> Zidane otthon nem mer kimenni a utcára, végül úgy dönt álruhában
> kimerészkedik.
> Szerzetesnek öltözik az amúgy is cölib frizu miatt.
> Az elsö szembejövö, egy öreg néni rögtön ráköszön:
> - Szia Zizu!
> Becsinál ijedtében, pánikszeruen hazaszalad, kilihegi magát, majd úgy
> dönt, lefürdik, átöltözik.
> Szakállat vesz fel, lepedöt, és mint emír, kisurran megint az utcára.
> A néni még mindig ott áldogál, megint ráköszön.
> - Szia Zizu!
> Zizu összefossa magát. Hazamegy, megint lefürdik és átöltözik, ezúttal
már
> ki is sminkeli magát, behidrogénezi a haját, a felesége ruhájába
> beöltözik, zoknikat dug a cicijei elé, és egy ridiküllel a kezében, mint
> transzvesztita megint kilibben az utcára.
> Néni már messziröl integet.
> - Zizu, szia Zizu!
> - Honnan tetszik megismerni folyton?
> - Hülye vagy, vazze? Én vagyok az, Barthez!
Autodidakta módon tanultam kétéves koromban, újságokból,mesekönyvekből és a nővérem tankönyveiből.És nem is volt nehéz dolgom.
Fiú!
Javaslom beteges énedet azon oldalakon éld tovább amiken eddig is nyomultál:
"Csak ide ne jöjjenek Izraelből" Itt már gondolom elmondtad ki is vagy.
"SZAR-m és a sex" Valószínü a jobbkezed folyamatos dícséretéről szól.
"SZAR-m és a vallás" Biztos közelkeleti utalásokkal a kiválasztott népről.
..meg hasonlók.Kedvem ugyan nincs ezeket olvasgatni (inkább egy szakorvosnak kellene megmutatnod), de te nyilván jól érzed magad ott, miközben itt csak kellemetlen idegesítő alakokkal találkozol.Húzz vissza! Nem jó ez neked, hacsak ezt a csúnya betegséged nem vesszük figyelembe.Azt meg inkább kezeltesd!
Na annak örülök, hogy nem kommentálsz tovább, mert egy ilyen önismereti problémával küzdő,identitászavaros, szellemi nyomorék kommentárjai nemigen érdkelnek.
" Ha jól emlékszem nem én mentem a franciabarátok oldalára beköpni az ablakon, hanem te jöttél ide a franciautálók lapjára emberkedni.A más érzelműekbe belekötni az igen-igen kultúrált viselkedés, persze csak nálatok.A cigányoknál még elismerést is kaphanál érte.De ezzel nyilván 100%-ig tisztában vagy. "
hát, drága barátja szarmnak...
ezt nem is kommentáéja szarm inkább, és mindenki jól jár: szarm hátradől a székéban, te meg elénekelheted a francia himnuszt visszafelé, miközben tűket szurkálsz egy zidane poszterba. tudod, ilyen magyar vuducsávó módjára.
Ki is a sértett? Én csak felvilágosítottalak, hogy nem te szartad a világot, bármennyire is ezt akarod magadról elhitetni.A te vitakultúrád az biztos, hogy nem az enyém, mert az egy neveletlen kisgyereké, amiből én már negyven éve kinőtem.Azért az szerencse, hogy nem te határozól arról mi az elfogadható és mi nem.Nagyon rossz lenne, főként a szellemi teljesítményed okán.
Ha jól emlékszem nem én mentem a franciabarátok oldalára beköpni az ablakon, hanem te jöttél ide a franciautálók lapjára emberkedni.A más érzelműekbe belekötni az igen-igen kultúrált viselkedés, persze csak nálatok.A cigányoknál még elismerést is kaphanál érte.De ezzel nyilván 100%-ig tisztában vagy.
Nyugodj meg fiú és szállj le rólam!Engedd meg, hogy annira utáljak bárkit amennyire akarok!Semmi közöd hozzá.
jaj, kedves bélabácsi, még mindig ez a sértettség!
szarm nem is tudott bélabácsi létezéséről, de bélabácsi dühödten, ellentmondást nem tűrően nekiesett a derék szarmnak, és ezen a hangnemen azóta sem változtatott. ez szarmot a legkevésbé sem érdekli ugyan - hadd kergesse a fekete macskát bélabácsi a sötét szobában -, de azért azt megjegyzi, hogy bélabácsi a témához semmit nem fűzött hozzá, észérveket nem tudott felsorakoztatni, a vitakultúra fogalmát pedig hírből sem ismeri.
na nem baj, szarm azért örül, hogy bélabácsi nem trianonnal kel és fekszik, már ez is valami.
Gondoltam, hogy csak az én hibám valós hiba, a tiednek oka is van és így menthető.
Ki moonta, hogy nekem központi téma Trianon.Te kispajtás, te.Azután lesajnálóan és kioktatóan(teljesítményedet látva teljesen alaptalanul) próbálsz fellépni, a saját téves következtetésed mentén.Képzeld el nekem fontos, de semmiképp nem az első ötvem problémám közt lévő Trianon.
