Az nem szoknya! KILT (ha leszoknyazod, ugy lehet egy skotot a leggyorsabban,legjobban felhergelni)
De en Magyar fiu vagyok. Nehnany felvett Weegie (Glasweagian -> Glasgowi) szokassal. Van kesem, laposuvegem, innom kell minden penteken, A Celtic focicsapat az isten (itt meg valaszthattam volna a Rangerst is, de partlansag kizarva), es mar egy vagasszeru sebhelyet is beszereztem a homlokomra (igaz kevesbe autentikus modon Patkanyvadaszat kozben magam ellen forditottam a legpuska tavcsovet, ugy)
:)))) ÚJRA jót nevettem!! Igazából visítoztam... Egyébként tényleg nyelvi zavarom van, mert egy kétéves kislányra vigyázok, aki kétnyelvű, és én németül beszélek hozzá, ő meg ált. angolul válaszol vagy mixeli a két nyelvet:) És amikor folyamatosan beszélek hozzá, és hirtelen valaki hozzámszól angolul, pl. a játszótéren, na akkor kedvesen válszolok neki németül, majd rájövök, amikor furán néznek, és akkor hirtelen váltani kell, és olyankor néha nem tudom, h fiú vagyok-e vagy lány:) És tényleg honvágyam lett, megyek is holnap haza:)))
Ha egy darabig nem jönnék, akkor mindenkinek boldog karácsonyt kívánok én is!!!
bocsánat, elsőre kidobott a rendszer (internal server error), emlékezetből újra beírtam az üzit (majdnem tökéletesen sikerült:), erre kiderült, hogy mégis átment az első is. Ezek a modern kor tréfái az emberrel.
Gabikának a mozgalmi szakállra gondolástól hazavágyási szívfájdalma támad, és egyes osztrák népszokásokról is azt érzi, hogy azok már szinte az otthont jelentik, ad notam "képzelt nyelvi identitászavar", multinesönöl turbofolkszong:
Gabikának a mozgalmi szakállra gondolás közben hazavágyási szívfájdalma támad, és már egyes osztrák népszokásokról is úgy érzi, hogy azok szinte az otthont jelentik a londoni ködből nézve, ad notam "képzelt nyelvi identitászavar", multinesönöl turbofolkszong:
ez a farkasemberes különdíjat kap tőlem. Nagyszerű!!!!!
Ha majd Nándi sértődős természetű, de önérzetesen is vicces politikus lesz, így fogja tudatni a titkárnőjével, hogy vissza kívánja utasítani a kilátásba helyezett előléptetést, mert nem támogatták a "szakállat mindenkinek" című általa indított tömegmozgalmat:
Egy szép reggel Robi kivédhetetlen közúti baleset károsultjaként holdfénymetál autóját töri egy 160 éves öregember trabantja, s a javítás után homályos időzavarba mártott gondolathalmazát eképpen alakítja szavakká, írta: A
Szürke táltos megpatkolva öreg pápik ki az útra! - könnyebbség ha libasoraba'. (bár csak meg se történt volna...)