Keresés

Részletes keresés

araucaria Creative Commons License 2002.09.04 0 0 94
Mazochista!
:-)))
Előzmény: lerr (93)
lerr Creative Commons License 2002.09.04 0 0 93
Csak arra gondoltam, hogy szó szerint ugyanez a szöveg Rogán szájából hogy hangzana:)))

Brrrrr:)

Előzmény: araucaria (92)
araucaria Creative Commons License 2002.09.04 0 0 92
Nono, azért elhamarkodott következtetéseket ne vonjunk le a dologból!:-)))
De Szájer speciel tényleg értelmes, ezért ezt a Rogán-féle felvetést még gondolat szinten is kikérem a nevében, tekéntve, hogy ő nyilván nem teheti.:-)
a.
Előzmény: lerr (91)
lerr Creative Commons License 2002.09.04 0 0 91
:))
Szájer határozottan szimpatikus ember.
El tudod képzelni, hogy ugyanezt a dumát pl. Rogán hogy adta volna elő:)))

Ha ilyen Szájer-félékből lenne több a FIDESZ-ben, még normális párt is lehetne.

Na, de hagyjuk, mert még gyanús lesz a fiúknak:)))

Előzmény: araucaria (89)
Narancstalan Creative Commons License 2002.09.04 0 0 90
Na igen, az újabb példa:

A Fidesz aggódik a Hajógyári sziget miatt

A Fidesz-MDF-MKDSZ frakcióvezetője és a Fidesz III. kerületi elnöke aggodalmát fejezte ki a Hajógyári sziget miatt.

Topic

Előzmény: GYÉMÁNT (84)
araucaria Creative Commons License 2002.09.04 0 0 89
Persze, most ez a főcsapás, hogy aggódva figyelmeztetik a mostani kormányt olyasmikre, amit ők nem, vagy alig, vagy netán pont fordítva csináltak, mintegy jó szüle módjára terelgetve a csimotát, és Szájer nyilván értékelni tudja ezt a paradox helyzetet, amire ugye buta, vagy korlátolt ember aligha képes.:-) A múltkor Szentiványit is meglehetősen lebénította ezzel a stílussal. Pedig ennyi év alatt felkészülhettek volna már az ilyen kommunikációs stiklik kivédésére.
a.
Előzmény: lerr (88)
lerr Creative Commons License 2002.09.04 0 0 88
:))El tudom képzelni, hogy neki is az a váleménye, hogy ez az egész egy nagy hülyeség, azért vigyorog.

Mármint nem a különköltözés a hülyeség. Azzal nincs semmi bajom.
Ám legyen...
Hanem az a hülyeség, amekkora nyilvánossággal ezt bejelentik és nyomatják:))

Előzmény: araucaria (83)
atörökkk Creative Commons License 2002.09.04 0 0 87
Igazad van, pont annyira nem kell, mint ahogy a gépész, villamos, informatikus, orvosi karokra sem kell. Csak fenék, ahogy te mondod. Minden felsőoktatási intézmény elvégzésének ez a titka. :)

Egyébként akik dolgoztak Szájer úrral az előző ciklus alatt, értelmes, okos embernek tartják.
Lehet, hogy most neki kellett ezt elővezetnie, mert mást nem találtak.
Vagy már túl régen szerepelt?:)

Előzmény: bad100 (72)
GYÉMÁNT Creative Commons License 2002.09.04 0 0 86
" nem jött be" írod!
Hál' Istennek nem jött be. Na meg hála annak a néhány/sok százezer olyan szavazónak aki mégiscsak megemberelte magát és elment szavazni, és a jó helyre tette az x-et!!!
Alkalmazták a jó mondásokat:
-Na nehogy már a befőtt tegye el a nagymamát!
-Na nehogy már a nyúl vigye a puskát!
-Na nehogy már a kémény szálljon a gólyára!
stb.stb.
és ez bejött!ELÉG VOLT alapon összejött a szavazat! Remélem így lesz az önkorm. választásokon is. Az értelmes ember elmegy és jó helyre írja majd megint az x-et!!!
Mellesleg nekünk "segítenek" az ilyen marhaságokkal nyerünk egy pár "x"-et.
:-)
Előzmény: lolka_bolka (85)
lolka_bolka Creative Commons License 2002.09.04 0 0 85
es kozben csusznak csusznak lefele... es ez a taktikajuk sem fog bejonni.

