Keresés

Részletes keresés

Sztefus Creative Commons License 2002.05.22 0 0 226
Nézd kedvesem, beláthatod, hogy csak azokkal van problema, akik a ruszkik kivonulása után is megőrizték hazaárulóságukat.
Előzmény: Törölt nick (216)
helyreigazgato Creative Commons License 2002.05.22 0 0 225

Elolvasom, mert szeretnék több oldalról is szétnézni a bihari kilátómból!

Nehéz látni az igazat a sok ocsútól kedves kálvinista-postbolsevista földim...

Előzmény: Törölt nick (222)
aarnyeek Creative Commons License 2002.05.22 0 0 224
Mosdattyaja kaszás.
Nem is ismerem őket.

De nem a gimnázium keresztfűrészelt, hanem néhány diák.És a gimnázium kezdett el mosakodni.Megtagadta a diákjait, testületileg, mert beszart, hogy majd lesz nemulass...

Tökmindegy, hogy szoc. , vagy nem szoc.

Szégyen. Nem azért, mert kitagdta, hanem mert gyávaságból tagadta ki.ha akarod érted, ha akarod igazgassad helyre.

Ennyi.

Előzmény: helyreigazgato (219)
helyreigazgato Creative Commons License 2002.05.22 0 0 223

Hát szerintem az örökös hazudozás és forradalmi láz ellen titeket nem gyógyszerrel kellene kezelni!
Előzmény: Obivan Baumax (221)
Obivan Baumax Creative Commons License 2002.05.22 0 0 221
Gyógyszerosztás!!!!!!
Előzmény: helyreigazgato (219)
helyreigazgato Creative Commons License 2002.05.22 0 0 220

Én a Te ismerőseidet személyesen nem ismerem...

Ezért se jót, se rosszat.

A röfögéssel szerintem csak magadat minősíted.

Előzmény: Törölt nick (218)
helyreigazgato Creative Commons License 2002.05.22 0 0 219

A keresztfűrészelős GIMNÁZIUMOT kár mosdatni.

ISMEREM néhány tanárját (nem akarok neveket mondani), - van ott egyeseknek szoc. nevelő hatásuk ebben, kár lenne ilyen könnyedén letagadni.

(Bár a bolsik mindig jól tudtak konspirálni!)

Ez nem elég szégyen egy gimnáziumra?

Előzmény: aarnyeek (217)
aarnyeek Creative Commons License 2002.05.22 0 0 217
Te kis keresztény szalonna!

A keresztfűrészelés kétségtelenül szar ügy, de azért többszörösen baromság , amit írtál.

Ott nem tanított senkit keresztet fűrészelni.Már csak azért sem, mert nem faipari szakközépiskola.Gimnázium. Benne van a nevében..

Ebben a frissen hirtelenül baromira katolikus országban akkora hisztéria támadt ezügyben, hogy ez a gimnázium nyilvánosan megtagadta a diákjait.

Az igaz, hogy félelemből.Ez meg legalább annyira szar ügy, mint a keresztfűrészelés.és sokkal , sokkal nagyobbb szégyen.

Előzmény: helyreigazgato (211)
helyreigazgato Creative Commons License 2002.05.22 0 0 215

Javítás:

Egyszóval: PVC kár a LUMPEN_LIBERÁLIS ESZMÉKÉRT ennyire harcolnod,

Nálad és elvtársaidnál sokkal nagyobb a ZŰR, mint Mátyásnál!

Neki helyén az esze és a szive,

-szemben a hazaáruló SZDSZ-szel ékesített balga MSZP-n!

Előzmény: helyreigazgato (214)
helyreigazgato Creative Commons License 2002.05.22 0 0 214

Szűrös Mátyást egy tisztességes magyar ember!

Még a Moszkvába vitt magyar dollárokat is megbocsátom neki.

Elismerte, -TÖBB MINT TÍZ ÉVE LÁT!

Kinyillott a csipája, -ellentétben VELED!-,

kedvetlen, VAKSI, másik ősvadkeleti földimmel,

aki a civis városban bűzös lumpenszadeszos

érdemeketért viaskodsz!

Előzmény: Törölt nick (213)
aarnyeek Creative Commons License 2002.05.22 0 0 212
ja ilyen izgulós vagyok.

Őseim okán. Szittyák voltak, de szép szálak.Csak a helyesírás...
Aki eccer megszokta a rovásírást, annak a civilizált betü már nehezen megy...
oszt most így kell szeretnem kijjes hazámat, ilyen ősbolsi hejesírással.

