Keresés

Részletes keresés

Justis_4_US Creative Commons License 2002.08.05 0 0 42
Nem lehet elmondani, mit hagytál ki.

A Destruction-re négyezren hedbengeltünk!

Előzmény: JUSTFIRE (41)
JUSTFIRE Creative Commons License 2002.07.31 0 0 41
No, élj helyettem is !
Előzmény: Justis_4_US (40)
Justis_4_US Creative Commons License 2002.07.31 0 0 40
a Művészetek Völgxében tett látogatásom. Jó volt, bár nem ittam sokat. Qrva sokan voltak.

Most meg spurizom a Szigetre.

Justis

Előzmény: JUSTFIRE (39)
JUSTFIRE Creative Commons License 2002.07.27 0 0 39
Úgy halottam, öli az álkohol rendesen az agysejteket, meg májadat.
Mi súlyos oka ezen elhatározásodnak ?
Előzmény: Justis_4_US (38)
Justis_4_US Creative Commons License 2002.07.27 0 0 38
Csak eszembe jutott, mert én most hétvégén készülök leinni magam. Származhat maradandó károm e tettből?
Előzmény: JUSTFIRE (37)
JUSTFIRE Creative Commons License 2002.07.27 0 0 37
Magamtól ?

Előzmény: Justis_4_US (36)
Justis_4_US Creative Commons License 2002.07.24 0 0 36
Hánytál már?
Előzmény: JUSTFIRE (35)
JUSTFIRE Creative Commons License 2002.07.19 0 0 35
Jajj, most lebuktam !

Könnyítendő sosem létezett lelkiismeretemen, be kell vallanom néhány fontos dolgot: Hát igen, a valóságban én lennék a „kitartott” (pedálgép ?). Nyelvem örökké mozgásban s nem csak a kommunikáció érdekében. Állandó szolgalelkű vigyor fagyott vala pofámra, s öles derekam a hajbókolástól végérvényesen 90 fokban már. Pénzért bárkinek bármit, bár ingyen is élvezem. Percenként ontám a gyanútlanok által elejtett információkat az arra vevőknek, sőt ! Ártatlan babaarccal (mint a söröslónak) igyekszem másokat is ilyenekre buzdítani.
Keverek minden keverhetőt, mert ez a lételemem. Örömujjongás önti el setét lelkem, ha írásba foglalhatom bárki kétségeit, mert amúgy agyhiányban szenvedek. Igyekszem összeugrasztani mindenkit mindenkivel, mert kimondhatatlanul útálom e „szent” hivatás minden mozzanatát és résztvevőjét. Kutyám sem lévén tapsolva ugrándozok és átjár végre a kéj a feltűnés nélkül gengszterkedők, egymást pokolra kívánók és egyáltalán bárki marakodását látva. Tűzpiros autócsodám is e ténykedésem jutalma.

S mivel még mindig nem vagyok elég álnok, sűrűn kényszerülök felkeresni a pszichiátriát. Kemény diónak számítok a helyütt, mert 12 fejem mindegyikében más-más háborodott jellem lakozik. Az egyik most is hülyébbnél hülyébb kérdésekkel hozakodik elő, bár a másik csak legyint egyet, a harmadik meg röhög rajt’:

1. Most sületlenségeket hadovál ez a sárkány vagy tényleg tudják már ezt a csecsemők is ? Esetleg belegubancolódunk saját ellentmondásainkba ?
2. Eltiltás ? Rosszul sikerült egyéni akció ? Tán a takarítónéni véletlen parancsa alapján lettek a szerkesztésben részt vevő tűzoltók „utasítva” a további hozzáállásra és már bocsánatot is kértek tőlük ? Ugyanúgy fognak szegények haladni felfelé és jutalmat kiérdemelni, etc. mintha semmi sem történt volna ?
3. Véletlen gombnyomások sokasága miatt nem szerepel a egyik fél sem a másik szájtján ?
4. Az árulkodó momentumok miatt megy a nagytakarítás. Ez a Justfire bezzeg pofázhatott hiába márciusban hetekig ezer mélben és a nyílt színen is a gazdinak, hogy több ízben átírták a jelszavát stb.
5. A megesett nézeteltérések ellenére nincs az egyenrangú szerkesztők szabad csapatában egyetlen olyan fő, aki a hely megmentéséért békét teremtene ?

