Miféle tenger alatti akármi? Lehet, hogy továbbmentél, mint én?
Egyébként lehet célozni is a lángszóróval, csakúgy, mint a többi fegyverrel... :) Alt fire, vagy vmi ilyesmi!
A ládás szörnyön én is fennakadtam, de viszonylag egyszerű a taktika : A bal sarokból géppisztollyal le lehet lövöldözni az ablakból hadonászó csápokat, a ládák pedig gránátokkal vannak tele. Ezekből 3 és már alszik is a nagy.
Most a tenger alatti akármin dolgozom. Mondjuk ez a lángszóró elég silányra sikerült... 2 méterre visz és szinte semmi hatása sincs...
Ráadásul az összes emberem átalakul :-)
Én is örömmel venném ha megjelenne, de nem tudni miért, nem volt annyira híres mint ezek.
Sajna, nem emléxem! Nézd meg a www.gamefaqs.com-on, hátha van leírás!
Mongyuk a 20 év nem akadály: pl Frigyláda jövőre, SW 4-6 epi 2005 után... Szóval azért még kinyomhatnák, idén vót az évforduló...
Vazze ti már itt nyomjátok, én meg még nem is láttam!!!!!!! MOndjatok má egy helyet ahonnan le lehet szedni!
Egyébként ha már a régi cool filmekből készült játékoknál tartunk, mostanába jelent meg a Stalker is. Annak is csak a trailerjét láttam. Ha tud valaki vmit róla szóljon.
Úgy emléxek, hogy vmelyik romos épületben, ládában... Ezt jól megaszontam, mi? :)
De vannak nálam itt okosabb emberkék, akik má végigvitték, csak a végén kifagytak; de ők nem segítenek nekem se!!! Segíccsetek má, vazz!!! :))
Úgy jáccanék vele, de állandóan meghalok, a k. magnó meg messze van!!! 28-asra van tipp?!!
Ma de. megnéztem a filmet (10-edszerre?)!
Még most is rohadtul teccik, és vót egy-két rész, amire nem emlékeztem, és jól bef.stam!! :((
Bocs, ha vót, csak kevés a időm...
Ott tartok, ferobbantottam a 4 gépet, be aknába, irány lőszerraktár! Le körbe a folyosón, katonák, "arctámadók" csőstül, géppityuk a falon állandóan megdöglök! Hogy érek el a mentésig?!! Messze van? Vagy csak nincs türelmem? Help, aggyatok reményt, mer kivágom ablakon cd-t!!! :((((
Csasztok!
Nekem az a gondom, hogy még az elején egy-két átvezető animációnál látom, hogy pofáznak vmit, de a duma helyett szívdobogást hallok! Ez vagy kéccer előfordult már!! Nálatok is?
Attól is félek, amit itt olvastam, hogy végigviszem a játékot, és a vége előtt kifagy!!
Van vmi megoldás? Vagy vkinek van tuti végigjáccott verziója? Előre is tenx!
Egyébként szvsz jó a játék! Brrrr!!!!!
Képzeljétek kipróbálta 640*480-ba, annyi a különbség, hogy nem egyből fagy le az első pálya ill. intro betöltésekor, hanem kb. 5-6 másodperc mulva. Kipróbáltam sok másik játékot, mindegyik tökéllyel működik. Mi a fasz van ezzel a Thing-el???!!! Segítsen már valaki! Ifjú gyermekkorom kedvenc horror filmjének főszereplője lehetnék, ha nem fagyna meg a játék. Egyébként a fagyásnál függőleges csíkok(néha piros, néha kék, stb.)jelennek meg és a hang megakad, ismétlődik....
Vannak ilyen tapasztalatok???
Felbontás átállítása? Hohóóó, ha már ott tartanék...amikor elindítom a játékot a "This program has perforemed an illegal...bla bla bla cucc jön be és a details-ben: THETHING caused an invalid page fault in module THETHING.EXE ezt látom.
