Nephilim elmaradt a múltkori móka dicshimnusza ami arról szól hogy mlc gyerek mekkorát pörgött de azért még nyavajgok eleget hogy ne tessék abbahagyni mert mi lesz a mlc gyerekkel már úgy pörgésügyileg és különben sem csak úgy lelécelünk meg aztán
Tisztelt nagyérdemü!
Fogadjátok szeretettel a De/Vision együttes magyar nyelvü honlapját!
Reméljük mindenki talál magának 1-2 érdekes, hasznos info-t erröl a -Magyarországon szinte ismeretlen- német banda 15 évnyi munkásságáról.
A honlap sok-sok óra kemény munka gyümölcse (jelenleg kb. a fele müködöképes), és továbbra is azon vagyunk hogy naprakész információkkal szolgáljunk - nagy szerencsénkre - a De/Vision tagjai lelkes közremuködésével.
Esetleges pozitív vagy negatív reakciókat a FOREIGNER fórum oldalára várjuk.
Pár napon belül frissülni fog a diszkográfia szekció & remélhetöleg egy "exclusive" FOREIGNER De/Vision interjú is napvilágot lát majd...
Elöre is köszönjük a látogatást!
Nna, én sem aludtam túl magam. Hajnali 10-kor olyanra ébredtem, hogy: "duuum-duuum!"
Jóatyámnak a szobám alatt van a műhelye, és rátört, hogy a szögletes vasaiból kerekeket gyártson. :-/
A buli jó volt, most meg teával kúrálom magam. Niki bora elég veszélyes. Meg lehet, hogy nem kellett volna keverni. :-/