JUSTFIRE Creative Commons License 2002.07.16 0 0 34
Édes, drága Végrehajtó !

Igazak a meglátásaid és ezért vannak rám olyan elementáris, vérforraló hatással szavaid.
Borzongok a belőled áradó nyers erőtől. Teljesen kilettem igéző lényedtől. Ha más le sem tojik engem (mert tudod, a kisujjamból szopom ki, amit tudok), legalább Te foglalkozzál velem Édesem !
Igaz, hogy kicsit agresszívnak tartanak közvetlen kollégáid, de én pont azt szeretem !

Maradok örök híved és pusszantalak:
Justfire

Justis_4_US Creative Commons License 2002.07.11 0 0 33
Magázódom?? Önnel??

Amúgy nyomhatjuk ki-ki alapon is, de akkor mikor sörözünk?

Előzmény: JUSTFIRE (32)
JUSTFIRE Creative Commons License 2002.07.08 0 0 32
Kedves Justis !

Mióta is magázódunk ? Ez itten nem szokás...

Előzmény: Justis_4_US (31)
Justis_4_US Creative Commons License 2002.07.05 0 0 31
T. Just!

Az én becenevem is halacska, de ez mellékes.

A lánya nyelvérzéke megfogott (no, rossz, aki rosszra gondol), mivel magam is meg vagyok áldva e téren.

Most viszont inkább lefeküdnék, mert ma elég sokáig nyomtam benn a melóhelyen.

Justis

Előzmény: JUSTFIRE (30)
JUSTFIRE Creative Commons License 2002.06.29 0 0 30
Kedves (majdnem) névrokonom !

Azt tudod, ugye, hogy nagyon offok valánk.

De kérdésedre vélaszolván: persze menjen a kölök a tejszinhabba, de úgy lenne nyerő, ha én is ott suhannék mögöttük, nem ? De csontjaim biz' olyan bádogemberesen szólnak... Lányom egyébként kinézett a barátnőjével egy eladó Trabit, hogy ők rallyzni akarnának. Nyaggatott, hogy mennyiből lehetne a járgányt feltupírozni ama célra. A szobája tele tragacsképekkel és még álmában is löki pontosan az F1-es mindenféléket. Kimagasló nyelvérzéke van, de csak a technikai sportok érdeklik. Tán konstruktőr lesz ?
A legkisebb halacska volt előző életében, a középső meg egy tank, csekélyke tornádóval vegyítve...

Előzmény: Justis_4_US (29)
Justis_4_US Creative Commons License 2002.06.28 0 0 29
Mennyi idősek? Az én unokaöcsémnek 3 évesen léc volt a lábán! Hidd el, annál jobb lesz neki később, és a sirály stílusával csak úgy kapkodja majd a nőket felfelé!
Előzmény: JUSTFIRE (28)
JUSTFIRE Creative Commons License 2002.06.20 0 0 28
Csak nem arra a számomra is oly izgalmasnak tűnő téli sportra gondolsz ?
Tudod, hagytam magam lerobbanni. 10 évnyi GYES, gyereknevelés meg háziasszonyoskodás után eléggé kész lesz az ember lánya. Sportolni, testedzeni csak a porszívó, a fakanál meg a kakis pelenkák társaságában. Szeretnék én visszafejlődni a régi szintemre (mert nem lehetetlen), kipróbálni mindent, ami kimaradt, de most már csak a "biztoságos" dolgok jöhetnek szóba, mint a túrázás, némi nagyon ámátőr kosár, egy kis jóga. Ha összetörném magam kis időre, ki a "lótúró" pátyolgatná a 3 kismackómat ?
JUSTFIRE Creative Commons License 2002.06.16 0 0 27
Nem értelek !
Előzmény: Justis_4_US (26)
Justis_4_US Creative Commons License 2002.06.16 0 0 26
Erről jut eszembe, voltál sírelni az idén?
Előzmény: JUSTFIRE (25)
JUSTFIRE Creative Commons License 2002.06.16 0 0 25
A lényeg az, hogy a Tűzoltók fórumában (úgy március tájékán lehetett) csak húztam a fiúkat, most meg egy régi ismerős felbukkanása meg Végrehajtó uram kedvéért pótoltam a mulasztásomat. Ezt azonban disznóság lett volna már abban a fórumban, oszt ez lett a helyszín.