Előzmény: helyreigazgato (209)
helyreigazgato Creative Commons License 2002.05.22 0 0 211

Te nemcsak cicmogsz, hanem hazudsz!

Kár volt katolikusba járatni az álszent, bolsi módon nevelt lányodat!

Igaz, sok bolsi az iskolával szeretné helyrehozatni, amit Ő elszúrt a gyermeke nevelésén.

De bolsi kutyából nem lesz keresztény szalonna!

Gerinctelenségre te nevelted, ezt az iskola már nem tudja kijavítani.

A Berzsenyi Gimnáziumba kellett volna íratnod,

ott megtanították volna keresztet fűrészelni!

Előzmény: cicmog (199)
aarnyeek Creative Commons License 2002.05.22 0 0 210
Nemá!!

Én meg aszittem a izé győzöttt.No... nem jut most eszembe a neve...

Valami kis nyikháj köcsög volt ott a koronás góré, oszt elvegyült később a nép között álruhás pulcsiban.Az apja meg kamerákjat rongál, mert annak is kell valami úri passzijó.

Na majd ha eszembe jut, akkor visszagyövök...

Uiiiiiiiiiiii!!Uiiiiiiiiiiiiiiiiii!

(röfi balra el, ugatva...)

Előzmény: czegei (208)
helyreigazgato Creative Commons License 2002.05.22 0 0 209

izgalmadban elírtad ősbolsi helyesírásodat te hazaárúló:

"eccerkéccer" még ünnepelheted ŐSEIDET: kunbécid,
matyidat és janidat!

Előzmény: aarnyeek (207)
czegei Creative Commons License 2002.05.22 0 0 208
te meg pajti emlékezz majd a szavaidra ,mert már a sötétséged oly kézzel fogható ..most hogy igy kinyomtatva együtt látom a bunkóságaid, de ne félj apa, nem hagylak békésen röfögni, amikor eljön az ideje annak hogy emlékeztesselek az elvtársaid mocskos huzásaira.
Dőlj hanyatt és vakargasd a tököd, ti győztetek mit ugatsz még?
Előzmény: aarnyeek (207)
aarnyeek Creative Commons License 2002.05.22 0 0 207
Tévecc komám.

Itt nem eszmerenszerekről van szó, hanem paranoiákról, és frusztrációkról- mint pl. a tieteké.

Hogy bezzeg nagymagyarország milyen fatyesz lenne, hogy sumer őseink vannak, hogy a nemzet genetikai fogalom, meg ilyesmik...

Lelki nyomor ez, és az a lényege, hogy minden jobb lenne, ha...Ha az lenne, akkor nem lennétek ilyen szánalmas kis nyekergő nyomoroncok.

Mert akkor mindenki 190 magas lenne, nagy merdzsóval járna.A szitya magor pasiknak 26 cm-es répájuk lenne, a szittya magor csajsziknak gyerekfejnyi dudájuk.Innen csempésznék ki beföltes üvegben a nemes fajfehér szittya genetikus anyagot, hogy felvirágoztassák vlel a világmindenséget.
Az egész világ idefigyelne kijjes hazánkra, mer itten ekkora lenne a kultúra, meg a tudomány, hogy kilógna az Akadémijáról, mint rántotthús a bécsis zsemléből.A kerítés kolbászból lenne, ide járnának országlást tanulni a nagy népek kis kormányfői...

Ébresztő, magorok!

Szerintem már épp elég nagyot álmodtatok egyszerkéccer.

Előzmény: speaker (201)
Bayer Fanatiker Creative Commons License 2002.05.22 0 0 206
tipikus keserű s irigy ember szavai...
Előzmény: aarnyeek (204)
aarnyeek Creative Commons License 2002.05.22 0 0 204
Ja, ha azon múlik, hogy kit mekkora tömeg ünnepel, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy a hazaszeretet legdaliásabb bajnokai Adolf Hitler, Sztálin elvtárs, Rákosi pajtás.Fűrerednek sokat kell még gyakorolnia.Dolfi nemzetgyűléseiről pl. olyan hiteles dokumentációi vannak a , hogy ott aztán nincs vita, hogy hányan vannak.Mert látszik a képen... :)

És mellesleg kár volt a Hősök teréről gigamunkával eltakarítani a tribünt, meg Sztálinnak is meghagyhatták volna a csizmáját legalább. Fűrereded szobrát akkor már csak táérdtől fölfele kellene mintázni. Mi megtakarítás lehetne nektek....

