Keresés

Részletes keresés

Probatbicol Creative Commons License 2004.04.11 0 0 68
Jesszusmária! Ez létezik? Nem értesülnek? Felháborító!
Előzmény: Tájékoztató Iroda (59)
Probatbicol Creative Commons License 2004.04.11 0 0 67
Kiscsillagom, egy hazugság cáfolata gyakran több helyet és időt igényel.

Például Rogán bejelenti, hogy a Nap forog a Föld körül. Passz. Ugye belátod, hogy ennek cáfolata terjedelmesebb?

Előzmény: Turulmadár (61)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.11 0 0 66
"Azért az szerencse, hogy a köztévé hírműsoraiban legalább nem uszítanak az ellenzék ellen, mint tették azt az előző ciklusban."

Ugye erre tudsz konkrét példákat is? Máskülönben azt hinném, hogy hazudsz. (Azt azért ne vedd bele, hogy H.kovács 126-dik elutasító nyiltakozata után be merték mondani, hogy az Mszp elnöke bojkottálja a reggeli hírműsort).

Előzmény: jehu (64)
misimacko Creative Commons License 2004.04.11 0 0 65
már tudom miért aludtam nyugtalanul
jehu Creative Commons License 2004.04.11 0 0 64
Hát valóban elég szar a helyzet.
Azért az szerencse, hogy a köztévé hírműsoraiban legalább nem uszítanak az ellenzék ellen, mint tették azt az előző ciklusban.
Be kell érni a kis előrelépéssel is...;-)
jehu Creative Commons License 2004.04.11 0 0 63
Lehet, ám az előző ciklusban azok a gazdák sokkal nagyobb gazemberek voltak!
Előzmény: molar (60)
p-simon Creative Commons License 2004.04.11 0 0 62
fénymásolunk, fénymásolunk :)
ha már kifizettük a reprográfiai díjat...
meg lesz e-mail kampány is, azután azok is nyomtatnak majd ezerrel - végülis arra is kell majd repr... stb. fizetni...
Turulmadár Creative Commons License 2004.04.11 0 0 61
Nekem a közelmúltból az MTI a kedwencem, akik úgy adtak hírt Rogán államadósságos sajt. tájáról, hogy egy bekezdésben beszámoltak róla, majd 3 bekezdésben a PM államtitkára fejtette ki, hogy hazugság az egész. :))
molar Creative Commons License 2004.04.10 0 0 60

Bizony nehéz bavallani a szolgalelkű tévéseknek, hogy kenyéradó gazdáik címeres gazemberek.

Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2004.04.10 0 0 59
A közszolgálati MTV Híradójában két napja nem hír az Index tudósítása az MSZP kampányfelkészítőjéről, Werber, Tóbiás kijelentéseiről, Kovács, Tóbiás és Uj Péter reagálásairól. Ez a botrány ma Magyarországon rengeteg ember számára egyszerűen nem létezik. Lehet, hogy a brutálisan realistának tűnő Török politológusnak van igaza, hogy a hír max. a választók 20%-hoz fog eljutni?
Félelmetes!
Minden módon tenni kell ellene. Rá kell kényszeríteni az ellenzéknek az MTV-t, hogy tudósítson róla a Híradóban, sőt, hogy beszélje meg egyéb műsoraiban is, az ellentétes oldal képviselőivel. Akár az ORTT Panaszbizottságára is el lehet vinni az ügyet.
bubis Creative Commons License 2002.08.14 0 0 58
Az MTV nevezetu organ-nal ezernel is tobb ember dolgozik. Mi itt hat-nyolc emberol tepjuk a szankat. Ergo totalisan outsiderek vagyunk.

Jo, valoban nem tudjuk, hogy Juli neni mikor takarit es meg sok mindent, de te pontosan tudod, hogy mirol beszletem. Hogy egyebkent mi bajod, azt nem tudom.

Szamomra a lenyeg a kovetkezo: Nyilvanvalo, hogy a kormany nem hagyhatta, hogy az MTV tovabbra is kiralyi televiziokent mukodjon. Mukodott volna is pofagtlanul, ha nem csinalnak valamit. Ki kellett fustolni vagy ki kellet fizetni akit kellett. Megtettek. Eddig szamomra ok. Az a baj, hogy per pillanat ugy nez ki, hogy most meg MASZOP TV-k lesz. Ez a mostani tunteteses ugy erre enged kovetkeztetni. Remelem azert nem igy lesz!