(Amúgy meg lehavazhatna valaki, mert ku..tya meleg van ! :) )

Előzmény: Justis_4_US (24)
Justis_4_US Creative Commons License 2002.06.16 0 0 24
Már hogy ne folyna? Érdekel, hgy milyen lelki folyamat végén döntötted el, hogy topikba ölöd a bánatot, és hagyod magad lehavazni.
Előzmény: JUSTFIRE (23)
JUSTFIRE Creative Commons License 2002.06.15 0 0 23
Szia Öreganyó !

Rég váltottunk szót !
Mr.-ről ne adj ki semmit ! Még a végén átevezünk softabb témákba ? ... azt meg áttesznek minket ?

(Mr. Slow. !
Le a kalappal az asszony előtt !)

Kedveském Fire-hogyishívnak !
Olyan érdes a stílusod ! Tényleg kaviccsal kellene kezdened !
(Egyébként csak becsületből lett ez a topic létrehozva, sejtettem, hogy érdemi kommunikáció nem fog itten fojjjjjjni.)

Előzmény: ÖREGANYO (21)
Justis_4_US Creative Commons License 2002.06.15 0 0 22
:))))))))))
Előzmény: ÖREGANYO (21)
ÖREGANYO Creative Commons License 2002.06.15 0 0 21
Na-Na!!! Visszább az agarakkal!!! Vagy tán, mesélgessek?!!!
Előzmény: Mr Slowhand (20)
Mr Slowhand Creative Commons License 2002.06.15 0 0 20
kac-kac
Előzmény: Justis_4_US (19)
Justis_4_US Creative Commons License 2002.06.15 0 0 19
Lassúkéz doktor, és TE honnan kaptad a neved? Panaszkodtak a nők?
Előzmény: Mr Slowhand (18)
Mr Slowhand Creative Commons License 2002.06.15 0 0 18
Édesapám. Ha nem tudsz olvasni, az első osztályban szívesen látnak.
Justi a következőket írta:
"Nevemet egy nagy "öreg" tűzoltótól kaptam és nagyon büszke vagyok rá."
Ha meg unatkozol, súrolj kavicsot
Előzmény: Justis_4_US (17)
Justis_4_US Creative Commons License 2002.06.15 0 0 17
Szasz, Fire!!

Gondolom, a keresztneved Scooter sikerdala szülte..

Már nem is reméltem ,hogy írsz.

Amúgy talált, untakoztam :)

Mosd ki a sampont a szemedből, ne hagyd, hogy csipkedjen!

Mesélj, mért jó téged szapulni, hogy vigyen el az ördög!

:)

Előzmény: JUSTFIRE (15)
Mr Slowhand Creative Commons License 2002.06.10 0 0 16
:o))))))))))
Előzmény: JUSTFIRE (15)
JUSTFIRE Creative Commons License 2002.06.10 0 0 15
Szia Teeee !

Kicsiny erőfeszítéssel rájöhettél volna, hogy ez a topic egy másik régi nagynak a mellékhajtása.
Ha meg íííígy ösmerkedsz fijam, az csípi ám a szemeket ! Mondjuk az enyémet nem, mert éltem már eleget ahhoz, hogy egy hehével beérjem veled kapcsolatban.

Nevemet egy nagy "öreg" tűzoltótól kaptam és nagyon büszke vagyok rá. A tiéd összvissz csak 4 betűben egyezik az enyémmel, de ...

...szerintem Te csak unatkozol vagy provokálsz !

Előzmény: Justis_4_US (14)
Justis_4_US Creative Commons License 2002.06.06 0 0 14
Nem tom, te hogy vagy vele, nálam a "lótúró" baráti kifejezés. Így ismerkedem.

Amúgy meg ellopta a vezetéknevem.

Előzmény: Mr Slowhand (13)
Mr Slowhand Creative Commons License 2002.06.06 0 0 13
Én???
Te kezdted el sértegetni Justi-t ismeretlenül.
Előzmény: Justis_4_US (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!