Nekem nem fáj, ha te a "Szozatot" énekled, az viszont baromira fáj, ha Pataki Attika , meg a Sasi énekli az örvendjmagarországot. Mert SZAR , azért.
NAGYON, NAGYON SZAR. Ha hazaszeretet, ha nem.De szerintem nem az, hanem ordenáré giccs, amihez képest Zámbó Jimmy tényleg király volt.

(Apropo: Viktor fölvehetné a Viky , példaképed a Zsolty nevet, ez bejött sokmindenkinek a király példájára...)

Egyébként ez az igazi drog, amit ti használtok. A szuri ehhez képest valósággal emberbarát találmány , mert attól egyének épülnek le szellemileg. De emmiatt a baromság miatt, amit ti műveltek, egy fél ország agya sorvad el maradandóan.Szerencsére nem a nemzeté, mert abban azért megmaradhatnánk, hogy a nemzet nem ti vagytok.A nemzet akkor is itt lesz, amikor te ,meg az elmebeteg haverjaid már régen a tizenharmadik fűrereteknek csasztuskáztok...

Előzmény: Bayer Fanatiker (198)
Bayer Fanatiker Creative Commons License 2002.05.22 0 0 203
demokrácia, igazságosság, tolerancia...aha.
demokrácia...az neked demokratikus, hogy 94-98között a jobboldaliak szája be volt fogva, söt, már most is érezni mozgolodást, hiszen a Pannon Rádiora tettek utalást, hogy +szüntetik, s a Terror Házát is piszkálják. a föváros(mki tudja kinek a keze alatt van), ha +tudja, hogy vmi jobboldali rendezvény készülödik, akkor nem 1x lestoppolja a kiszemelt helyet, ez sem demokratikus. az sem demokratikus, hogy a külföldi tudositok fejét telebeszélik minden marhasággal zB. antiszemitizmus tombol hazánkban, Orbán diktatorikus, s populista, stb.
igazságosság...lásd Tasnádi ügy, s Medgyessy + Gresham ügy. az pedig, hogy a lepkefing szdsz 4tárcát kapott...enyhén szolva igazságtalan.
tolerancia...a kedves balliberálisok (föleg szdsz-re gondolok) toleranciája addig terjed, hogy a zsidokat, s a buzikat védelmezzék. a cigányok mellett nem állnak ki (söt, saját tapasztalatbol tudom, hogy 1szdsz-es jobban +veti a cigányt, mint 1 szélsöjobboldali.) az ö szemükben 1 keresztény magyar égetnivalo. ennyit a fene nagy toleranciárol. ja, s az is toleráns volt, amikor Orbán Viktor miniszterelnökurrol azt terjesztették, hogy cigány paraszt.
Előzmény: Big-B (200)
gábor ragazzo Creative Commons License 2002.05.22 0 0 202
Aranyom, olyat sennki sem írt, hogy valakik az ország vesztét kívánnák. A topik arról szól, hogy az ország mind nagyobb hányada immár patrióta érzelmeket vall, és ezeket nem is rest kimutatni. Továbbá arról, hogy mindez zavart és bűntudatot kelt a másik oldalon, azon az oldalon, akik a zsebredolgozást minden lehetséges helyzetben előbre helyezik hazájuknál. Tehát itt hazaszeretőkről és a közönyösökről megy a vita. Azok, akik készakarva dolgoznak az ország ellen, mondjuk hosszú távú érdekek tekintetében, azok pedig nem haza ez az ország. Ilynenenk is akadnia kell, de nem róluk van szó ebben a topikban.
Előzmény: mihalyi (194)
speaker Creative Commons License 2002.05.22 0 0 201
Hát igen. Most képzeljük el, hogy az ő"rekvizitumaikat" kéne szeretnünk. A vörös csillagból átalakított vörös szegfűt, az internacinálét vagy a fel vörösök proletárokat üvöltözni, a kommunista kiáltványt gajdolni.
Röhej.
Egyébként képtelenek embereket mozgósítani, legfeljebb zsarolni, terelni, kényszeríteni, becsapni, megvesztegetni. Még Lenin is azért nevezte el bandáját bolseviknak, mert tudta, hogy valójában mensevikek, azaz a törpe kisebbséget jelentik, hát hazudott egy jó nagyot.
A baloldaliság a legpusztítóbb, legostobább eszmerendszer, amit a történelem kiokádott magából.
Big-B Creative Commons License 2002.05.22 0 0 200
Nagyon tévedsz:

