kis pimasz !
Felvilágosítalak: veled nem az a legnagyobb baj,hogy pimasz vagy!
Lehet ilyen,olyan véleményed bármelyik közszereplőről.Jogod van hozzá.De az, hogy ilyen módon minősítgeted Mádl Ferenc köztársasági elnök urat,az túlmutat a pimaszságon.Ez egy kibicsaklott,gyülölettől eliszaposodott agy böffenése.Mert ne tiszteld.Nem kötelező.De egész életútja ,mint közszereplőé,mint tudósé kiemelkedő.Soha sem volt a FIDESz tagja.Annak a Polgári Együttműködésnek volt a választott elnöke ,melynek céljait,programját most Kovács László hírdette meg,aki ma már a pártját polgári és nemzetiként nevezi meg!Hát ezt rakd össze kis pimasz!Nem haragszom rád,nem is kérlek arra,hogy ezekre válaszul ne anyázz a szokott "szélsőbalos" módon.
Csak arra kérlek,hogy olyanokról mondjál sommás véleményt,akiknek legalább a térdéig érsz...
Na,fel a fejjel,Te is felnőssz egyszer! Luby,aki Gábor
"kis pimasz válasz erre | adatok | e-mail 2002-10-23 22:22:22 (15)
Teljes mértékben osztom hét szűk esztendő véleményét.
Mádl megalázó körülmények között lett államfővé megválasztva. Magára valamit is adó politikus(jelölt) önként visszalép - ha jelölését elsőre, hát még másodikra - leszavazzák.
Mádl előtte is Orbán katonája volt, utána is az maradt. Egyetlen önálló cselekedete nincs.
Nem tudom, hgy ma mit tett, vagy mit nem tett, a lényeg, hogy szerintem nem való köztársasági elnöknek. Ezt az intézményt ennyire, mint ő, Magyarországon még senki sem járatta le "
A baloldal maximálisan elítélte a hídblokádot.
Én meg a saját szemmel láttam amikor a taxissztárjkolók a Margithíd lábánál Gönccz kezét csókolgatták.
Az egyiket kifutyulik.
A masik meg sem probalja a temetoben 56-os eliteltet kifutyuloket megallitani, sem elitelni.
Az egyik felulemelkedi szemelyes serelmen es kitunteti a kifutyuleseben (reszben) felelost.
A masik nem tunteti ki a politikai ellenfelet, mert kommunista volt. De a magyar utalo roman kommunista Iliescut igen.
No pofa kell epp 56-kapcsan osszehasonlitani a ket illetot...am legyen.
Az egyik 56-os forradalmar resztvevo.
A masik komcsi birosagi titkar
Az egyik 56-os elitelt, bortonbe zart.
A masik kommunista kivalsztott, nyugatra kuldott a megtorlasok alatt.
Az egyiknek semmi karrierje nem lehetett a rendszerben.
A masik vegig szep szakmai karriert es nyugati utakat tehetett allamilag.
Az egyik pl. a Gyuruk urat forditotta.
A masik allamjogot tanitott a komcsiknak (hat nagy tanar volt akkor. Vagy itt demokracia vegig)
Az egyik koztarsasagi elnokkent torvenyt keszit a gyulolet, usiztas ellen.
.A masik a legelkepesztobb (meg szarmazas alapjan is)uszitast sem iteli el ha parlamenti part vezetoitol jon is.
Az egyik az embereket jogait vedte.
A masik a III/2-es ugynokok jogait.
Az egyik csendben maradt a valasztasokkor.
A masik a feleseget is elkuldte a fo kampanyrendezvenyre es valsztasokra valo buzdito beszedebe kormany fo szlogenjet is beleszotte.
Szerintem elegen vagyok (vasárnap is elegen voltunk, pedig nem is gyűltünk karikába), látszik, hogy a Bábu népszerűsége egyre csökken, mert átlátnak az öregen a polgárok is. Nyugdíjbavonulása után fél évvel, már csk Orbán Viktor fog emlékezni hű csatlósára, a népek elfelejtik a Bábut. Dalma asszony meg nyugodtan járhat a karikákhoz, meg Orbán Viktor showműsoraira.
Teljes mértékben osztom hét szűk esztendő véleményét.
Mádl megalázó körülmények között lett államfővé megválasztva. Magára valamit is adó politikus(jelölt) önként visszalép - ha jelölését elsőre, hát még másodikra - leszavazzák.
Mádl előtte is Orbán katonája volt, utána is az maradt. Egyetlen önálló cselekedete nincs.
Nem tudom, hgy ma mit tett, vagy mit nem tett, a lényeg, hogy szerintem nem való köztársasági elnöknek. Ezt az intézményt ennyire, mint ő, Magyarországon még senki sem járatta le!
Most mar komolyan kerem, hogy legyen mar egy publiciszta aki ezt megirja a Nepszabadsagban, mert maskepp a csocselek nem fog leallni!
Persze ha TGM szavai meg mndig ervenyesek es be vannak sz@rva a csocselektol...
...ha a gyalazkodoknak akarnak allandoan megfelelni, hogy jaj nem szolunk vissza, mert akkor mi lesz, akkor persze ne tegyek.
Ha a csocseleknek akar megfelelni akkor azzal nem arkot temet be hanem b@lfaszt csinal magabol a szoclib media es csak lovat ad alajuk.
Szamadast akar a jobboldal? Bocsanatkerest?
Akkor kezdjuk legfelul es menjunk sorba.
30eves komcsi kollabrans kontra 14 eves gyerek.
Igaz volt mecsnek, 1989 elott a fasorban se volt a mostani csocselek, a nagy szoszoloik meg mind a komcsik hatso felet nyaltak!
Mádl Ferenc a mai viselkedésével bebizonyította, hogy Ő nem a magyar nemzett államfője, hanem a Fidesz bábja, akit úgy irányítanak, ahogy akarnak. A bábunak ma nem írtak beszédet az ünnepi ülésre. Számomra és még nagyon sok ember számára mától ő nem köztársadsági elnök, s nem Mádl Ferenc, csak egy Bábu(paprikajancsi).