Ma nagy trutyi az egész.... Legalább 25* megszakadt és sokszor 20 percekig nem lehet csatlakozni. Persze az ÜSZ nem méltóztatik a telefont felvenni, így a Strom In Africa instrumentális verziója már a könyökömön jön ki:(
Igen, nálam is megvan ez a gond. Nagyon sokáig nem válaszol a mailszerver, ma délután 15:00-tól lehetetlen leveleket letöltetni, és ez nem kicsit bosszant.
nalam minden OK mar honapok ota. NEM bantam meg, hogy oket valasztottam. raadasul meg cirka harom honap ingyenes beetetes utan olcsobb dijat fizetek, mint az idei opciok.
Üdv!
Nekem 384-es kapcsolatom van.Ezelőtt a letöltésem szinte mindig 40-43-k volt.Mostanában ez viszont felment 48-50-re.Ez végülis kétségtelen javulás.
februar 6 ugyebar elmult , de en nem tapasztalok valtozast a DL-speedben , meg mindig messze nem eri el a Softwarefrissites elotti speedet , amit eszrevettem , hogy az eddigi 96 kbit-es upstream-et visszaraktak 64 kbit-re .
Nalatok javult a helyzet ?
Ezt visszaszívom, mivel a névleges sebesség 64, nem pedig 128, úgyhogy a feltöltés is jóval felette van :) Remélem azért a MATÁVnál nem figyelnek, hogy gyorsan lecsökkentsék a sebességemet! A másik dolog, mai érdekes, hogy összesen eddig körübelül 8 óra adsl-ezés alatt 254 támadás érte a gépem, ebb?l 64 volt high-rated..
A feltöltést még nem próbáltam, de eddig úgy vettem észre, hogy az lassabb
ADSL annyi mint ASZIMMETRIKUS !!!
Mármint a fel és a le irány!
Tehát ne érezz csalódást, ha a feltöltésed lassabb lesz a letöltésnél.
Esetleg olvasd el, mit írtál alá! Fel és letöltési sebességekre vonatkozó részt!
Na, 1 hónapos várakozás után bekötötték, úgyhogy én már azzal is elégedett lettem volna, ha a minimális 128 kbps-t teljesíti. Ezzel szemben a valóság teljesen más, a 384-es adsl sose megy 420 alá hosszabb letöltéseknél, ha meg csak úgy böngészgetek, vagy egy kisebb fájlt töltök le átlagban 450-460 is megvan, ami már a gyorsabb 512-es fele közelít. (a szoftverbázsi 1 megabájt/s-t jelzett ki, ott a mérésnél szerintem valamit nagyon elrontottak) Szóval itt (Solymár, Pest megye) valami nagyon jó min?ség? telefonvonal lehet, vagy pedig véletlenül egy 512-est kaptam :). A feltöltést még nem próbáltam, de eddig úgy vettem észre, hogy az lassabb. Szóval eddig teljesen elégedett vagyok a Freestart ADSL szolgáltatásával, úgy látszik itt nagyon jó a vonal, talán azért mert az egészet csak pár éve kötötték be.
Err?l a t?zfalas dologró nem is hallottam...
Én a freestart-os e-mail-em használom.Nekem eddig jó.Most ugye sokan szivtak ezzel a MyDoom-al,ami levélként érkezett,hát nekem egy darab spam levelem nem volt,ugyhogy ezt most jol kivédte a freestart.
Tuzfal mindig kell, a beepitett rakas szar.
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9012409&uq=44084
Ide latogass el.
Freestart sajat tuzfala, spam szures?
Ez oylan furan hangzik nekem:)
Ezekrol is kerdezhetsz ez elobbi linken.
Még nem olvastam sehol véleményt a Freestart+-ról, a Freestart saját t?zfaláról. Ezt megrendelheted dial-up internetnél, freestart adsl-hez pedig ingyenesen jár. Állítólag elég jó vírusvédelmet nyújt, és még a SPAMeket is sz?ri (még nincs tapasztalatom róla, csak a leírást láttam, mert az adsl-t csak csütörtökön kötik be - a 30.napon..majd leírom mi a véleményem róla, és a freestart adsl-jér?l). Van valakinek tapasztalata róla? E mellé még szerintetek kell t?zfal, vagy elég ez, és esetleg az XP beépített t?zfala?
Nemrég megerősítette a telefonos ügyfélszolgálat a gyanúmat, miszerint az ftp tárhely nem érhető el "külső" internet hozzáférésről, azaz vagy a saját júzerneveddel bejelentkezel az ADSL-re, vagy modemen betárcsázol a freestart behívószámra, és így használhatod.