Kérdezni szeretném hogy az F2-es épületben van-e lehetőség az Amtel-en kívül más szolgáltatóval szerződni. Kicsit drága az Amtel a többi szolgáltatóhoz képest, arról nem is beszélve hogy csak privát IP cím jár az internethez (bár lehet sok embert ez nem érdekel)
A Telekom oldalán azt írják hogy hamarosan lesz itt 2000 Mbit-es internet is.
Én most próbálkozom a közös képviseletnél, pont tegnap kaptam tőlük levelet, de ködösítés. Fel tudjuk venni a kapcsolatot e-mailben? Az e-mail címem: agnes.bolgar@gmail.com
Nem sikerült semmi sajna senki nem segített, úgy tűnik közgyűlés sem volt évek óta meg elfogadott beszámoló sem. Ha ez igaz akkor az elég nagy nemcsak a háznak hanem a tulajdonosoknak is, meg ha jól sejtem törvényt is sért.
Én próbáltam a Faraone kft-től elkérni (ők a közös képviselők az F2-ben) az SZB elérhetőségét, de azt írták, hogy nincs! Közgyűlést idén nem tartottak, vagyis nem történt meg az előző évről az elszámolás. Tudtommal több Central Parkos társasházat majdnem csődbe vittek, ezért leváltották őket. Nagyon aggódom, jó lenne valahogy összefogni és lépni!
Hirdesse meg garázsát, tárolóját nálunk a) értékesítésre a regisztrációt követő 30 napig, b) bérbeadásra pedig folyamatosan, időkorlát nélkül INGYENESEN! Folyamatosan bővülő kínálat és ezzel párhuzamosan emelkedő látogatói szám!
Garázsát, tárolóját oldalunkon befektetőként is keresik!
KÉT GARÁZST VENNÉK a Central parkban, lehetőleg a C és F épülethez közel. Ha valaki tud ilyet, kérem írjon az agnes.bolgar@gmail.com e-mail címre. Köszönöm!
Szeretne kihozni minél többet garázsából, tárolójából? Hirdessen nálunk ingyenesen (bérbeadásra vagy értékesítésre)! Oldalunkon garázsát, tárolóját befektetőként is keresik! www.garazs.com
Kifejezetten e miatt a téma miatt regisztráltam a fórumra. A centrál Parkban, esetleg a környéken vennék újszerű lehetőleg magas emeleti erkélyes legalább másfél szobás lakást reális áron garázzsal vagy annak bérlési lehetőségével. 40nm2 fölötti lakást keresek.
úgy alakult a családi helyzetem, hogy csendes és világos 1,5-2 szobás lakást keresek a környéken saját használatra garázzsal, esetleg tárolóval. Az ingatlanosok sajnos érthető okokból elég tekintélyes árréssel dolgoznak.