"A doksik megléte vagy nem léte nem meggyözö, mert mindkét oldalnak böven volt ideje"
Szerintem lényegesen kevesebb dokumentumot semmisítettek, meg mint gondoljuk, mert ezzel ártottak volna a kommunisták egyik kedvenc szokásának miszerint a másikat zsarolni, kell.
"Inntöl viszont bárki kollaboráns aki volt szives nem meghalni az elmult idöszakban. Hiszen puszta jelenlétével támogatta a Kádár-rendszer."
Ez a legaljasabb baloldali érvelés. Mert ezzel mindenkit lealacsonyítasz a kommunisták szintjére. Nem volt mindenki kollaboráns, aki itt élt. De aki munkahelyi előrejutásért vagy jobb körülményekért belépett a pártba annak van mit elszámolni a lelkiismeretével. És pláne van annak, aki a párt felső vezetésében vett részt.
OK. Ezek szerint titeket nem zavar, hogy kollaboránsok, gyilkosok alkotják kedvenc pártjaitok tagságát. Ott nem kell megtisztulni, mert nálatok ez a normális.
És alkalmasint szeretnék pontos, definitiv határokat látni. A doksik megléte vagy nem léte nem meggyözö, mert mindkét oldalnak böven volt ideje, lehetösége mind manipulálni, mind megsemmisiteni, mind kilopni doksikat. Csak felhivnám figyelmedet egy felelösre, akit Kövér Lászlónak hivtak. Inntöl viszont bárki kollaboráns aki volt szives nem meghalni az elmult idöszakban. Hiszen puszta jelenlétével támogatta a Kádár-rendszer.
nagyon jol teszitek.
kezdjetek csak el a vizsgalodast soraitokban, pont erre osztokelnelek benneteket. Mert ha nem teszitek, akkor jon az, hogy sjatjaban a gerendat...
Annak nincs joga moralizalni masok multja felett, aki nem makulatlan.
Viktor az?
Madl az?
Pokorni az?
Gyozzetek meg errol minket.
Vilagitsuk at oket, de gyorsan!
Igerd meg, ha ok _sem_ tisztak ilyen ertelemben, akkor 2006-ban nem rajuk szavazol. jo? :)))))))))))))))))))))))))
Most, hogy a D-209-es lebukott már világítsunk át mindenkit. Amikor arról volt szó, hogy Árpi-bá besúgó akkor nem dumáltatok az átvilágításért. Ti még Vásárhelyit is éltettétek az egyik legnagyobb köpönyegforgató volt. Így van, rántsunk le mindenkit a mocsokba. Balosok nektek nem mindegy, hogy ki volt besúgó és ki nem. Ti így is, úgy is őket választjátok. Nektek a tisztesség, becsület, hazaszeretet nem sokat jelent. Hiszen „nemzetközivé lesz holnapra a világ”. Mi ki akarjuk szűrni magunk közül a kémeket, besúgókat, kommunistákat, karhatalmistákat, kollaboránsokat ezeknek ugyanis közöttetek a helyük.
Kezdjuk még lejjebbröl. Azoktol akik ilyen baromi modion akarnak átvilágitani. Nem e esetleg arrol van szo, hogy ök akarják olvasni a névsort? Rejtö ota tudjuk, hogy az aki olvassa, senkinek sem hiányzik a névsorbol. Most kivételesen kezdjük a névsorolvasoknál. Ez esetben akár velem is, de utánam rögtön jöhet a Lovas-trio, mint föfröcsöngészek, Wittner-néni a kissé uszito magatartásával, természetesen ne maradjanak ki a POFOSZ és társszervezeteinek vezetöi, mert nem szertnék olyan "mártirt" tisztelni akiröl kiderülhet, hogy vamzer volt. Tehát szo nincs átlag Jozsikákrol (igy ki maradhatnék), de föfoglalkozásu mozgalmárokrol már igen.
Nekem ne papoljon senki morális felelösségröl, amig nem tudom 1000000%-osan, hogy neki alapja van erre. Mádl meg akkor viselje a legföbb közjogi méltoságot, ha tutira nem azért mehetett annak idején külföldre, mert aláirt, ha meg aláirt és ne adj' Isten Gönczröl is kiderül vmi akkor meg egyenlök. Illetve nem, mert Mádl a fasorba nincs Árpi-bához képest.
igen, termeszetesen kozuluk valo vagyok.
mar ovodas koronban olvashattam a c tipusu aktakat :)))))
Pisztaikam, jobb egy ex kem miniszterelnok, mint neadj isten egy besugo allamfo, de egy apjanak duruzsolo alszent tanitobacsi is szep eresztes volt toletek... :))))))
Őket is nyugodtan át lehet világítani. De ki hiszi el a Ti oldalatokon, hogy fedhetetlenek, ha ez lesz az eredmény ? Senki ! Akkor meg minek a herce hurca !
A wittner marcsa, egy tipikus egzisztencionalis martir. felberelt hozongesz, kis piti frocsogo karierista. Ha nem kavarna a kakit a mocskolodasaival, azt se tudnank, hogy valaha letezett... nulla.
Volt egyszer egy próféta, aki valami ilyesmit mondott: az dobja reá az első követ, aki maga nem vétkezett. Erre a szitura leforditva: az legyen átvilágitóbiró, aki akkor tiszta volt. Én pl. Wittner Máriáról is hallottam elég kényes pletykákat. Akkor meg ki világitson át kit?