Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

naki6 Creative Commons License 2004.02.02 0 0 359
Hali!

Kicsit OFF-olok...
Vőfélyt tud valamelyikőtök ajánlani? A lakodalom Győrben lesz, szóval győri vagy Győr környéki emberke jöhet számításba...

Thx!

ON

cryon Creative Commons License 2003.12.01 0 0 358
Én meg sajnos csak a Pestieket, mert "szükebb hazánkban" nincs kifejezetten japán bontó. (értelemszerüen onnan is csak a japán barátokat...)
Előzmény: logoutx (357)
logoutx Creative Commons License 2003.11.29 0 0 357
Cyron!

Leírnád az általad ismert Győri és környéki bontókat?
Én csak a Kossuth utcait és az Öttevényit ismerem.

Thx előre is

Előzmény: cryon (354)
zotya_ Creative Commons License 2003.11.26 0 0 356
CorradoG60!

Küldtem mélt! Fontos!

Üdv,
Zotya

Szkátó Creative Commons License 2003.11.24 0 0 355
Köszi!
Én is erre gondoltam. Akkor nem gondolkodtam rosszul...
5-10 évig még használni szeretném a vasat, úgyhogy inkább a picit drágább, de tartósabb megoldást választom. Még egy ponton találtam rozsdát, de ott "trükköznie" kell majd a mesternek. Ezek után a 10 év talán reális egy korekt üreg stb. védelemmel...

Addigra meg már majdnem veterán lesz a kocsi...:)

Előzmény: cryon (354)
cryon Creative Commons License 2003.11.24 0 0 354
Nézz körül azért a bontókban is. Én ott elég sokmindent raláltam az elég ritka autómhoz. (celica) És közelsem horror áron :))
Bizonyos helyeken még alkudni is lehet ;-)
De ha csak az alábbiak közül kéne választani, én az utángyártott elemet venném meg, és azt fényeztetném le. Pár évig biztos jó lesz...
Előzmény: Szkátó (353)
Szkátó Creative Commons License 2003.11.24 0 0 353
Köszi az infókat!

Lenne mégegy kérdésem. A bal első sárvédőm alja (kerék mögötti rész) egy kicsit kehes. Szerintetek melyik a jobb/szebb/tartósabb megoldás:
- a hibás részt kivágják, majd javítóívvel kijavítják
- az egész sárvédőt kicseréltetem (6-10k az utángyártott, a 10k-s gyári minőség)

Mivel az elemet mindenképpen fújni kéne, itt nincs különbség, de a lakatos melyik munkáért kér többet szerintetek? A sárvédő mögötti küszöbdarabot mindenképpen cserélni akarom, ennek 6k az ára a Unixnál.

Ezek tükrében Ti mit választanátok?

logoutx Creative Commons License 2003.11.21 0 0 352
A Plaza felé, a Biluxal szemben van 1 lakatos. Koós Péter a tisztes neve. Elvileg 20/9917-702 a száma. Ja, és Fordja van, szóval rossz ember nem lehet :))))
Előzmény: Szkátó (350)
cryon Creative Commons License 2003.11.18 0 0 351
Lakatost nem tudok, mert azt is a Kincsesen keresztül intéztettem. :))
Viszont a Herceg Zolival mint festôvel meg vagyok elégedve. Szépen dolgozik, és nem horror áron. Pl. lökös + elsô sárvédô elem javítása 12 ropi volt nemrég. Kint van a műhelye a szigetben a Liget utca vége felé. (tudod, ahol már majdnem lemész a térképrôl...)
Lakatost esetleg még a Postaautónál tudnék ajánlani. Nekem nem volt velük problémám.
A gyárváros eleji ÖMV kut elôtt kell lekanyarodni jobbra, aztán a következônél balra. Ki vannak táblázva. Lehet alkudni :-).
Előzmény: Szkátó (350)
Szkátó Creative Commons License 2003.11.18 0 0 350
Hát ez nagyon marketingszagúra sikeredett...:)

A Kincsesről azt hallottam, hogy elég sok az alkalmazott, és ugye nem vagyunk egyformák...

Nekem tavasszal esedékes lesz egy kis lakatosmunka a gépemen.
Tudtok olyan szakit ajánlani, aki jól dolgozik, és a védőgázt se sajnálja heggesztéskor?
+ egy festő is kéne
A kerülendő mesterek sorát is szívesen veszem!

Thx!

Előzmény: Juris (347)
cryon Creative Commons License 2003.11.18 0 0 349
Nekem volt. Elszállt a vízpumpám. Annó a Kincses Turbó Team javította, de tudom, hogy itt nem mindenki rajong a "csapatért". Azért árat kérdezhecc tôlük. Az ingyen van :)
Előzmény: logoutx (348)
logoutx Creative Commons License 2003.11.17 0 0 348
Senkinek sem volt még baja a hengerfejével??
Előzmény: logoutx (346)
Juris Creative Commons License 2003.11.16 0 0 347
Sziasztok!

