:))
Warázslatos, hogy a sok demokrata egy állampárti titkosügynöknek drukkol, csak a Fidesz ne...
Walahol azért szomorú is. Orbánt diktátorozzák, közben kiderül, hogy az új min. elnök elhárító wolt a dicső szocializmusban, most meg a fél ország neki tapsol. Walami nagyon nincs itt rendben. :((
u.i.: jawaslom a náci, nyilas, akármilyen elhárítók rehabilitálását is, csak annyit kell mondaniuk: "a HAZÁMAT wédtem". :((
Támogatom Megyót, valahol olvastam, hogy nekünk most egy igazi Bond a miniszterelnökünk. Asszem bolond nőszemély írta, sorry a plágiumért.
Ma már megértem, tegnap még őrjöngtem az SZDSZ vacillálásán. De meg kellett mutatnia, hogy valóban kiáll az elvei mellett, de képes kompromisszumra az országért.
12 éven át mindig az SZDSZ-re szavaztam, ha most bukni hagyták volna Megyót, akkor soha többet.
Remélem a magyar közmondás most is érvényesülni, fog, aki másnak vermet ás, maga esik bele...
Biztos vagyok benne, hogy az az egy szavazat Kuncze Gáboré volt, és abban is reménykedem, hogy a másik két, tartózkodó szavazat a Magyar Bálinté és a Gusztos Péteré volt.
"Bizony, minden kommunista spiclinek, verőlegénynek, korrupt párttitkárnak, SZB titkárnak és tanácselnöknek, ávósnak, munkásőrnek, pufajkásnak, 3/1, 3/2, 3/3 ügynöknek, MSZMP és KISZ KB tagnak, ezek közeli rokonainak támogatniuk kell Medgyessyt. Élvezi továbbá Medgyessy minden magyargyűlölő támogatását is, határokon belül és kívűl. "
ne viccelj mar ,miert akarod ,hogy 2/3-os tobbsege legyen a szociknak.
Én is örülök, hogy Kunczénak köszönhetően ma azt mondhatjuk, hogy nincs alkotmányos válság, de az szdsz-t nem lehet elítélni, a párt az elveit betartva nem mondhatott mást tegnap. Ha egy párt leköpi a saját elveit, annak valóban nincs helye az ország házában.
Bizony, minden kommunista spiclinek, verőlegénynek, korrupt párttitkárnak, SZB titkárnak és tanácselnöknek, ávósnak, munkásőrnek, pufajkásnak, 3/1, 3/2, 3/3 ügynöknek, MSZMP és KISZ KB tagnak, ezek közeli rokonainak támogatniuk kell Medgyessyt. Élvezi továbbá Medgyessy minden magyargyűlölő támogatását is, határokon belül és kívűl.
A főnököm is, a kollégáim nagy része támogatja.
Én speciel azon az állásponton voltam, hogy mindegy csak a Fidesz ne nyerjen.
Most már nem csak a Fidesz ellen vagyok, hanem kifejezetten örülök, hogy Medgyessy nyert.
Hajrá Medgyessy!
Veled vagyunk!
jaaa :) én is támogatom és sajnálom, hogy az SZDSZ bizalma megingott benne....
Nekem Medgyessy nagyon szimpatikus. Egyenes embernek t?nik, úgy gondolom, hogy az ország csak nyerhet vele.
Sajna sok embert csak annyi érint meg, hogy "ügynök" és e szó b?völetében élnek........az, hogy kémelhárító nem egyenl? sem a kémmel, sem az ügynökkel, az már nem érdekli ?ket. De szerintem az, hogy milyen embernek tartjuk Medgyessyt, az nem attól függ, hogy "bizonyos körök" saját érdekükben milyen aljasságokat próbálnak meg bevetni ellene, mert azok a "körök" már rég elvesztették bizalmunkat, ha egyáltalán valaha is élvezték.
Szerintem is mehet érte a +10. Ha ezt ő találta ki (és ő mondta azt is, hogy a doksik már megvannak neki egy hónapja, kapta egy fideszestől (KITŐL??????)), akkor ez egy zseniális húzás volt. És ezzel együtt a fidesz is húzhat...