Igazán örülök ,hogy ezt a remek hozzászólást csikartam ki belőled,rég röhögtem ilyen jót :)))))
....bőrtangás nőnek tűnő,műegyetemmel kacérkodó MENSA tag katonák.....
Megoldás: Medgyessynek megengedték, hogy visszaszámoljon Houstonban az űrhajókilövésnél, de a zaj miatt nem hallja Kovács Lászlót, és csak ennyit mer mondani.
Mi a jutalmam? :))
Promike!
Most már nagyon kíváncsi vagyok.
Én nem szoktam azt mondani, hogy az én időmben (a 61 a születési évem évszázadok nélkül), Te ezek szerint még nálam is jóval öregebb vagy.
Az én időmben kevés nő járt a műegyetemre,és mégkevesebbnek volt köze a katonasághoz,ezért ezek a dolgok nem kizáró csak szűkítő tényezők...:)))
...csak kiegészítettem az IQ-vak ezért volt 4 adat de logikusan felülről kezdtem...:)))
Hehe, nem is tudom:-))
Tényleg nincs sok nőies bennem viselkedésre, ésatöbbi, és ehhez télleg van köze a katonaságnak, meg a Műegyetemnek (télleg mé furcsa az, hogy egy nő a Műegyetemre jár?)
Amúgy te vagy az első az Indexen, aki azt hiszi, hogy pasi vagyok:-))
Hallottam a számsorról, csak ott az első 90 nem az IQ, a második meg nem a mellbőség,ezért nem kapcsoltam össze a kettőt.
Mert 96-os mellbőséggel vasárnap a plázában shoppingolna, és nem itt a fórumon írogatva röhögne rajtad a szőrös mellét vakargatva lapátnyi kezeivel :))