Keresés

Részletes keresés

alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 35
wagner ur

alkotmany az, TE!!! erstd maa meg hogy alkotmany az. azt kell formazni. hogy jo legyen. hogy a vilag legszebb, legjobb alkotmanya legyen. hogy bokreta legyen isten alkotmany kalapjan.

es ne igyal annyit. jon ket bogyos es ugy kiramol hogy meztelen mecc haza. ugy hijjak hogy markecolok. meeg anyukam tanitotta. monta vigyazz a markecosokkal...

Előzmény: Wágner úr (32)
zorki Creative Commons License 2002.07.06 0 0 34
alfredoo
Nem értelek.
Nekem csak egy gyermekem van, bár abban igazad lehet, hogy őt nem szentlélek hozta.
(Remélem ezt nem árulod el neki.)
Jobb lenne ha a preambulummal foglalkoznál.
Oda biztos kell Szentlélek, Szent Korona meg ilyesmik.
Előzmény: alfredoo (31)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 33
zorki

van valami ilyen kezdetleges futarlan amin keresztul szatmari szilvapalinkat (eredetit) lehet szatmarbol es szatmarkozelbol budapestre es ezen belul budara juttatni.

tulajdonkeppen ket lanc mukodik a pocsos meg a tokos.

szerintem ezek letezeset IS alkotmanyositani lehetne. ugye ez sokkal szebb szo mint a legalizalas. alkotmanyositas. maganositas. tok jok. mar nincs is olyan meleg...

Előzmény: zorki (29)
Wágner úr Creative Commons License 2002.07.06 0 0 32
Ti itten félreviszitek a lényeget... hukk, bocsánat... holott arról van szó, hogy módosiccsák azt a zizémindegymit, mer' másképp tüntetésből addig iszunk, amig meg nem csinájják... vagy valami ilyesmi... na, kérem szépen, ez a megfelelő hozzáfekvése a dolognak... Egészég!
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 31
zorki

nem akarok megint es ismet az izlestelenseg gyanujaba keveredni. mert sajnos benne vagyok a gyanuban. es a gyanu nem mosodik le konnyen.

mindenesetre az a harom gyereket nem a szentlelek es nem a golya hozta....

egyelore csak ennyit. egyenlore csak ennyit. sosem tudom.

Előzmény: zorki (30)
zorki Creative Commons License 2002.07.06 0 0 30
alfredoo
Ágnes kapcsán nem tom mire gondolsz. Eddig úgy tudtam tanácstitkárként szerzett gyakorlatot.
Bár ha ő a balladabeli Ágnes, akkor mosni is tud valszínüleg.
Előzmény: alfredoo (24)
zorki Creative Commons License 2002.07.06 0 0 29
alfredoo
A primátus el van döntve.
Szilvapálinka!
Ez nem is lehet kérdés részemről, mivel a majdnem Szatmárból írok. (Bár némiképp elgondolkodtam a vodka nem lenne baja?)

Kiemelkedő pont pedig mindig ott leledzik, ahol Viktor megjelenik, ne akard állandóra Pusztavacsra kényszeríteni.

Első éjszaka joga minek, ha az Viktoré?

Előzmény: alfredoo (23)
Wágner úr Creative Commons License 2002.07.06 0 0 28
Úgy van, úgy van! Szigorúan korlátozni köll a borfogyasztásba' az egy részegre eső minimális mennyiséget:

Előzmény: alfredoo (13)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 27
rezi neni

ugye tudod hogy MAAS magyarazata is lehet a dolgoknak?

ugye te is el szoktal gondolkodni neha hogy biztosan igazad volt?

en igen!

Előzmény: Rézi néni (26)
Rézi néni Creative Commons License 2002.07.06 0 0 26
none
rézi
Előzmény: alfredoo (25)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 25
zorki

praeambulumra reszemrol barmilyen szoveg o.k. egyetlen feltetel hogy ne lehessen erteni. fennkolt es fennseges legyen. legyen benne a pilis mint az arado szittya energiak szellemi kozpontja kozvetlen osszekottetessel a vilagot uralo, iranyito sotet erokhoz. isten havonkenti megjelenesenek szinhelye. szoval ilyenek. valami elhivatott nep is lehetne benne. szvsz maczo ilian paros tokeletesen alkalmas a feladat nagysagara. doktor ur lehetne a cenzor. az a birosagi ulnok/elnok doktor ur. a verbiro segedje. a lokott. marmint flepnis. biztosan jo cenzor lenne. szegeny. tkp sajnalom. tenyleg.