A baloldalon is vannak magasztos elvek, amiket nemcsak tisztelünk, de tiszteletben is tartjuk. Ilyen a demokrácia, az igazságosság és a tolerancia.
Medgyessyt természetes, hogy nem ajnározza senki, még a baloldalon sem. Minek tenné? Hiszen még nem bizonyított semmit. de elárulom, hogy 4 év múlva - ha eredményei esetleg elismerésben részesülnek - sem fogja százezres tömeg éljenezni és "Péter a mi urunk"-at énekelni. Etől ugyanis hányingerünk van. Láttunk már ilyent a Kádár-korszakban, és soha többet nem akaruink még csak hasonlót sem.
A vereséget meg nyugodtan írhatod idézőjel nélkül is. Az igazság néha fájó.
A globalizációról: a Fidesz is a nagytőke kegyeit kereste, hisz a külföldi befektetőkre szükség volt. Márpedig ez a globalizációt erősíti.
ha tisztelné a kedves Viktor a nemzeti jelképeket, akkor egy olyan jelképet, amely egy ünnephez kötődik, nem hordana éjjel-nappal mint a zokniját vagy a nyakkendőjét. Azt büszkén és hittel kell viselni.

cicmog Creative Commons License 2002.05.22 0 0 199
Idén éretségiző lányom egy katolikus gimnáziumba járt amivel nem is volt semmi baj egészen a választások első fordulójának eredményéig. Akkor elszabadult a pokol. A tanárok súlykolták, hogy a Fideszre kell szavazni, kikérdezték a diákokat, hogy szüleik kire fognak szavazni, megosztották az osztályokat stb. Mindezt érettségi előtt nem sokkal. Lehet tippelni, hogy ezek után hány diák állt ki büszkén, hogy neki mondjuk a Centrum szimpatikusabb. Ezt nem lehet kampányolásnak nevezni, hanem a az első szavazó tájékozatlan diákok megfélemlítésének, és mivel ez az érettségi előtt történt zsarolásnak is tekinthető. A Fidesz ilyen módon gerinctelenségre neveli a gyerekeket. De hát mit érdekelte ez őket? A cél szentesiti az eszközt, a hatalmat meg kell tartani.
Bayer Fanatiker Creative Commons License 2002.05.22 0 0 198
őrülten fáj nekik, ugyanis ök képtelenek magasztos elvek mellett állni, képtelenek szeretve tisztelni vkit, képtelenek igazán boldogok lenni. a tehetségtelen meggyet SOHASEM fogja ekkora tömeg ünnepelni, s ö SOHASEM fog ekkora szeretetet s ezáltal erőt kapni. fájt nekik az is, hogy mi nem csüggedtünk a "vereség" után, hanem még erösebben kiállunk az igazunk mellett.
fáj nekik, hogy fiatalok éneklik a Himnuszt, a Szozatot, s Székelyhimnuszt, a Kossuth nótát. fáj nekik, hogy a fiataloknak nem az mszp által felmutatott punnyadás s globalizácio, a nyugat seggének bősz nyalása kell, hanem a haza szeretete, a nemzeti jelképek tisztelete. fáj nekik, hogy a fiatalok példaképe nem vmi drogos rocksztár, hanem Pokorni, Orbán, s pl. az enyém Bayer. s az én bolsevik iskolámban igenis véghez visszük azt, hogy jövöre ERDÉLYbe menjünk osztálykirándulásra...az utolsora.
Előzmény: gábor ragazzo (-)
mihalyi Creative Commons License 2002.05.22 0 0 197
Na de 5 millio? :-)

Szerencsere egyetlen kemet sem ismerek. Tudod nem is erre gondoltam, hanem ha valaki maskepp lat bizonyos dolgokat mint mas ember akkor az mer nem is szereti a hazajat -> hazaarulo szerintem ez a nevetseges.
A tenyleges kemeket meg kell buntetni, gondolom erre megvan a megfelelo szankcio. De szerinted miert kemkednek?
szerintem nem azert, mert ugy szulettek, hogy elpusztitsak az orszagot.

Tudod egy nepszavazas semmit nem oldana meg. Ugyanaz a gyulolet megmaradna mint ami most ott van. Szerintem.
Jo lenne ha valaki tudna mit lehetne tenni...

Tudod a hatarontuliak ugyeben biztos, hogy maskepp latunk bizonyos dolgokat. Sajnos en messze elek toluk, hozzam csak az irredenta hangok jutnak el...

Kicsit olyanok mint a messzirol jott emberek akik azt hiszik, mert nem az anyaorszagban laknak ezert
magyarabbak mint a helyiek.

tudod szivesen beszelgetnek olyan magyarral a hataron tulrol aki nem hatarmodositast akar, hanem magyarkent biztonsagban elni a hataron tul.
nem pedig forradalmat kirobbantani a hazankban.

