Igeen! Vissza lehetne térni ide, hiszen a médiatörvény azon rendelkezése, hogy blog, meg ilyesmi, EL LETT TÖRÖLVEE!!!- ahhogy tudomásom szerint hallottam!
A Nemzetközi Nőnap alkalmából boldog és eredményekben gazdag női napot kívánok a hölgyeknek és Zoltánoknak. A nőnapot Amerikában fedezték fel és Magyarország 1913-ban lépett be a Nőnapi Országok szövetségébe. Sokáig munkásmozgalmi ünnepi lehetőség volt, de mióta nagyméreteket öltött a munkanélküliség, azóta mindenki ünnepli aki szereti.A Nőnapot az ENSZ is keblére ölelte, szereti és nagyban elismeri azt! Ilyenkor a férfiak virágot vesznek vagy a tehetősebbek adnak 1800 forintot plusz 200 ft borravalót fodrászra.
Kopizolós, rajongolós Újévet kívánok minden G-társnak!
Szakács Béla
2011. 01. 10. hétfõ, 16:12:33 óra
Kedves Naplóm!
Ma kollegális fotózolás volt, mert igazolványos beléptetőkártya alapján tudunk ezután behaladni a munkahelybe. Ez már EU szabványos modernáció. Egyszer egy Elen Delön filmben láttam ilyet. Kék ing volt rajta, így talán emlékeznek rá. De lehet, hogy Májkölsz Daglesz. Szóval jól eltartott a fotózkodás mert a hölgyek hajkoronájának impozáns lehetősége nem percek alatt valósult meg. Illetve Endre olyan szöget választott, hogy az orra előnyösebben mutasson. Én nem teketóriáztam, odaálltam és katt! Ráadásul felismerhető, igy a portaszoklgálat fénykép alapján beazonosít. Ha a csipp rendszer esetleg kudarcot valanna és manuális beengedés utján jönnénk dolgozni.
Fel ne add! Ugyanez volt nállam is, és Solt önként volt olyan szíves, hogy felajánlotta, hogy törli az előző regeresztációmat, és újból regeresztálhatok. Onnantól c jött a promléma, hogy hireogfilák jöttek a nevem helyén, már csak ez volt a gond, de látod, megoldotta! Forduljál bizalommal Solthoz!
Pedig milyen jó kis nick név lett volna ez a Bűvössárkány. :-)
Abszolút érdekes és különleges. Esetleg még egy-két ciril betű belefért volna, de így is nagyon frappáns. Amúgy meg úgyis tudtuk volna, hogy kiről van szó.