Udv!
Andras

Előzmény: netizen (49)
Probatbicol Creative Commons License 2002.08.14 0 0 57
Ahha.
Előzmény: kovacs zoli (54)
Probatbicol Creative Commons License 2002.08.14 0 0 56
Aha.
Előzmény: strongdong (53)
tarsalgo Creative Commons License 2002.08.14 0 0 55
Ezt nem is csodálom. Medgyessy helyében én sem nagyon mutatkoznék nyilvánosság előtt, főleg nem ahol még beszélni is kell.
Előzmény: strongdong (51)
kovacs zoli Creative Commons License 2002.08.14 0 0 54
Számtalanszor elhangzott áprilisban a tévében is, amikor indokolták, hogy miért nincs ott a másik fél is.
Előzmény: Probatbicol (52)
strongdong Creative Commons License 2002.08.14 0 0 53
Egy Freedom of Press (nagybetűvel) nicktől hallottam ...
Előzmény: Probatbicol (52)
Probatbicol Creative Commons License 2002.08.14 0 0 52
Ezeket a hazugságokat ki terjeszti?
Előzmény: strongdong (51)
strongdong Creative Commons License 2002.08.14 0 0 51
Nem tudsz olvasni? Ideteszem még egyszer, bele az arcodba.

A választások előtti másfél évben a Magyar Televízió A Hét című műsorában több mint 450 riport hangzott el, amelyből 24 ellen emeltek kifogást a különböző szervezetek, illetve magánszemélyek. Az MSZP-SZDSZ-kormány idején megalkotott médiatörvény szerint a kifogásokat az ORTT hivatott orvosolni. Az elmúlt két évben az ORTT jogerősen egyetlen panaszt talált megalapozottnak. A Magyar Televízió a Ma Reggel című piacvezető műsora ellen egyetlen panasszal sem éltek az ORTT-nél, annak ellenére, hogy az MSZP és az SZDSZ politikusai bojkottálták a műsort. Medgyessy Péter 19-szer, Demszky Gábor 9-szer utasította el a műsorban való megszólalási lehetőséget 2002. január 21. és április 19-e között.

Előzmény: Doppelstangel (50)
Doppelstangel Creative Commons License 2002.08.14 0 0 50
És mi lett volna a "demokratikus" megoldás? Hivatalban hagyni azt a Csermelyt és Mendreczkyt, akik a leggyalázatosabb dolgokat művelték tartalmilag, és több tíz milliárddal károsították a közvagyont?
Előzmény: netizen (49)
netizen Creative Commons License 2002.08.14 0 0 49
Az MTV nevezetu organ-nal ezernel is tobb ember dolgozik. Mi itt hat-nyolc emberol tepjuk a szankat. Ergo totalisan outsiderek vagyunk. A bibi az, hogy nem politikai musorok is le lettek kaszalva.
Mendereczky nem kezileg volt vezerelve, hanem meggyozodesbol huje, olyan mint Lovas.
A felallashoz az urugyet tevhiteddel ellentetben az szolgaltatta, hogy az MSZP a kozteve gazdasagi ellehetetlenitesere jatszott. Hankiss nem allt fel, belahajszolta a koztevet inkabb egy adossagspiralba es vegul jogi bukfenccel kellett eltavolitani. Mendereczky ennel intelligensebb volt, kicsiket tobb volt bennne a "szocilais erzek".
A jelenlegi puccsizmushoz hozzajon az is, hogy a MASZOP eltorolte az elofizu dijat igy gyakorlatilag bevetel nelkul maradt a kiralyi. Maradhatott volna es akkor az lett volna a konkluzio, hogy az MTV oktobertol monoszkopot sugaroz a nap 24 orajaban es 1000-1500 ember az utcara kerul.
Az MSZP terfelere kerult at a labda es az MSZP csuforan megbukott, azt is megirtam hogy miert. Ehhez meg hozzajon ugye az is, hogy a Medgyessy klan bekoltozott rokoni szalakkal is az MTV-be.

Lenyeg a lenyeg: Medgyessy kormanya kapott egy eselyt. Ha a dolgokat demokratahoz meltoan rendezte volna, nott is volna a szememben de nagyot. Nem ezt tette, nem birt kibujni a borebol. Mint irjatok tobben es igaz is, gyakorlatilag semmibe se kerult volna a kormanynak, hogy ne csinaljon elfogult, MTVt, aztan megiscsak ez tortent.