Előzmény: dez1 (195)
dez1 Creative Commons License 2002.05.22 0 0 195
Ne haragudj, de nagyon naív vagy. Hazaárulók mindig voltak, vannak és lesznek. Van például most is egy csomó olyan magyar ember, akik pénzért kémkednek a románoknak, meg a szlovákoknak, meg a ruszkiknak. Őket hogyan minősíted?

A románok nem esznek magyarokat. Csak éppen a saját szülőföldjükön a közigazgatásban még mindig nem használhatják az anyanyelvüket, román a rendőr, román az orvos, románok a katonák, stb, stb. Meg azért volt 12 éve valami balhé is Marosvásárhelyen, emlékszel? Bár van itt egy ember a polfórumon, aki szerint csonka-magyarországról jópár busz érkezett hőzöngő tüntetőkkel március 15. megünneplésére, ami jopgosan sértette a románság nemzeti érzelmeit, és ezért vertek meg pár embert.

Most voltam a csallóközben, ugyanaz a helyzet, mint erdélyben, ott is színmagyar a lakosság. Máig nem kapták vissza a háború után jogtalanul elvett vagyonukat többtízezren, plusz semmiféle kárpótlást nem kaptak.

Amúgy szerintem sem kell vissza erdélyt kiabálni.

Népszavazásra van szükség az elrabolt területeinken. Döntsön a lakosság a terület státuszáról. Méghozzá úgy, hogy az autonómia (területi) is választási lehetőség lehessen.

Előzmény: mihalyi (194)
mihalyi Creative Commons License 2002.05.22 0 0 194
Tudod szerintem az a baj, hogy a hazaszereteten tul valami mas tartalom is jelen van ebben a szoban amitől jó lenne megszabadulni.
Azt gondolom te sem gondolod, hogy magyarorszagon van olyan magyar ember aki a hazaja vesztet akarna.
Szerintem ez idiotizmus. Aki itt el az nem lehet hazaáruló.

Szerinted? Szerintetek?

Ugy gondolom a hazaszeretet kozelsem azonos a vissza Erdelyt skandálással. Nem gondolom azt hogy a romanok olyan tahok lennenek, hogy szuletesuk ota magyarokat esznek.

Szerinted, Szerintetek?

Vagy mar en is hazaarulo vagyok?

Tudod szerintem, persze cafolj meg ha tevednek, a hazaszeretet nem feltetlenul egyenlo a zaszlolengetessel, sokkal inkabb a kulturank apolasaval, azzal, hogy probalunk tenni azert, hogy ez az orszag jobb legyen a sajat munkankkal.

Persze lehet, hogy mindez nem igaz, lehet hogy csak hazaarulozni, es vissza erdelyt kell kiabalni és akkor en hazaszereto leszek. De nem ebbol nem kérek.

Előzmény: gábor ragazzo (-)
aarnyeek Creative Commons License 2002.05.22 0 0 193
mondom, hogy én meg tudok.

Két hét múlva kb. 3000 -ről fogk tudni.

TE HÁNY IGAZOLT ESETRŐL TUDSZ ????
Vagy csak szimpla hazugságoikat terjesztesz?
Félagyúkám.

Előzmény: gábor ragazzo (192)
gábor ragazzo Creative Commons License 2002.05.22 0 0 192
Na figyelj, te árnyékolt agyú, ebben a topikban nem tahózunk. Amúgy nem tudok olyan áldozatról, akit jobbos, kokárdás hazafiak vertek volna fejbe, ezt te is tudod, hogy szimpla hazugság.
Előzmény: aarnyeek (191)
aarnyeek Creative Commons License 2002.05.22 0 0 191
Tahókám: neked is, mint lennebb írtam volt...

szóval... szerintem ez csak paranoia a részetekről...

de az is lehet, hogy akiket a jobbos, kokárdás, forradalmi hazafiak vertek vérbe, azok egyszerűen csak emberek voltak, és nem magorok, mert nem volt rajtuk a kokárda...

persze nem tudom bizonyítani, de 2686 ilyen esetről tudok, és holnap is megtudok még 46-ot, és holnapután meg még 12-t, és ha összegyűjtöttem 3000-ret, akkor csak beviszem a demokráciaközpontba, és kapok érte egy kokárdás bézbollütőt, vagy egy kokárdás-wapos mobilt, vagy beválthatom egy nemzetgyűlési belépőre..

és tényleg: mik az ok a hihetetlen bizonyítékok a jobboldalon? :)))

Előzmény: helyreigazgato (176)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!