Előzmény: zorki (22)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 24
zorki

mi a velemenyed maczo agirol? no nem a ius primea nocti kapcsan?

a masik temaban meglehetos gyakorlat? persze lehet hogy a masik masik temaban is???

Előzmény: zorki (22)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 23
zorki

a whiskey-t meg takarekossagi okokbol hordobol kene guritani az orszag kiemelkedo pontjairol.

egy kiemelkedo pontot lehetne epiteni az orszag kozepere pusztavacsra. ott rock koncert kereteben lehetne/kellene fogyasztani a whiskeyt.

egyebkent ahogy be tudtuk rendezni a legvidamabb barakkot szerintem a vilag legjobb helyet is ki tudnank alakitani itt a karpat medenceben. es ha sikerulne ez a dolog nagy magyarorszag villamsebesseggel es AUTOMATIKUSAN helyreallna.

es akkor kovetkezne a mindent eldonto vita a whiskey vagy a cujkapalinka primatusarol.

szerinted az elso ejszaka jogat is vissza lehetne valahogyan csempeszni? es ugy hogy tobb elso ejszaka legyen. a helyreallito mutetek koltsegeit a tarsadalombiztositas fedezne!!! kepzeld milyen erzes lehet egy teljesen tapasztalt raffinalt szuzlany?

Előzmény: zorki (21)
zorki Creative Commons License 2002.07.06 0 0 22
Viktor szabin van, így nem írhatja meg.
Bár ma este, vagy holnap reggel hazaérkezik. (Áder nem tudja pontosan, hogy ez mikor következik be.)
S gondolom ha megérkezik nem az Alkotmány preambulumával lesz elfoglalva. :)))
Előzmény: alfredoo (20)
zorki Creative Commons License 2002.07.06 0 0 21
alfredoo
Lenne egy javaslatom, talán ez feloldaná az ellentéteket.
Számoljak össze a szavazatokat, és utána mindig annyi plusz előnyt adjanak a Fidesznek, amennyivel veszít.
Illetve eggyel többet. (De mek mondták, hozz még 1 embert.)
Javaslom, hogy söröskamion mellett boros is induljon körbe, bár én nem tartok rá igényt.
Előzmény: alfredoo (17)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 20
zorki

az uj alkotmany igy nezne ki

preambulum (ezt a viktor irna meg. valami reformatus szoveg lenne...)

1. para

magyarorszag nepkoztarsag. homerseklete 40 fok celsius. a homerseklet napnyugtra es napkelte kozotti idoszakban 23 fok celsius +- max 2 fok celsisu.

2., para

atadom a fogalmazast....

Előzmény: zorki (16)
Szélfútta Haj Creative Commons License 2002.07.06 0 0 19
A Szélfútta Haj egy szimpi indián neve a Farkasokkal Táncolóból, nem emlékszel? (De nem dakota!)

Hű tényleg meleg van... megyek is iszom egy fröccsöt. Majd még gondolkodom, hogyan lehetne alkotmányosan megoldani ezt a súlyos problémát.
Üdv: Aliz

Előzmény: alfredoo (17)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 18
zorki

te ez a 40 fok celsius ez altalanos vagy csak itt regnal.

nem lehetne alkotmanymodositas hogy mindig legyen 40 fok celsius?

nap es nepnyugtakor ez visszamehetne max 23 celsius fokra.

a szegenyeket ingyen whiskeyvel es jeggel kellene tamogatni. mindenkinek tamagotni kellene plusz egy fot. ez lenne az adozas egyetlen legalis formaja. illegalisan lehetne kulon is adozni...

Előzmény: zorki (16)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 17
szelfutta

(hu de izgi lehet amikor fujja. az arcod is kipirul olyankor? fenyes szellok...)

hidd el hogy szeretnek egyeterteni veled de nem tudok. minden alkotmanyos erzekem tiltakozik ellene. hogy orokre a fidesz legyen? hiszen IGY is az lenne, de egy kis eselyt meg kell adni. megha kamu is az a virtualis esely, akkor is meg kell adni. meg a kulfold is figyel. hidd el hogy liberalis vagyok de nem ENNYIRE.

esetleg ha adnank a fidesznek 5 szazelek elonyt EELBOL. ugyis fiatalok meg okosok meg szepek. azt lehet hogy elfogadnam. de hogy semmikeppen es soha. ez mar teljesen olyan lenne mint valami lusztracios torveny. es az sem orokre volt.

jo????

jelszo?

en is szeretem a vorosbort. en is a szarazat szeretem. legalabbis a vorosborban.... a feherben az edeset. nem csak a feherborban.

