na,hat igen-jon a muanyag padlo,es okoskodik egy sort-hajjajaj-nem irigyellek-te vagy a legjobb bizonyitek,hogy a maszop meg nem allitotta le a kampanyat-meg mindig dol a zseton a lacaektol,vagy a kunczogo tohonyatol,ugye?
Na figyu egy picit.Elarulok neked 1 titkot.Magadtol ugyan sohasem jottel volna ra,de a sajtoklub NEM HUMOROS musor,es nem is akar az lenni.Es a hetitetves? Hat az sem humoros,viszont az az akar lenni.Az meg a kulonbseg,hogy a bargyu agymosott fovarosi prolik azert ulnek le tetvest nezni,hogy rohogjenek.Nekik az szinvonal meg eppen nem magas.A sajtoklubot en azert nezem meg minden penteken,hogy megtudjam,hogy k*rja at a maszopszadesz az orszagot a palankon,hogy szornyulkodjek,es hogy hozzaerto embereket hallgassak,akik ugyan azon elveket valljak,mint en.Hogy nem hozzaertoek?Nos asszem-a 94-es maszop "szakerto" kormany utan en Nobel-dijat kaphatnek atomfizikabol.
A Sajtóklub nem agymosás te?Annyi baromságot nem lehet őszintén beszélni.Ezeket a balfácánokat úgy fizetik ezért.Majd nézd csak meg ha elfogy a zseton a Fidesz malacperselyéből akkor kinek fognak majd bokázni az igen tisztelt urak.......
ha otmillio speaker elne ebben az orszagban, akkor igencsak sok chemotoxra lenne itt szukseg....
De Isten ettol sokkal galansabb volt velunk.
Megengedte nekunk, hogy fejlodjunk, a primitivebbtol (speaker) a bonyolultabbon at (pl svabogarak) a homo sapiensig...
Galíciai?
Fogadd el a játékszabályokat és ne nácizdd le az 5 millió jobboldalit, akik tisztelnek és elfogadnak téged.
Elég volt a sok úszító BALFÉK-ből, lásd hétfő esti MSZP-kub az ATV-n, stb.
A Sajtóklubot nem nézem, az az asszony dolga. :-) (Elég, ha ő beszámol.)
A Heti Hetesen pedig rendszerint elalszom.
Egyébként a Napi 120 perc is sokszor jobboldali. De - altalában - emészthetően adják elő. Olyan szinten, amire az ember még legyinthet. A Járaiékon vagy nevet, vagy leköpi a tévét, vagy megnézeti az asszonnyal. :-P
ti miert nezitek a sajtoklubot?????mazochistak vagytok???????en legalabb nem nezem a hetitetvest-a sajtoklub az en musorom,az agymoso tetves a tietek-eskuszom nem ertem......
Beteg emberek a Pénteki sajklub tagjai. Hagyni kell őket, mert példát mutatnak: így nem szabad politizálni! És buták. Nincsenek érveik, csak indulataik. Alantasak. S aszonygya a Bencsik: Két millióan voltunk a Parlamentnél. Lefutott a téma, mindenki tudja, hogy max 400 ezer, ami különben nagyon szép, nagy szám. De akkor minek tódítani! Meg minek Dózsa Györgyöt és Szt. Johannát Viktorral összemosni? S az a hülye Bencsik Umberto Eco nevét "e"-vel mondja, holott az "é". Lovas meg jön a katari nemzeti érzésekkel! Szezon meg fazon keverése. És az a kis görény, aki tegnap volt... Beleugatni sem tudott. Járai legalább végigtikkeli az egészet.
Én sajnos nem láttam a tegnap esti adást, de a feleségem elmondta, hogy Bayer hogyan vonta le a következtetést a szent korona egy napra történő "őrizetlenül" hagyása és a tömegoszlató diktatórikus elemek közt.
Orvos látta már Bayert?
Egyébként, amit művelnek, arra szükség van. Ennek köszönhetően veszítette el a választásokat a fidesz. Sok ember nem tud azonosulni az "ilyen" jobb oldallal.
ez jo poen volt,gratulalok:))))))-ezeknek az a celjuk,hogy csak balos seggnyalo media legyen-ezek ilyenek
EZENNEL KIJELENTEM,HOGY SZERINTEM MINDEN EMBER IDIOTA,VAGY LEGALABBIS SULYOS SZEMELYISEGZAVARBAN SZENVED,AKINEK SZIMPATIKUS
PA-DO-DO HAJFEJ DUO
JUSZT-USTALAN-
KERI (a penzet a nyalasert)LACUS
SENKIHAZY
VEREB IS MADAR
BAJOR VAN VELE
HERE NADI JUCUS
JAKSO VAGYOK A PAPAGAY
BOLGAR-HATU GYURI
......asszem,egyenlore ennyit(politikusokat most inkabb nem is irok-de azert,ugye,hamar magatokra ismertetek sokan?:)))))-nos ezeknek a dvd-it mutogathatnank unokainknak-meg az sem kizart,hogy hatasukra a 2002-t a hivatalos tortenelemkonyvekben a neandervolgyi ele kerulne:)))
"Ja es kepzeld, hozzajuk be lehet telefonalni velemenyt nyilvanitani"
mint pl a hétfői jusztklubba, vagy mészáros showba.