Felreertes ne essek: Az en szemeben mindenki aszerint iteltetik meg, hogy vallalt elevit kovetkezetesen betartja-e. Az MSZP-SZDSZ koala valasztasi kampanya arrol szolt hogy erkolcsi piedesztara emelte magat a ket part. Ehhez kepest - autopalya ugy, tuzijatek ugy, MTV-ugy. Es megcsak le sem telt a legendas 100 napjuk.

Előzmény: bubis (45)
tüzes fal Creative Commons License 2002.08.14 0 0 48
Te hol hallottad?
Csiripelték a madarak?
Megint kinnvoltál az erdőben?
Előzmény: Probatbicol (47)
Probatbicol Creative Commons License 2002.08.14 0 0 47
Te is úgy hallottad, hogy idén megbugázták az ORTT-sorsolást, és 21 társadalmi kurátorból 15 miépes lett? Úgy hallottam, hogy elinditottak egy csomó ál-szervezetet, és a nagy számok törvénye alapján kinyomták a valódi társadalmi szervezeteket.

Ez is amellett szóló érv, hogy nem lehet majd elnököt választani.

Előzmény: pernahajder (39)
Big-B Creative Commons License 2002.08.14 0 0 46
Volt szülinapom? Volt
Ott voltál? Nem voltál

ez aztán a szemétség tőled :)

Előzmény: elemes (40)
bubis Creative Commons License 2002.08.14 0 0 45
En pl. nem tudom es sztem te sem.

Ehhez kepest ezt irod:

Nem a FIDESZ szolgaltatott urugyet. Az MTV jobboldali elkotelezettsegu vezetese onkent felallt...

Akkor mit nem tudsz? Es egyebkent mi a fenetol lett az MTV jobboldali? Mitol lett kiralyi televizio? Akkor ebbol hogyan jon ki, hogy nem a Fidesz szolgaltatott urugyet? Lehet, hogy bizonyos emberek felalltak (sok penzert), de az urugyet az utobbi negy ev szolgaltatja!

Egy biztos, most a kezi vezerles tagadhatalan.

Es mikor nem volt az?

Egyebkent felreertes ne essek: Pontosan tudom, hogy most ki van hatalmon, es most ezt ki csinalja. Ez az egesz tragikus! Mind a ket part lenyegeben ugyanazt csinalja, es adott esetben mind a ket part ugyanugy sir a sajtoszabadsaget. A szivem szakad meg! Tulajdonkeppen mind a ket part nagy ivben tojik ra! Csak az faj a Fidesznek is, es SZVSZ a tuntetoknek is(!), hogy most nem ok dirigalnak!

Andras

Előzmény: netizen (36)
HERTAY MIKSA Creative Commons License 2002.08.14 0 0 44
ha pártkatona, takarodjon...
de én nem tudom megtenni, nem vagyok olyan pozícióban :P
Előzmény: Hatalmas Tetűmadár (43)
Hatalmas Tetűmadár Creative Commons License 2002.08.14 0 0 43
"itt az ideje picsán rúgni minden pártkatonát, aki a közszolgálatiban ül..."

Akkor már kezdheted is Sugár Ágnes kulturális igazgató-helyettesen, akit eddig az MSZP-rendezvények háziasszonyaként ismertünk.

Előzmény: HERTAY MIKSA (4)
tüzes fal Creative Commons License 2002.08.14 0 0 41
így igaz
Előzmény: elemes (40)
elemes Creative Commons License 2002.08.14 0 0 40
a cenzura letezese szempontjabol indifferens, hogy a testulet vagy nehany kurator tiltakozott.

volt tuntetes -- volt.
m1 tudositott rola -- nem tudositott.

EZ a cenzura.

Előzmény: pernahajder (39)
pernahajder Creative Commons License 2002.08.13 0 0 39
Nem. Éppen azért írtam, amit írtam. A Kuratóriumon belül a társadalmi kurátorok egységes véleményét sugallja. Ami persze vélhetőleg szintúgy nem igaz.
Előzmény: Probatbicol (37)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.13 0 0 38
nekem a legjobban különben az tetszik az egészben, hogy miközben a baloldal rendszeresen bojkottálta a híműsorokat, végig egyoldalúságra panaszkodott... kivéve amikor kovács laca ment hazudozni, mert akkor sosem egyezett bele, hogy
vitapartnere legyen...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!