nekem van egy olyan teoriam, (amit egyebkent tolgyessy is megirt a hvg -ben, bar en elobb gondoltam mar erre :), hogy azert mertek pofatlanul lopni csalni hazudni, mert az volt az o alapkoncepciojuk, hogy 4 even at semmi mas nem lenyeges, csak a jo kis marketing, pr, amivel tuti szaz, hogy megnyerik a kovetkezo 4 evet.... az ellenzeket pedig mint egyetlen tenyezot, aki ebbe bekavarhat pedig kiiktatni a 3 hetes ulesezessel, illetve az "ellenzek nelkul is mukodik a kormany..." cimu mondatokkal..
nem jott be

Lolka

Előzmény: GYÉMÁNT (84)
GYÉMÁNT Creative Commons License 2002.09.04 0 0 84
Jól látod Te is!!!:-)
A lényeg az ilyen tipusú "nagy súlyú" azonnal megoldandó kérdéseknél, hogy éppen ezzel akarják a figyelmet elterelni arról ami esetleg kiderülhet róluk.
Mit gondolsz miért estek olyan iszonyúan kétségbe a választások után. Emléxel még biztosan OV.és a többiek arcára amikor mutatták élőben-egyenesben valamikor éjfél körül! VIktor talán azóta sem "érti", hogy mindez hogyan történt, mármint a vesztés!
Rettegtek attól ami kiderülhet róluk. Ezért van azóta is minden megmozdul/gat/ásuk, hogy a lényegről elterelgessék legalább a "nép" figyelmét.
Én azon csodálkozom, hogy csak most kezdenek vizsgálódni az elmult 4 évvel kapcsolatban. Meglásd D.Tamásék és a többi volt/jelenlegi párt vezér mindent(!) szó szerint mindent/mindenkit meg fognak mozgatni, hogy addig se az elmúlt évekről legyen szó. Ki fognak találni még sok hasonló marhaságot, csak legfeljebb más fogja bemondani.
Előzmény: minderbinder (80)
araucaria Creative Commons License 2002.09.04 0 0 83
Egyetértünk. Azzal a kis kiegészítéssel, hogy ha nem is "szívügye", de azért élvezi. Legalábbis erre következtetek abból a kedves kis kaján vigyorból, ami olykor megjelenik rajta az ilyen szövegek előadásakor. Szinte emberi.:-)
a.
Előzmény: lerr (81)
lolka_bolka Creative Commons License 2002.09.04 0 0 82
ogy a Viktor nagyon fél attól, hogy titokban a mostani miniszterelnök is fel-felpróbálgatja a koronát, már teljesen agyilag van a fijjú szerintük.

vazz :P

soha eszembe se jutott hogy ezert vittek oda ;)
kivancsi vagyok mikor kerulnek elo fenykepek reszeges bulikrol a haverokkal, amikor viktor probalgatja a koronat :)

Lolka

Előzmény: GYÉMÁNT (79)
lerr Creative Commons License 2002.09.04 0 0 81
A végével egyetértek.
Szájer tényleg egy értelmes ember.
Gondolom, ez alól nem tudott kibújni, vagy mit tudom én.
Nem hiszem, hogy ez a dolog "szívügye" lenne.

Ő ennél okosabb.
Más lenne persze a helyzet, ha Tompika mondta volna:))

Előzmény: Tamás (78)
minderbinder Creative Commons License 2002.09.04 0 0 80
Vilagos, hogy mi a gond. Bevittek a Parlamentbe a koronat oszt kiderult, hogy a Vityka-gyerek nem tudta a fejire huzni. Most meg aggodnak, hogy nehogy mas vegye fel a fejire az ereklyet. Figyeljetek meg, hogy miutan a kormany nem fog elkoltozni, par honap mulva azt fogjak kovetelni, hogy vigyek at a Nemzeti Muzeumba a koronat. -:)))

Egyebkent meg par hete azt irtam, hogy szanalmas az a vergodes, amit a Fidesz csinal. Rajottem, tevedtem. Ez meg annal is sokkal szinvonaltalanabb. Kerdem en, meddig kerulgetik meg a komolyabb kerdesekre adando valasz megadasat ilyen muproblemakkal. Mi a velemenyuk arrol, hogy Orban tudtaval a III/akarhannyal egyuttmukodo tagok voltak a Fidesz kormanyaban? Mi a velemenyuk arrol, hogy allitolag sulyos gazdasagi visszaelesek voltak a Milleniumi Parkban? Mi a velemenyuk arrol, hogy az ISM-ben sulyos visszaelesek voltak es lehet Tompika megvezette oket? (Bar Tompika adottsagait tekintve ekkora szellemi teljesitmeny ketseges.) Talan ezeket a kerdeseket kellene titsztazni, mielott ujabb frontokat nyitnak.

