lift, egy pasi kitöri az ablakot ugyebár - azt lelövöd jól, és az ablak alatt/fölött (már nem emléxem pontosan) lesz egy ilyen szürke kampószerúség, oda lődd a mobilos huzalt, tartsd nyomva, és behúz.
HELP!
Elakadtam annál a résznél amikor leszakad a lift és a telefonnal kellene felhúzni magam!
Tudom volt már ilyen kérdés,de nem látom a kampót!Hol keressem, a fejem felett ahol a lövészek gugolnak? Segítsen valaki!