MELEG VAN!!!

hajra pilsner! hajra fidelia! hajra urquell!

ja meeg!

vesszen a borsodi! vesszen a soproni! vesszen a kobanyai!

Előzmény: Szélfútta Haj (15)
zorki Creative Commons License 2002.07.06 0 0 16
alfredoo
Ha azzal nem értesz egyet, hogy csak a Fidesz nyerhet, akkor a javaslat elveszti értelmét.

Mint most látható kormány igazolta nekikk kevesebb is elég volt.

Így a bajok gyökere nem a számokban rejlik.

A sörös kamion erre is fordulhat.

Előzmény: alfredoo (12)
Szélfútta Haj Creative Commons License 2002.07.06 0 0 15
alfredoo,
ha belevesszük az esélyegyenlőséget, akkor minek tüntetni? Hiszen itt arról van szó, hogy csak a fidesz győzhet és punktum. Az alkotmánymódosítás szövege pusztán formális keretet kéne hogy adjon ennek.

A bort meg ne bántsátok, én szeretem a száraz vöröset!

A sör jöhet, sörágyú szintén. Sokan leszünk!
(De remélem nem elegen...:O) )

Előzmény: alfredoo (12)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 14
szelfutta haj

kersz jelszavakat, jelmondatokat es jelhangokat!

wagner mesternek mar irtam:

'hajra pilsner! hajra urquell! hajra fidelia!

(ugye szerinted is ez sokkal jobb es autentikusabb. hol lehetne levedetni? soha nem lehessen tunni!)

vagy csereljuk meg?

hajra fidelia! hajra urquell! hajra pilsner! '

ha akarod akkor az mszp-t valahogyan be lehetne kombinalni. a tobbi partszeru kepzodmenyre nem vesztegetnem az energiat. esetleg lehetne az hogy a maradek partok adnak a polgarmesterket. akkor demszky gabor is elmehetne leanyfalu fopolgarmesterenek. ha es amennyiben itt megbukna.

Előzmény: Szélfútta Haj (-)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 13
wagner ur

ha egyetertesz vele (es egyet kell vele ertened) az en alkotmanymodositasom a bortermeles szigoru korlatozasarol szolna. a bor szerintem nagymertekben kabitoszer es mint ilyen a kabitoszer torveny ala esik. a dealereket kulon buntetnem. gyogyaszati celra engedelyeznek bizonyos merteku termelest. es exportra is. de a trukkok elkerulese redekeben egy also limitar lenne az exportra a tomegtermeles visszaszoritasara.

hajra pilsner! hajra urquell! hajra fidelia!

(ugye szerinted is ez sokkal jobb es autentikusabb. hol lehetne levedetni? soha nem lehessen tunni!)

vagy csereljuk meg?

hajra fidelia! hajra urquell! hajra pilsner!

Előzmény: Wágner úr (9)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 12
szelfutta haj

nem ertek egyet javaslatod azon reszevel hogy csak a fidesz nyerhessen. szerintem azonos feltetelek alapjan meg kell adni az eselyt az ellentabornak is.

egyebkent javaslatodat tamogatom es elfogadtatasa erdekeben hajlando vagyok cselekedni. sms szamom mailban nem megy, de...

A Sör Creative Commons License 2002.07.06 0 0 11

... munició...

Előzmény: Rézeleje (10)
Rézeleje Creative Commons License 2002.07.06 0 0 10
És legyen Sörágyú is Wagner úr oszlatására! De szép is lesz, amikor az engedély nélkül demonstrálók tátott szájjal bámulnak!
Előzmény: Wágner úr (9)
Wágner úr Creative Commons License 2002.07.06 0 0 9
Úgy van, úgy van! És az is legyen benne, hogy mindenki hozzon nekem Egy Pofa Söröt! Másképp kifexem az összes kocsma elé és lesz nagy banzáj!
Korovioff Creative Commons License 2002.07.05 0 0 8
Kedves Szélfútta Haj,
megteheted.
Tamás Creative Commons License 2002.07.05 0 0 7
Bár milyen szakmai alap az, ami nem fogja fel az abszurdot?

Szigorú. :-))))

Előzmény: Szélfútta Haj (6)
Szélfútta Haj Creative Commons License 2002.07.05 0 0 6
Nyugi. Nem vagyok egy tüntető alkat. Elvileg gondoltam csak - játszani a gondolattal, dehogy akarok én bárkit kirúgatni a munkahelyéről!

(Bár milyen szakmai alap az, ami nem fogja fel az abszurdot?)

Előzmény: Tamás (5)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!