Most olvastam, hogy jövőre Magyarországon is kapható lesz az új Mitsubishi Lancer Evolution VIII.
Nem tudom vezetett-e már valaki közületek EVO-t, de higgyétek el: nem akármilyen élmény.
Ha az EVO VIII. folytatja a tradíciót: a remek úttartást, a fantasztikus erőt, a megbízhatóságot és a sportos kényelmet, akkor a konkurencia igencsak felkötheti a nadrágot. Pedig az új modell tudomásom szerint 5 fokozatú sebességváltóval és frissített 265 lóerős turbómotorral fog rendelkezni, tehát minden adott lesz ahhoz, hogy - akinek van rá pénze - egy igazi élményautóhoz jusson.

logoutx Creative Commons License 2003.11.16 0 0 346
Sziasztok!

Győrben hol foglalkoznak hengerfejjel? (szelepfészek köszörülés) Damjanich utcában tudok 1 helyről.

Tudnátok segíteni ezügyben?

cryon Creative Commons License 2003.10.30 0 0 345
Az újautón természetesen (sajna) nem sportkocsit értek... itt a megalkuvás esete forog fenn.
Előzmény: corradoG60 (344)
corradoG60 Creative Commons License 2003.10.30 0 0 344
Szia!

"A legegyszerűbb talán az újautó vásárlás lenne, ott jók a kamatok, meg viszonylag jó áron számolják be a régi kocsit."
Csak hát az új sportkocsik ára elég borsos. A Suzuki Wagon R+ meg nem az igazi.

"Daewoosok pl. kiröhögtek, mikor mondtam, hogy 16 éves sportkocsit kéne beszámolnijuk. "
Nekem gyorsan elment a 13 éves Corrado-m, pedig a kereskedők felkészítettek lelkileg, hogy nehéz eladás lesz. Ja, kurva nehéz volt, 1 hetembe tellett. :-)

Üdv. CorradoG60

Előzmény: cryon (343)
cryon Creative Commons License 2003.10.30 0 0 343
Igen néztem, de azonkívül, hogy 4 évvel fiatalabb az enyémnél, nem sokban különbözik (tudásban). Még a km is több benne :((
Azonkívül még az is döntô szempont a kereskedéseknél, hogy beszámolják az én kocsimat, és ez nagyon kevés helyen fordul elô sajnos. Meg a kamatok sem mindegy. 10 évesnél idôsebb kocsira vagy egyáltalán nincs hitel, vagy több, mint a dupláját fizethetem vissza a hitelnek :(
Nem lesz könnyű művelet megszabadulni így a régi Celitôl, de annyira elkeserítôek a tapasztalatok, hogy lehet, inkább azt a pénzt amit az új autóra szánnék, ennek a felújítására fogom költeni. (motorgenerál, futómű felújítás stb.)
Ami szóba jöhet még különben: duplakörlámpás 1.8-as Celi (95-96-os évj), ill. 94-95 2.0 Prelude, v. 1.6 Honda Civic VTi.
Ezek úgy 1.5m-2.0m körül mozognak, csak ritka a jó állapotban lévô, és mindegyikben több, mint 150k km van sajna.
A legegyszerűbb talán az újautó vásárlás lenne, ott jók a kamatok, meg viszonylag jó áron számolják be a régi kocsit. Na persze ott se mindenhol. Daewoosok pl. kiröhögtek, mikor mondtam, hogy 16 éves sportkocsit kéne beszámolnijuk. Meg asztán nem is gondoltam komolyan a Daewoo-vásárlást. Akor inkább már Seat :)
Előzmény: D_O_K_I (342)
D_O_K_I Creative Commons License 2003.10.30 0 0 342
Hali!
Megkaptam a képeket szép..:))
Nemtudom hogy említettem -e már de a szeszgyár u on van a gyorihasznaltautopark vagy mi a nevük ott áll egy piros celi... ha arra jársz nézd meg.
Kívülröl egész szép állapotban van...
Előzmény: cryon (341)
cryon Creative Commons License 2003.10.30 0 0 341
"Celi topic ba irtad hogy mész kocsit nézni.Sikeres volt az ut?"