GYÉMÁNT Creative Commons License 2002.09.04 0 0 79
Szerintem az egészet (most is mint mindig) az "AGY" találta ki. A szegény Szájer "csak" tolmácsolta.
Azt hallottam itt orvosi "polgári/körökben" hogy a Viktor nagyon fél attól, hogy titokban a mostani miniszterelnök is fel-felpróbálgatja a koronát, már teljesen agyilag van a fijjú szerintük.
Tamás Creative Commons License 2002.09.04 0 0 78
Kedves bad100!

Vegyük sorjában...

Juszt-féle műsorokat nem nagyon szoktam látni, általában nem vagyok mg otthon olyankor, úgyhogy nem tudom... tényleg ilyesmit mondott valaki? Nohát, meg sem vagyok lepve.

Körülnézek én a baloldalon is, ha kívánod, az is tele van hülyével. :-))) De ettől még Szájer kijelentése nem lesz kevésbé hülyeség, és nem változtat véleményemen.

Újhelyinek miért nem sikerül már? Mit tudom én, miért, oda jár? Jé. Pedig szoktam tudni arról, ha "prominens" személyek :-) okulnak az intézményben. Lehet hogy azért, mert még nem csinálta végig? Millió és egy oka lehet. Csak Neked, utána fogok nézni.

én úgy tudom van ez a 10 év-es szabály, ami alatt be kell fejezni az egyetemet, vele akko' most mi lesz?

Hát az valahogy úgy néz ki, hogy 5+3(+3), így tizenegy, ami aztán még bővülhet, elég képlékenyek a szabályok. Meg nem mindegy mire gondolunk, az elvégzésre, vagy az abszoutórium megszerzésére, mert az nem ugyanaz...

a jogi egyetem pont az a hely, amihez aztán ápszolúte semmennyi ész nem kell, csak fenék és fenék....

amikor meg már ész is kellene hozzá, akkor már kézben a diploma....

Nagyon is igazad van, annyi kiegészítést tennék, hogy a fenék hasznos kiegészítő lehet, de azért anélkül is sikerülhet.
És pont a Szájer esetében úgy gondoltam, hogy aktuális a második mondat már jó ideje, ezért lepődtem meg ezeken a borzalmasan alacsony szintű megjegyzésein.

Uránusz Creative Commons License 2002.09.04 0 0 77
Speciel tökéletesen egyetértek ezzel a gondolatmenettel.
Mindenesetre talán megkönnyíti a munkát, hogy ott van úgymond kéznél a min.elnök (na mikor épp ott van!)és a közvetlen munkatársai.
Meg talán a protokoll szempontjából is praktikus.
Mindenesetre most (ha már a kronát nem tudják hurcibálni) akkor valami hurcolkodás csakk kéne milliókért sőt többért!
Előzmény: SZABÓ JÁNOS (74)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.04 0 0 76
Teljesen igaz, hogy ez csak jelképes dolog. De sajnos (vagy nem sajnos), az életünkben a jelképek is szerepet játszanak. Ha lehetőség van a dolgokat ketté választani meg kell tenni előbb-utobb. nem azt mondom, hogy jelenleg nem ez a legfontosabb dolga az országnak, de azért nem lenne hiábavaló. Gondolj csak arra, mikor a rendszerváltáskor sorra cserélték le a rengeteg utcanévtáblát nagyon-nagyon sok pénzért. az is csak jelképes dolog volt, mert hiszen a gyarkolatban tök mindegy melyik utcát melyik teret hogy hívják, mégis a dolog akkor nagyon sürgős volt. Mondjuk a miniszterelnöki Hivatal hol léte közel sem foglalkoztat annyi embert, hogy a fidesznek ebből politikai hirt kellenne csinálnia, az országgyűlésen elég lett volna javasolnia. Tehát sem a módja sem a stilusa nem tetszik a dolognak, viszont a lénegével egyetértek.
Előzmény: SZABÓ JÁNOS (74)
Venyerin Creative Commons License 2002.09.04 0 0 75
Hát, erről a 10 éves szabályról (dr.) Deutsch sokat tudna beszélni.
De nem akar... ;-)
SZABÓ JÁNOS Creative Commons License 2002.09.04 0 0 74
Azt gondolom, hogy a nevezett 2 hatalmi ágat elsősorban jogilag kell szétválasztani, nem fizikailag. A fizikai szétválasztásnak én csak szimbólikus jelentőséget tulajdonítok. Nem azon múlik szvsz az Országgyűlés ellenőrző szerepének hatékonysága, hogy a miniszterelnök irodája az ország házában van-é, avagy másutt.
Előzmény: Törölt nick (67)
Labor Creative Commons License 2002.09.04 0 0 73
off
a 10 éves szabály alól símán adnak kivételt az intézmányok. Köll a lóvé.
on
bad100 Creative Commons License 2002.09.04 0 0 72
előre elnézést kérek jogász feleségemtől, sógoromtól a baráti társaságom felétől, egyetemista unokahúgomtól

