Milyen az a "Brodis"? Pont azt álmodtam, hogy valaki nagyon bírta a Brodis zenét, de milyen az? Életemben nem hallottam ezt a szót. Ha valaki tud, segítsen kérem!
Asszem volt téma az elektronikus zene, és annak valódi világa. Van itt egy oldal, ami abba jó betekintést nyújt. Kissé giccses nyitólap után szabadon lehet navigálni a stílusok és zeneminták között. Objektív, áttekinthető, jó szerkesztett oldal.
Általában külön írják a dark side-ot. :) Mint a Star Wars-ban. :) Hát ez az, hogy tizen x éve hallgatom ezeket a zenéket. A múltkor meg is kaptam, hogy már tizen x éve nem vagyok tini, kinőhetnék már végre ebből a lázadó korból, levágathatnám a hajam, meg ilyenek. :) De hát ez vagyok én. :) Megyek is és gitározgatom egy kicsit. :)
Természetesen. :) Valahol megvan videókazin a klipjük is arról az albumról, még a Vanessa Warwick által vezetett Headbangers-ből. :) Nem vagyok már mai gyerek, ha belegondolok,hogy ezek több mint 13 éve voltak. :) Az a szám kifejezetten tetszik nekem, az ének téma alatti egyszerű, de nagyon jó kis riffek miatt. Szeretem a gyors témákat, főlegaz ilyeneket. :) S arefrén is nagyon jó szerintem. De a későbbi albumaik is hasonlóan jók szerintem. Fejlődés nem sok van bennük, de legalább ugyan azt játszák és ugyan úgy. :) Jó néha ilyet hallgatni a mai "hörgök, énekelek, áriázom, hú de kemény vagyok" zenék mellett. :)