"Magyarazzd mar el, hogy ebben mi volt a poen, mert kurvarea nem ertem"
hát igen ha egy kicsit történelmet tanultál volna akkor tudnád ki volt
péter gábor. egy velejéig humanista ember volt. Ő soka tett
azért hogy Mo-n ne essék bántodása annak akinek más véleménye
volt Az andrássy ut 60 ból irányitotta a demokratikus és szabad
ÁVH t.
ejnye bejnye.
egyébként az egész müsor nem szól másról mint arról hogy újságból
idéznek. Nagyon is ügyesen csinálják, hiszen a baloldaliak
eszeveszetül szidják ezt a müsort!
csak igy tovább!
Ha figyeltél volna, arra reagált, hogy vmelyik újság szerint a vidék azért szavazott jobbra, mert analfabéta bunkók, akik csak a közszolgálati TV-t nézik, az RTLklub és a TV2 nem jut el hozzájuk. Budapesten 2 millióan laknak -> vidéken akkor 8 millióan. Ha minden vidéki "hülye" a közszolg. csatornákat nézi, érdemesebb ott hírdetni... És nehogy már azt sem veszitek észre, mikor hülyéskednek, mikor komoly?! Ja, tényleg a Bayer volt...
Nekem az tetszett, ahogy frocsogtek a szerencsetlen erdelyieken egyet.
Most olyan lyo az erdelyieknek, hogy ihaj (koszonve a statuszokorsegnek)! Kaptak munkat, orvosi ellatast, tejbevajba orrbaszajba orban puding. Azon gondolkoztam epp, hogy kitelepulok oda, de hogy a szocik jutottak hatalomra, nem megyek, mert meg "majd meginnam a levet" :))))))
A tegnapi műsorban Bayer (ha jól emlékszem, de lehet, hogy Lovas) adott egy tanácsot a kereskedelmi TV-kben hirdető multiknak: inkább az m1, m2, DunaTV-ben hirdessenek, hiszen ma Magyarországon kb. 8 millió ember ezeket nézi, és nem a TV2-t, RTL-t. És mindezt komoly arccal, meggyőződéssel.
Tulajdonképpen akkor hol van a ballib által uralt média? Ki nézi egyáltalán? Hogy lehet így agymosni?
Bolgar es Juszt legalabb nem beszel baromsagokat folyamatosan.
Ja es kepzeld, hozzajuk be lehet telefonalni velemenyt nyilvanitani. A sajtoklubb "sztarjai" annyira felkeszuletlenek, hogy ezt nem merik bevallalni. Frocsogni egyoldaluan nem muveszet, demagogia.
Tisztaban kellene lenni a dolgokkal.
Pl.> tegnap este a sajtoklubban Bencsik:
Erdekes a fasizmussal hozzak ossze a "vezer" nevenek a skandalasat, teheat a Viktor-Viktort. Ezentul majd lehet harsogni a (mivel most ketten vannak fonokok) Peter-Gabor... Fergetes nevetes, Bayer majd meg szakadt a rohogestol...
Ez neked szinvonal, mindig ezt csinaljak. Juszt legalabb beultet maga melle az ellenoldalrol is.
Magyarazzd mar el, hogy ebben mi volt a poen, mert kurvarea nem ertem. Volt folytatasa is ma reggel. Vecsesen jartam amikor atkapcsoltam a Pannonra. Mondanom sem kell, hogz Franka, Csurka meg meg egy ven hulye (valami kiadoja van) volt bennt. Betelefonalt egy inteligens faszi aki elsutotte ezt a poent. Tudod mi tortent? Senki nem ertette a nagy poent es el kellet magyarazni szegenyeknek, de meg ok sem rohogtek rajta. Hat ez van. Sajnalni tudlak benneteket, mast nem. Nem erdemeltek tobbet.
Ajjaj kis naci hajocska, rad most rossz napok jarnak... Milyen orszag lesz ez, ha mar zsidoznod se lehet majd????
ne adjak egy kuffert?
Palesztinaban jobban erezned magad! Szatyrom is van! Nem kell? :))))))))))))
Hát,hogy ritka nagy balfaszok és kétszinűek az hétszentség.Figyeld meg,direkt mondanak ekkora baromságokat,amin normális ember egyszerűen röhög.Fizetik,hogy minél több baromságot mondkanak.
Most már kíváncsi vagyok, ez a három szenny meddig égeti a jobb oldalt?
Mikor veszik észre orbánék, hogy az ilyen nívótlan és teljesen hiteltelen figurák több kárt okoznak, mint hasznot?
A péntekesti sajtóklubb a kedvenc m?sorom! Én mondom, ki kéne adni dvd-n az összeset, kasszasiker lenne... Milliók vennék meg azért, hogy az unokáiknak meg tudják mutatni, hogy nézett ki az el?ember :)))))