Nem jó a crack-es exe file-om? Tudtok megbízható source-ot? Vagymiafenelehet?
Aki találkozott hasonló problematikával vagy nagy guru akkor helpeljen már pls.
Nekem az volna a problémám, hogy ha a felbontást 640*480-rol bármi másra állítom(1024*768) megfagy a játék már az első töltés után. A Razor féle krekkem van, valószínüleg az rossz. Tudtok segíteni valamit? Egyébként ATI Radeon 8500-asom van, és tökéllyel működik minden más gaménál.
Köszi.
Sziasztok! Én most kezdtem el játszani ezzel a játékkal, és nagyon megtetszett. Sajnos már a harmadik pályánál elakadtam. Már egy élö szörny sincs a pályán, minden tártyat felszettem. Megtaláltam a "Blood-test"-et ki is próbáltam minden emberemen, de amit letesztelem öket mindig azt írja ki a játék, hogy vége a küldetésnek. Ha valaki tudja a megoldást írja le. Köszi!
Honnan lehet letölteni a játékot? Kérlek adjatok meg pár helyet.
Egyébként könyvbe olvastam, ott is nagyon frankó volt, a filmet "MÉG" nem láttam. A játéknak is csak a trailerjét.
Előre köszi.
Mert úgy olvastam, hogy a game ami a neten kering nem beta (a végéig csak egyszer volt egyfajta hangiba, úgyhogy minden ok vele), de viszont a törés hozzá nem teljesen ok, így behal a vége.
Charlie: eloszor szedd fel a medic-et (abban a szobaban be lehet kapcsolni az automata gepagyut, ez elegge lefoglalja a nagy szornyet, ha meg nem is oli) a medic-kel menj vissza a mutobe, a masik oldalon menj be a mernokhoz, akivel ezutan meg lehet javitattni az armory-ba vezeto ajtot, ezutan egyszerubb lesz :)
Állítólag 23án már ki kelett volna jönnie a végleges verzionak. Helyette ujabb beta iso jött csak éppen Razoros kiadásban, valaki tud vmit mi a hivatalos pontos kiadási időpont? persze PCre
Hi all.
Kene egy kis hepike.Mikor elkapnak a csunya bacsek es felkelek az orvosi asztalrol, mi a lopikulat csinaljak.
Mind ket iranyba szornyek, fegyver nuku ,stb.
Nekem egy esetben vagy ki, ha bekapcsolom az ellemlampat.Az tuti fagyas.
Bye
Charlie
Elvileg ha megfelelő helyre beállsz akkor ki lehet úgy nyírni, hogy folyamatosan tudod lőni, de ő nem ér el téged.
Viszont papírforma szerint úgy kell, ahogy én is csináltam(jóval nehezebb és jópár medikitem bánta).A ládák előtt van egy szerelni való kütyüt, amit értelemszerűen meg kell szerelni.A monszta mellett van egy kapcsoló, ami áramot nyom bele, amitő egy időre lebénul ekkor kell cselekedni.(Mondjuk egy kis perzselés:))
Kicsit nehéz ez a módszer, mert nem elég nagy a mozgástered, de meg lehet csinálni.
A ládák között kell egy akkora résnek lennie, amin keresztül, szarrá tudod lőni a szörny gyenge pontját anélkül, hogy hozzád tudna érni. Ezután az első ládasor mellé állsz, de csak annyira, ahol a szörny még nem tud elérni, és folyamatosan égeted kb. fél perdig, ekkor kinyuvad.
MÁS
AZT NEM TUDJA VALAKI, HOGY A JÁTÉK LEGVÉGÉN , AMIKOR A HELIKOPTERRŐL KÍNYÍROM A FŐSZÖRNYET,
MIÉRT FAGY KI A JÁTÉK?
Nekem sehol máshol nem volt vele baj, de itt 10-ből 10-szer kifagyott.