Nagyon érdekes anyag...és jó, NC csúcsot "hoz" rajta és a két csirke duója is zseniális...:)
Nem vagyok szagember, de megtekintésre próbálok készíteni a dvd-ből egy kisebb .avi-t, vagy mittomén és feltöltöm valahová, oké? Az is lehet, hogy csak hétfőn, mert míg itthon 192 k-val, a melóhelyen 5-6 megával megyek felfelé :)
Van, amolyan gyűjtői finomságok...:)
A montreali dvd is jó, ez a fesztiválon rögzített koncertje, de a párizsi dvd-je szvsz jobb, hangulatában jobban visszaadja a DK-jelenséget :) Van rajta 1-2 klip is, azt hiszem.
Mindkét film kötelező.
És akkor még nem beszéltünk a Natalie Cole koncertről, ahol felbukkant, nem is akárhogy...
All for you, Stepping out, The look of love, Love scenes, When I look in your eyes, Only trust your heart, Have yourself..., The girl in the other room, A night in Paris, From this moment on
Elmegy. DK-t kedvelőknek, gyűjtőknek nyílván kötelező darab. Ha biztosra akarsz menni, a saját teljesen legális példányomból csinálhatok bemutató célú mp3-akat, elküldöm indexes óriás levélben, meghallgatod, utána letörlöd, s megveszed bótba, ha tetszik :)
Tracy Chapman nem igazán, J.M. meg nekem kissé túl sokoldalú :) Nem tudom ezt másként megfogalmazni, talán Ő maga sem tudja, melyik stílusban kellene tevékenykednie, összességében azért bár mindenki legalább ilyen zenét hallgatna!
Rengeteg a kedvenc. Benson, NoJo, Miles, Miller, Stern, Babos és sokan mások...aztán nem csak jazz, de rock is. De ez itt már nagyon OFF.
Érthető, ha az Öreg pénzéhségét vesszük alapul :)
A populárisabb hangzás elvben több eladott lemezt jelent.
És persze több új rajongót, embert, akihez eljut a zene.
És ez jó. Te is rátaláltál :)
A koncertre valószínűleg én vettem meg az első néhány jegyet :)
Sajnos, az örömbe jócskán került üröm is (nem DK miatt), de összességében egy szép este volt.
S bár Costello zenei pályáját szintén érdekesnek tartom, az általa fémjelzett lemezek a gyengébbek. A családi biznisz ilyen :)
From This Moment On earns a Grammy nomination! Diana's latest recording From This Moment On has caught the attention of the National Association of Recording Arts and Sciences (NARAS) earning Diana a Grammy nomination in the category of Best Jazz Vocal Album.
The Grammy Awards Show will air February 11th on CBS from 8:00 to 10:30 pm (ET/PT).
Egyetértek. Én sem annyira rég figyeltem fel rá. Sajnos a koncertről is lemaradtam.... :(
De szerintem azon kevesek közé tartozik, akik hangjukkal bármikor képesek egy kis napfényt varázsolni az ember lelkébe. Nem tudom megunni, ahogy Tracy Chapmant és Joni Mitchellt sem.
Szia !
Az igazság az, hogy én a When I Look... album megjelenése óta kísérem figyelemmel D.K. pályafutását. Azzal a zenével összehasonlítva az újak picit szürkébbek, nekem.
Ettől függetlenül az egész eddigi életműve lenyűgöző!
Nagy kár, hogy haldoklik a topic. A legutóbbi album szerintem nagyon szuper. Nálam majdnem egy szinten van a The Girl in The Other Room-mal -amit rongyosra hallgattam. :)