Naszóval szevasztok öcsisajtok, Zalánsrác, hallom, örülsz, h beteg vagyok... szerencsére javul az állapotom (csak agyilag romlik :-) Na ennyit az önkritikáról, ajánlom másoknak is (pl. BB !!)
2. Biliárd az 1 olyan játék, ahol ébernek kell lenni és minden igyekezettel a saját javadat növelni... mellesleg PAZ éppen ezt tette, tehát igaza van, oktogon+nyugati játékok: 3:0 !!!!
Igy I G A Z S Á G O S !!!!!
Hárdkór: Divine Desecration, Faith of the Feeble, Rambo and Human Error!! - a legjobbak, főleg a fuckthepolice!!!! szám!!!!
Viktor, te miért mentél el olyan korán pénteken a buliról, mikor úgyis kint laksz Rákospicsán, ahova már csak a vidéki buszok mennek (hehe :-). Akkor miért húztál el????
Ja, Zalánnal kimentünk éjjelnappaliba, ahol köcsögpunk-ok lealkartak minket húzni zsetonnal, de hála éberségemnek ez nem sikerült!!!!
Ja még 1 jóhír: Zalánnak pogózás közben lezúzták a térdét + a bordáit!!! Sebaj, majd mexokod!!
LEgközelebb vigyük el a Bálintot is, megnézném, ahogy a tömeg elsodorja... (na, rémisztő vagyok, BB??)
Mit fostok má' Angelusztól,he?!!!
Viktor, ugye nekem ingyenjegyem van az előadásra!
BB!Ne felejtsd el,hogy az Oktogonnál is játszottunk és ott 2-0-ra mentem,úgyhogy a "nagylelkűségeddel" is min. 3-0!
Halljátok van 1 jó hírem: a huligán beteg! Ez az!
Láza van + minden szar! Najó nem leszek gonosz,mert a végén még megsértődik és levágja a zsíros haját és kopaszon megy a MIÉP-tüntetésre!
na azért JOBBulást!
Ja és gzenguz, képzeld a Dezsőnek le kellett adni az indexemet és nemtom miko' kapom back!
Bálint, nem tudlak vasárnap korepetálni, mert ad 1. én is tanulok, ad 2. a nonkonformist fanzine ollózásában fogok részt venni, és ez jobban érdekel, mint a te ksi szaros problémáid!
Na először is: a szilvi moderálja magát mert már nem lehet tudni, hogy mikor beszél komolyan és mikor beszél belőle az érelmeszesedés-manó.
Másodszor: Zalán egy csaló görény, és mondanom sem kell, hogy érvénytelennem tekintem az utolsó három mérkőzést. Az elejét csak azért nem, mert szorult belém becsület, azokat tényleg elbasztam. De aki egyzser csal, ki tudja hányszor még... Szóval megajánlok egy 1:0-át oda, de semmi több. Ha nem élsz vele, soha többé nem állok ki ellened. (Még így is nagylelkű voltam, mert az összes pontodtól meg kéne fosszalak!)
Viktor meg jól mondja: nagy buli lesz kedden. Angel lecsap. De a hétfő sem lesz piskóta, én attól jobban fosok. Irodalomelmélet, amihez még hozzá sem kezdtem.
Ja, és Zalán ne káromkodjon, kizárólag magyarul, mert így tisztességes!
Te Vikror!Nem is tudom,hogy ki lehetett az illető,de valaki már használtam az emilcímem!Vajon ki lehetett az!Ugyhogy ennyit erről!Ha a többieket is zavarja,majd intézkedem,de addig is te puta madre!
Ja, Zalán, tegnap beszéltem Sz. Huszita Vitézjanival, aki üdvözli a drága mamádat!!!! Mellesleg azt mondta nekem, hogy ha egy bizonyos Rábört Angelusz vagy egy Pítör Somlai meg akar engem húzni, akkor 21-22-én elsötétül a világ, kitör a nukleáris háború, éljenek az @narchisták (FOOD NOT BOMBS meg hasonlók) meg azt is mondta h inkább dobáljam el a cigarettacsikket, minthogy Bush papa szeretkezzen Clintonnal... :-))
Pfujjj....de szar!!!
NA Ezt a fórumot is már megszállta az amcsi cenzúra!! Le merem fogadni, h má figyel a rendszer.... most azt mondom basszamegb-i-n-l-á-d-e-n, na ezt szopjátok le, hamburgerzabálózsirosseggüamcsik!!! dekódoltátok, vazze?? Akkor jó!!!! Na jó pojén vót fiuk, mi?? Azér nem köll ám rám mögharagudni, mer ez csak 1 vicc vót...
jajj ne, segítség...itt van az EFBÍÁJ!!! mán keresnek, gyorsan logoff....
"okt. 23-án OV beszédét néztem a deákon és megdöbbentem, hogy normális hangnemben is meg tud szólalni ez az ember." - valami Kamu W. Attila
Hogy mik vannak!Azért vigyázz,hogy miket mondassz,nehogy valaki +tudja,hogy nem vagy párttag!
