Most jöttem rá, hogy a tüzijátékon, bizonyos szögből felismerni véltem egy páskabárány alakzatot /maceszgombóccal!/, több libacombot, de sejtés szintjén gyanús nekem ebben a kóser szilvapálinka is, amit feltehetőleg a Moszad egyik ügynöke csempészett belém előzőleg.
Te meg elfelejtetted megemlíteni a tavalyi vörös csillagokat (Heineken reklám...)! De csak kombinálj nyugodtan, tudod Daniken is milyen jó kis agyrémekkel rukkolt elő!
"Megjegyzem, a tüzijáték végén lézerrel mindenhova kiírt "Köszönjük Magyarország!" felirat, mintha az MSZP szlogenje lenne..."
elfelejtetted megemlíteni a szép állatrajzokat...
nehéz nem párhuzamot vonni a dolgok között...
- a zsidóbuli zárónapja volt ( meggyespite kovács horn pető stb. félig zsidók )
- az állatok a (taldud szerint) a gojok (nem zsidók)
- köszönjük magyarország
ez a három dolog így együtt több,mint arcátlanság...
ez az ország meg már olyan birka, hogy megérdemli a sorsát ! pusztuljon !
Édes fiam, - te azt hiszed, hogy ilyen primitív megoldások szóbajöhetnek nálam. Tévedsz. Én előrelátó voltam: fogorvost vettem feleségül.
Hallgass rám, - te se késlekedj, - csinos pszichiáterek is vannak...
:O)))))
>> Különben is: feltrancsírozta Koppányt, aki a mai politikai palettán a jobboldali eszmeiséget, az ősi magyar ideált testesíti meg az idegenbérenc, kozmopolita Istvánnal szemben
Mint tudjuk, erről szól az SZDSZ féle "István a király" című rockoperának nevezett érdekesség.
>> javasolj helyette egy olyan mondatot, ami kifejezi azt, hogy köszönjük mindenki a munkáját aki részt vett bármilyen módon., (akár adakozással is). DE mindez ne legyen több 2 szónál, hogy olvasható legen.
Ennyire lenézed az embereket, hogy azt hiszed, kétszavas mondatnál többet nem értenek meg? Ejnye, ezt nem gondoltam volna eddig rólad.
Na itt egy mondat:
"Köszönjük mindenkinek!"
Jut eszembe erről még az is: Magyarország, a magyar emberek, vagy kik vettek részt a mentésben? Mert ha netán véletlenül volt 1-2 külföldi, azokat semmibe venni ezzel a "Köszönjük Magyarország" mondattal, ami helyesen leírva ráadásul "Köszönjük Magyarosrszág", mint köztudott az MSZP 2002-es kampánya óta...
Mozogtak az állatok? Fantasztikus attrakció lehetett. Te és visszaérkezett a fellőtt D 209? EZért nem jelent meg az mszp főpolgármesterjelölt zsóka bemutatásán.
Persze, hogy mehet. Különben is: feltrancsírozta Koppányt, aki a mai politikai palettán a jobboldali eszmeiséget, az ősi magyar ideált testesíti meg az idegenbérenc, kozmopolita Istvánnal szemben.
Ennél az Istvánnál még az árvíz is jobb!
Koppány emlékének ápolása céljából nálam lehet festékeskannába dobni a százforintosokat, - mindenki hozhat magával még egyet...
Az ország meg tényleg többet érdemel, - de hát mégsem küldhetünk vissza titeket az Etel közibe...
:O)))))
Most akkor valamit nem értek:
"Az est folyamán fellépett az Edda, az R-Go, Demjén Ferenc, és több ismert közéleti személyiség is megjelent a gyűlésen." (Origó) (kiemelés tőlem)
"... minden jóérzésű emberben visszatetszést keltett a kormány erőszakos, nyilvánvalóan nem kevés többletköltséget jelentő "csak-azért-is-tűzijáték" ötlete." (Fidesz sajtóközlemény)
"Voltaképpen az árvíz az oka mindennek. Hiszen amiatt maradt el az augusztus 20-ai tűzijáték, illetve került át új időpontra, augusztus 31-ére. A Kisstadion-béli monstre Demjén Ferenc koncert tervezett időpontjára tehát. A hangverseny menedzsmentje pedig úgy döntött, hogy nem kockáztat: új időpontot találtak a programnak, amely szeptember 13-a, péntek este 8 óra." (Demjén Ferenc honlapjáról)
Ezexerint Rózsi a 31-i tüzijáték miatt tette át a koncertet, mert nem akarta, hogy a közönségének választania kelljen a két program között...
???
Elég rossz példa.
Egyrészt nem Szamuely fiúknak hívták őket, hanem Lenin fiúknak. Másrészt ők nem képviseltek egy ideologiai vonulatot, hanem a Tanácsköztársaság belbiztonsági alakulata voltak, akik a hátországban végezték - nem túl kesztyűs kézzel -az ellenforradalmi szervezkedések leverését.
Magyarországon a szó szoros értelmében vett szélsőbal soha nem volt, - a Rákosi féle időszakot inkább a sztálinizmushoz kell sorolnunk, - gondolom..
Bocs a kissé megkésett reagálásért...
:O)))