Ezt nem ercsuk. Most akkor szeressuk ezeket a farmereket (mar gyanus a nevuk is!) vagy nem? Amerika meg gyerekcipoben jar a kommunizmus utjan igy segiteni kell az ottani minikolhozokat hogy terjesszek az eszmet!
Eftasam itt egy kis tevedes van. A penz gonosz ha a gonosz kezeben van. Ha a penz a mi zsebunkben van akkor mi jo celra fordiccsuk az emberiseg fejlodeseert! Ezert is kell megorizni a partvagyont nehogy a klerikalnacik rategyek a kezuket mert akkor itt a feherterror meg a mozdonyfutes!!!
""Húúú, de szégyellem magam. A zsellérek idexen? Itt? :o)""
Húúú, de szégyellem magam.
A zsellérek idexen? Itt? :o)
Mennyit tesz, ha lemarad 1-1 [enter]!
:o)
Igazad lehet, és a nagyfaternál olvhattam, mert középiskolásként már beengedett a könyvei közé: "Talán ekkoraként már tudod tisztelni, vigyázzni a Könyvet!"
"...letezo szocializmus..."
Akkoriban nem proletárdiktatúra volt?
Ha létezett egyáltalán legföljebb 70-85-ig akkor is primitív változata!
Fuggetlenul attol, hogy milyen szerepet jatszott Fekete Gyula a rendszervaltas utan en maig is nagy elismeressel adozom neki azert, hogy 1971-72-ben kirobbantotta a nepesedesi vitat az Uj tukorben, amit kesobb megjelentetett Eljunk magunknak? cimmel.
Egyebkent valtozatlanul javaslom, hogy oldjuk a moderatorok haskotoit (Ehhez kell ismerni a Kek szigetet ;-))) )
"Húúú, de szégyellem magam. A zsellérek idexen? Itt? :o)
De akkor én honnan a francból ismerem?"
Nem itt es most ,hanem akkor. Fekete Istvan jopar konyvet Rakosiek alatt betiltottak, es Kadar alatt sem adtak ki. Nekunk is megvolt a Zsellerek odahaza egy elobbi kiadasban. Aztan persze kiadtak ujra a rendszervaltas kornyeken valamikor.
Fekete Istvan civil foglalkozasa ma ugy mondanank foagronomus volt valahol egy Veszprem megyei nagybirtokon, vadaszott es eloszor vadasz es kutyatorteneteivel tunt fel az akkori vadaszujsagvban, akkoriban uradalmi tisszttartonak hivtak es az ilyeneket nem igen szerette a letezo szocializmus.
"Ez a Fekete Gyula az a Fekete Gyula, aki 90-94 között MDF-es képviselő volt, teljes mellszélességgel kiállt a kommunizmus ellen...)"
Ket Fekete Gyula volt az akkori idok emberkei kozott az egyik az MDF kepviselo,ifj Fekete Gyula ,o a fia volt, azt hiszem o volt MDF kepviselo, es az apuci szinten az MDF-nel kezdett aztan kolcsonadtak a Magyar Neppartnak. Az apa irta a Kek szigetet ,amit kb 10-12 eves koromban nagy elvezettel olvastam.
:o)
Mea kupa!
Ezer bocs +1 anyamedve!
Tény, igazad van, ez nem kérdés!
Húúú, de szégyellem magam. A zsellérek idexen? Itt? :o)
De akkor én honnan a francból ismerem?
Bisztos ártalmára volt a kommunizmus mekteremtésének!!...
De komolyan! Én ugy tudtam sokáig, hogy a SZU már felépitette a szocializmust, és a kommunizmus épitésén fáradozik! Legalábbis a világnézet tanár szerint, mert akkoriban még nem bizták a véletlenre...