de kedves tamás, a jogi egyetem pont az a hely, amihez aztán ápszolúte semmennyi ész nem kell, csak fenék és fenék....

amikor meg már ész is kellene hozzá, akkor már kézben a diploma....

talán ezért is ijjen lassú nálunk az ítélethozatal a bíróságokon....

a te érvelésed pedig ojjan jusztféle.....
ő szólt tegnap ijjet a 'közhang'ban :-)))

az hogy vki lehülyézi a szájert....... :-))
kicsit nézz körül a baloldalon is.

mellesleg új sztárotoknak az újhejinek mé' nem sikerül már?

én úgy tudom van ez a 10 év-es szabály, ami alatt be kell fejezni az egyetemet, vele akko' most mi lesz?
ugrott az egész? kezdheti előről?
vagy 'társadalmi érdek'ként ő kivétel lesz?

Előzmény: Tamás (71)
Tamás Creative Commons License 2002.09.04 0 0 71
hol van akkor a szétválasztott hatalmi ágak szükségessége?

Ez a kijelentés, meg Szájer érvelése gimnázium harmadik osztályban, Montesquieu-ről felelve egy max. kettes alát ér.

Téged sajnos nem ismerlek személyesen, de hogy a Szájer hogy végezte el a jogot, az ezek után titok. Ja, hogy neki még a komcsi rendszerben kellett... meg is látszik. :-))))))))

Előzmény: bad100 (66)
Labor Creative Commons License 2002.09.04 0 0 70
Ez itt a lényeg!
Legyen csak 100 képviselő!
Támogatom!
Előzmény: Rézeleje (13)
araucaria Creative Commons License 2002.09.04 0 0 69
Így igaz, ők is tervezték, és ők sem csinálták meg, mert csak a Sándor palotát találták ölég jónak és egyúttal megvalósíthatónak. Csekély összegért. Megyóék már az elején megmondták, hogy oda nem költöznek (mellesleg az egész végrehajtó bagázs el sem fér ott), ezért javasolták Mádlnak.
Vajh' tényleg ez a legfontosabb kiadandó tétel mostanság?
a.
armagnac Creative Commons License 2002.09.04 0 0 68
Nem is mondtam, hogy önmagában igaz.
Előzmény: Venyerin (62)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.04 0 0 67
Én speciel igazat adok abban, hogy valóban nem zserencsés ha együtt van a törvényhozó és a végrehajtó hatalom. Ez igaz szvsz. CSAkhogy! Már megint berakta egy mondatot, amit kár volt: azt a bizonyos demokratikus állam vagy valami hasonlót. Most ezt minek kellett? Ezzel az egésznek elveszik a komolyságát, hiszen 12 éve ez az állpot van. Miért nem tudták ezt ugy előadni, hogy mivel megépült a Sándorpalota elérkezettnek látják az időt arra, hgy különválasszák helyileg is e két alapvető intézményt? Kár volt ebbe is belerakni ezt a kis köpködést.
bad100 Creative Commons License 2002.09.04 0 0 66
A Szájernek teljesen igaza van.

következetes. ők ezt tervezték, mert szükséges, és most is kimondja, mert kell!

hol van akkor a szétválasztott hatalmi ágak szükségessége?

mellesleg minden komolyabb fővárosban így van.
nevetséges, hogy ijjenkor mindig a pénzzel jönnek.
most hogy kiszórtak 320 milliárdot...

Rézeleje Creative Commons License 2002.09.04 0 0 65
off
kedves armagnac, látom, ebben a topicban is egy Fidesz-nem-független nagyság védelmével foglalatoskodsz. Ez valami tuti őrző-védő meló?
:-------)
on
Előzmény: armagnac (61)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!