Én meg remélem nem. Lehet, hogy te nem dolgozol, vagy nem kell beérned időben, de nekem ez a 2 óra kiesés elég rendes gondot okozott. Egy-két veszteni nem tudók által felheccelt ember miatt én többet nem szeretnék szívni. Előre is köszönném, ha a következő "meglepetés" nekem nem okozna problémákat. Köszönöm.
ui.: Azért arra nagyon kiváncsi lennék, hogy komolyan gondolod az MSZP-SZDSZ felelőségét? Csak mert nem akarom elhinni, hogy összekevered az ok-okozati viszonyt.
Oppszlá! Már ennyi értelmes ember van fenn a fórumon? Hála égnek, egyre többen állnak szemben az olyan totalitárius ideológiákkal mint a kommunizmus, nácizmus és a liberalizmus!
Csurka bácsi éppen akkor az ATV nevű TV-ben arra bíztatta Deutsch Tamást mikor kifelé jött a studióból - a Kunce G.-al folytatott beszélgetés után -, hogy "keményebben kell ezekkel bánni fijam". Majd a riporter kérdésére, hogy mit akart ezzel mondani az válaszolta: "vasvillát gereblyét nekik!" mármint a Kormánynak. Europába igyekszünk?!
La Koma
helyreigazgató
személyzetis
tanácsos
kyu
COMMANDO
Lódoktor
Engesztelhetetlen Gyűlölet
Angina Pectoris
volante
szakall
BaSand
stones
Esetleg mindegyiken? Ennyi hülyeséget amennyi benned van ugyanis nem lehet egy nikk alatt szétteríteni.
"Ha nem lenne a maszop és a szadi, nem lenne hangulat!"
Így is van, persze. Ha csak Orbán Viktor meg te lennél a világon, akkor minden tökéletes lenne. Te tökéletesen fényesre nyalnád a seggét, ő meg tökéletesen megmondani, hogy mit kell-csi-nál-ni. Csak hát sajnos nem tökéletes a világ!
Azán, mesélj, milyen ámokfutást rendez Medgyessy és csapata?
Mert az eltelt pár hét óta, én nem tapasztaltam ilyesmit. Sőt.
Legfeljebb a másik oldal nem bír magával.
remélem is, hogy Orbán és a fidesz nem nyugszik bele a "vereségbe", de a hídi tüntetés inkább miép-közeli volt...[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Fizetés: egy ország fogja megfizetni Meggyesék ámokfutását
Azoké a felelősség, akik felheccelték, és elhitették sok emberrel, hogy választási csalás történt. Pedig semmi más nem történt, csak az, hogy a Fidesz elvesztette a választásokat. És ebbe nem tud belenyugodni.
Ez ilyen egyszerű.
Lassan a testtel. Mitol demokraciaellenes az MSzP es az SzDSz. Tan csak nem attol, hogy az egyebkent a Fidesz altal is torvenyesnek elismert valasztasok szavazatait nem kivanjak torvenyellenesen ujraszamoltatni + a rendorseg feloszlatott egy par szaz fos hoborgobol allo illegalis tuntetot?