Ja, nem. Totál tragédia.
Kocsi tele karcokkal, (utasajtón kulccsal végighúzva 40-50 cm hosszan) utasajtóból hiányzott a zárszerkezet. mindkét ajtó mögött karosszéria sérülések, rozsdásodó elemek, repedt/törött spoiler) rossz klíma (állítólag 6 ezer forintos csapágycsere - ja, persze...) a motor is egészségesen adta a szelephangot,
és olyan szép kék füstöt eregetett gázföccsöknél, hogy öröm volt nézni. olaj is épp csak annyi volt benne, hogy a nívópálca alja éppen beleért.
Alufelnik voltak a legtrágyábbak. Szerintem nem is azok voltak, csak annak akarták álcázni.
Belül nem volt sok baja, csak a kezemben maradt a hôfokszabályzó tekerôje, meg egykét kis állítópöcök hiányzott a légterelôkrôl...
A rádiót már nem is volt kedvem bekapcsolni.

Üdv: Cryon!

Előzmény: D_O_K_I (339)
cryon Creative Commons License 2003.10.30 0 0 340
küldtem újra.
Előzmény: D_O_K_I (338)
D_O_K_I Creative Commons License 2003.10.29 0 0 339
Hali!
Képek nem értek ide!De végülis nem baj ma láttam 1 feketét városba igen jolnéz ki:)
Celi topic ba irtad hogy mész kocsit nézni.Sikeres volt az ut?...:)
Előzmény: cryon (337)
D_O_K_I Creative Commons License 2003.10.20 0 0 338
Hali, akkor légyszi küld a zkontorkukacgyik-team.hu ra. Az már tudja fogadni.Bár majd innen is kapsz egy visszajelzést hogy nemtudta fogadni de ne törödj vele attól még megkapom.
Előzmény: cryon (337)
cryon Creative Commons License 2003.10.20 0 0 337
azt írja, túl nagy a mérete (~1.8M). Mekkorát tudsz fogadni?
Előzmény: D_O_K_I (336)
D_O_K_I Creative Commons License 2003.10.20 0 0 336
Hali!Nem kaptam meg. zkontorkukacwestel900.net re küldted?
Előzmény: cryon (335)
cryon Creative Commons License 2003.10.19 0 0 335
Képek mentek!
Előzmény: D_O_K_I (334)
D_O_K_I Creative Commons License 2003.10.19 0 0 334
Hali!Hát az ára valóban nem alacsony:)Bizti jol mehetett.Egyébként azt nem értem hogy Győrben miért nincs még Seat szalon?Pár kép jöhet mailba ha van..:)
Előzmény: cryon (333)
cryon Creative Commons License 2003.10.16 0 0 333
Sziasztok!

Hozzátok is vagdostak Seat tesztvezetôs prosikat a benzinkutakon mostanában?
Tudom, hogy nincs Gyôrben Seat szalon, de mivel úgyis Fehérváron volt dolgom, a ráérôs idômben gondoltam kipróbálok egy Leon Cupra RR-t az ottani szalonban.
Halál rendesek voltak, rögtön a kezembe nyomták a kulcsait, és tök jól elbeszélgettem száguldozás közben az egyik fiatal dealerrel.
A kocsi meggyôzôen muzsikált, kivülrôl és belülrôl is profi cuccokat aggatak rá, látszott, hogy tényleg komolyan gondolják a Street racingot. Ha valakit érdekel, küldök róla képeket magánban. Sajnos az ára kiábrándító, 6.290.000 Ft. De ezért egy gyárilag tuningolt, 215 Le/235Nm-es vadállatot kapni, és mindezt az elsô kerekekre tették. Nekem kicsit kemények voltak a rugói még a Celica után is, de azért elfogadnék egyet. Kiváncsian várom mi lesz jövôre az Altea tanulmányautóból. Állítólag 2004-ben dobják piacra. Amit a sajtóanyagaiból látni engedtet, az alapján még leendô következô autóként is szóba jöhet nálam... :)

Üdv: Cryon!

logoutx Creative Commons License 2003.10.11 0 0 332
Új Bácsai lehajtóján van 1 bazinagy olajfolt (konkrétan 1 idióta műve, de ez most lényegtelen...) Erre figyeljen, aki arra jár
logoutx Creative Commons License 2003.10.06 0 0 331

Sajnos nem láttam a műsort, csak meséltek róla.
Előzmény: corradoG60 (330)
corradoG60 Creative Commons License 2003.10.06 0 0 330
"Pedig állítólag vmi győri robogós banda volt is a TV-ben... "
Egypárszor én is találkoztam velük a belvárosban. Volt vagy 25-30 robogó. Dudáltak mint az őrültek. Először azt hittem ünnepelnek valamit, de amikor már többedszere láttam őket dudálva végighaladni a belvároson, nem tudtam mire véljem a dolgot.
A TV-ben mit mondtak róluk?

Üdv. CorradoG60

Előzmény: logoutx (329)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!