"Százszázalékos részvétel mellett százszázalékos támogatással újabb hét évre megerősítették államelnöki tisztségében Szaddám Huszeint a kedden megrendezett iraki népszavazáson. Az elnök mandátumának újabb hét évre történő meghosszabbításáról szóló népszavazáson Szaddám Huszein volt az egyetlen jelölt."
Azért ilyen még a sztálinizmusban sem volt, nem? szóval okés mi úgy látjuk, hogy ő egy szadista diktátor, de a népe mégis rászavasz 100%-ban. akkor most hogy is van ez?" - valami Viktor
Tudom,hogy most mindenki ellenem lesz,de én nem vagyok irakpárti pancser!
Tegnap dumcsiztunk a Bush-sal és azt mondta nekem,hogy feb. 18 vagy 21-én odapörkölünk Iraknak!
Törisek!!Megjegyezni az időpontot!
De erről pssssszt! Államtitok! :)))
Na most már tényleg befejezem a locsogást, bepótoltam az elmúlasztiott félévet!
Csőtészta!!!
Világszám! jan. 17-én ellátogat hazánkba a Rambo punkhardcore zenekar egyenest az Usaból. Fellép vele a zseniális Hold X True, Reach Out és a ki-bebaszott jó crusty zenekar a Human Error. A dolog apropója az, hogy csajoknak ingyenes ez a kibaszott nagynak ígérkező program, úgyhogy, aki szeretné tágítani a tudatát, a világnézetét, az feltétlenül jöjjön! Tényleg, aki látni akarja, ahogy meghal a Viktor, az jöjjön el!!!
Ja még annyit hozzátennék,hogy én es 5-re vizsgáztam György Péternél!!
És megígérem,hogy nem fogok káromkodni tübbet, csak még ezt az egyet hadd -:)))))))))
Cazzo di cavallo nella bocca di Vittorio!
Te puta madre Balint!
Elő az olasz szotárt misellusok!!!!!
Na csákó!!!!
This letter created by Alfred s.k.
All rights reserved.
Unadthorised copying, reproduction hiring, lending public performance
and broadcasting prohibited!!!!
Made in Hungary
Semmit nem tanultam, ha ti tanultok rá csicskák vagytok! Senkit nem húz meg, pedig engem +vághatott volna,mert semmit nem tuttam!!
De hát így kő csinálni, minimális tanulás=3 kredit
Kapja be minden egyes tanár,aki meg mer húzni egy IMPK-tagot! Az első a listán egy töri tanár!!!
Kamu W. György!Meg mert vágni a szemét!
Úgy tudom az angol szakon is van egy görény, valami Salgó vagy Salby, nemtom egykutya!!!
Meg azt,hogy Bálint irtó nagy pancser vagy biliárdban. Az uccsó meccsen 5 golyót tettem el a két kezemmel, úhy hogy nem vetted észre!!!!
De azért a többit szabályosan nyertük!!
Összesen 5-2 ide!!
Először is való igaz, JANUÁR 6-a a GYŐZELEM NAPJA az IMPK Krónika szerint.
A honlap valóban készül, hála Petinek, de anyagok kellenek, hogy ne süljünk fel egy tök gyér oldallal. Lécci hozzatok képeket (királyat és mókásat is), küldhettek publikálandó írásokat Petinek vagy a freemail-címünkre, meg AMIT CSAK KI TUDTOK TALÁLNI! (Szilvinek az agymunkához ajánlok egy kis adag Sharidon-t, állítólag jót tesz a vénülő memóriának) :-)))
A jövő héten nagy bilcsi-buli! Én készülök!!
És még valami: a vizsgaidőszak után, de elsősorban akkor ha enyhül az idő (hogy tavaszi hangulat legyen) leutazunk a csapattal Tápiószentmártonra, ahol tök nagy a Föld mágneses kisugárzása, és gyógyulunk egy kicsit egy tuti piknik közben!
A kitűző gyáros srác azt írta, hogy a galambos impks fájlnak kétszer akkorának kéne lennie. Mondjuk szerintem szétlehet húzni azt a képet, de ha kéri csinálj már egy nagyobbat, oké?!
Jolvan bakker, ki nem fikazott meg minket? Mer akkor szoljunk neki, hogy nehogy elfelejtse.
Az az igazsag, hogy tul jok vagyunk, az aljanep meg irigykedik.
Volt mar vki vmelyik komm. vizsgan? Ha igen, beszamolo pls. Nagyon parazok.
Gyépére semmit sem olvasok hehe
Rácz Karesz állítólag kiakadt ránk, undorítóak, puncsosak vagyunk, úgyhogy Szefóék meg Miska után még egy dolog, ami feldobhat az egyetemen!
jaj, az alelnök úr elnevezte a tegnapi napot a győzelem napjának!