Keresés

Részletes keresés

Skandi Creative Commons License 2002.09.30 0 0 8
Akkor én passzolnék!

sorry

Bad Joe Creative Commons License 2002.09.30 0 0 7
Kaphatnék egy kisebb példányt a hibás fájlok közül vizsgálatra? Mert így elég nehéz távgyógyítani.
Előzmény: vumurt (-)
GroundZero Creative Commons License 2002.09.29 0 0 6
Magam részéről a DeliPlayer nevű ismeretlen progit, ami viszont nekem annál jobban bejött hangzásilag.

Letölthető a www.vorbis.com-ról, itt kicsit keresgélni kell, de végül a Downloads részben megtalálható. Nálam simán veri hangzásban a Winampot bár a kinézete nem épp bajnok, de ezt nem nézegetni kell, ugye, :) (meg amúgy sem az a fontos per pillanat...)

Gr0

Előzmény: vumurt (3)
vumurt Creative Commons License 2002.09.29 0 0 5
Persze megvannak a vinyón.
Az egyik albumot most letöltöttem megint, bájtra ugyanakkorák a számok, mint a le nem játszható verziónál, bár nem tudom, hogy ennek van-e igazából jelentösége.

A playlistet úgy értettem, hogy az éppen aktuális albumot(ktárat) ugye oda rakom be a vinyóról, de nem állítottam össze semmilyen külön listát, ha ilyesmire gondoltál.

És igen, 3 és 10 MB közt mozognak ált.

Előzmény: Skandi (4)
Skandi Creative Commons License 2002.09.29 0 0 4
Helló!

Nemértek valamit.A vincsin megvannak a számok vagy a playlistből játszod őket csak?Nem rendezted át a playlist készítése óta a dolgokat?

ja és nézd meg mekkorák a file-ok. legalább pár mb-osak ugye?

Előzmény: vumurt (3)
vumurt Creative Commons License 2002.09.29 0 0 3
Ja, semmi gáz nincs semmilyen más fájlal és az mp3-ak másik fele is ok.

Melyik lejátszót ajánlanád?

Előzmény: GroundZero (2)
GroundZero Creative Commons License 2002.09.29 0 0 2
Kis esély, de esetleg megpróbálhatsz egy másik mp3-lejátszót.

Más változás nem történt a többi program futásában, Csak itt volt egy hirtelen baki?

Gr0

Előzmény: vumurt (1)
vumurt Creative Commons License 2002.09.28 0 0 1
Hát lehet, hogy egy-két tag-be írtam, de az max a rossz fájlok 1%-a lehetett...
Előzmény: tere (0)
tere Creative Commons License 2002.09.28 0 0 0
Érdekes. Velem is előfordult ilyen. De az a vinyó totál sz@r. Nem irkáltál az ID3-tag-ekbe? Lehet, hogy az összekuszálja a fájlokat...
vumurt Creative Commons License 2002.09.28 0 0 topiknyitó
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni!!
Mivel még nem volt lehetöségem kiírni az mp3-akat, a vinyón van vagy 25GB-nyi. Azonban a felét nem tudom lejátszani egy ideje. Stílusonként vannak bepakolva alkönyvtárakba és a metáltól felfelé levöket ugyan a winamp berakja a playlistbe, de az idötartamot már nem írja a számok után és el se indulnak, csak egy nagy kattanás hallatszódik a hangfalból.
Ami azt illeti elég lámer vagyok,ezért annyit tettem, hogy futtattam egy scandisket, aszerint rendben van minden, meg letöltöttem winamp3-at, de az se játsza le a számokat.
Számomra az a furcsa, hogy van egy éles határ, mégpedig a metal-on belül, az Ayreon alktár 3.száma már lejátszható, a 2. még nem.(Ha jól tudom, hiába egymás után vannak ezek a ktárak, a vinyón nem ugyanúgy egymás után vannak az adatok, tehát feltételezem, nem a hardver sérült...)

Ha vki tudja, hogy mi történhetett, ill., hogy helyre lehet-e állítani a file-okat, kérem írjon!!
Köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!