Szóval kb. azokat a hibákat követed el, amiket a szememre rósz és ezt észre sem veszed.Nemigen indokolja semmi nagyképűséged, hacsak az ostobaság nem.
nagyon sokan gépelnek kisbetűkkel, ez nem helyesírás, de mindegy is, nem ez a lényeg. a lényeg az, hogy szarm annyit jegyzett meg kb., hogy a francia csapat világbajnoki szereplése kapcsán trianont előhozni méretes baromság, és ezt szarm most is fenntartja.
ezek alapján bélabácsi mindjárt rájön, hogy szarm semmibe veszi trianont, sőt: leszarja a magyarság problémáit. na bravó, bélabácsi, ismét sikerült nyitott tenyérrel belecsapni a lecsóba! sehol egy szóval nem degradálta szarm a trianoni döntés következményeit, de most nem is fogja megvédeni magát ilyen bélabácsi-féle általánosításoktól. azt tartja ijesztőnek, hogy 2002-ben trianon még sokaknak mennyire központi probléma, és hogy ennek kapcsán hová jutnak egyesek.
és akkor a franciák szerepe. abba semelyikőtök sem gondolt bele, hogy másoknak milyen szerepe volt a magyar történelemben, és abban, hogy oda jutottunk, ahová? például a németeknek, akik évszázadokon keresztül mindent elkövettek azért, hogy beolvasszanak bennünket is a birodalmukba, majd aztán, bekerülve az érdekszférájukba, nem volt más választás, mint az ő oldalukra állni a nagyhatalmak közül. mert szarm szerint a dolog lényege ez: a magyar kis nép. akár 10 millióan vannak, akár 15 millióan, ebből a szempontból tökmindegy. mindig is nagyhatalmak játékszerei voltunk, és mivel a németek elvesztették az első világháborút, hát megszívtuk. a franciák pedig nem kibaszni akartak velünk, hanem nekik akkor más érdekek voltak fontosak (a németek, angolok, stb. is mindig a saját érdekeiket nézték). nagy igazságtalanság volt, ezt senki nem is vitatja, de majdnem egy évszázaddal később emiatt vallásos gyűlölettel utálni a franciákat, hát legalábbis vicces.
és ez a "mocskos...", "vesszen..." akárki típusú skandálások pedig nagyon primitív emberekre vallanak.
Persse, nem am ennyire egyertelmu a kep, Szekelyfoldon teljesen maskepp eltek meg a dolgot, mint a Partiumban, vagy mondjuk Kolozsvarott.
Csak valaki (nem fogom kikeresni, hogy ki) elkezdett jonni azzal, hogy mert az Erdelyben rekedt 5 millio magyar igy meg ugy, es az ilyenre erzekeny vagyok, bar latom, vannak itt olyanok is, akik nem csak azert nyomjak ezt, mert most divat, hanem azert, mert tenyleg ugy gondoljak. Es ez jo valahol.
Amugy az a furcsa ebben, hogy ettol meg en sem szeretem a franciakat, csak en nem a multjuk miatt, hanem a jelenuk miatt nem szeretem oket.
Mint ahogy multbeli tettei miatt eleg sok nemzetet utalhatnank, az osztrakokat, az angolokat, vegul kiderul, hogy csak ellensegunk van a vilagban.
Azért nekem az egyik legjobb barátom speciel pont erdélyi, már halotta a Trianon szót Szentgyörgyön is, és a választások után a möszöpösöknek mindig megjegyezte poénból, hogy most kinyílik a bicska a kezében.:)
Mondjuk úgy elsőkörben annyival, hogyha ők nem hoztak volna ide tőkét azért, hogy abból profitot termeljenek (maguknak), akkor a kommunizmus után elég komoly válságba kerültünk volna.
Emellett, ha a német turisták nem özönlenék el országunkat nyaranta, akkor turizmusról is alig beszélhetnénk.
Szóval nem csak a múlt miatt, jelenleg is sokkal komolyabb partnereink a németek.
De ha a focit nézed, akkor is lényegesen több magyar játékos játszik a Bundesligában, mint a francia első, másod, harmad...ligában.
Lehet,nem pont te voltál, és a számonkérés se jó szó. Arra gondoltam, hogy úgy próbált érvelni, hogy nem fedi fel, hogy igencsak érintett...
Nyugodj meg! Senki nem mondta, hogy az érv, ha erdélyi.
És mindenki tudja, hogy hol élnek a mai napig is magyarok az országhatáron kívül...
Mikor kértem én számon rajta, hogy erdélyi-e? Ugyanis az szerintem nem érv.Ha az attól nem okosabb a kérdésben, ha nem az attól nem butább.És nem csak az erdélyiek számítanak az ügyben, ott vannak a felvidékiek, a muraköziek, a drávayzögiek a vajdaságiak, a szlavóniaiak, a kárpátaljiak, az őrvidékiek, a fiumeiek és az anyaországiak is.Úgyhogy nekem ne mondja senki, hogy az egy érv, hogy ő erdélyi, akkor meg főként, ha nekem is számos erdélyi ismerősöm van, akiknek más a véleménye.
Az ilyenfajta következtetéseket az én szövegemből vontad le? Hol van benne szó románutálatról? Magyarutálat hol volt benne? Öreg, mondom ne provokálj!!!
Nem vagyok mindentudó. Miért lennék? Azért, mert egyetértek vkivel...?
A kopaszfiú idézőjelben van. Csak a beállítottságot próbáltam érzékeltetni.
Ő nem talált meg senkit, csak vitába szállt veletek.
Lehet, hogy nem is erdélyi? Lehet... Attól még szerintem igaza van. (Mellesleg én elhiszem, mert nem úgy jött, hogy na én vagyok itt az erdélyi magyar és megmondom nektek, hogy miújság...Csak akkor mondta meg, mikor számonkértétek...)
Na még egy mindentudó.Honnan is veszed, hogy kopaszfiú vagyok?Aki egyébként a másikat megtalálta, az általad pártolt úr volt, aki ki tudja milyen provokátor is lehet.