De nem a gimnázium keresztfűrészelt, hanem néhány diák.És a gimnázium kezdett el mosakodni.Megtagadta a diákjait, testületileg, mert beszart, hogy majd lesz nemulass...
Tökmindegy, hogy szoc. , vagy nem szoc.
Szégyen. Nem azért, mert kitagdta, hanem mert gyávaságból tagadta ki.ha akarod érted, ha akarod igazgassad helyre.
Őseim okán. Szittyák voltak, de szép szálak.Csak a helyesírás...
Aki eccer megszokta a rovásírást, annak a civilizált betü már nehezen megy...
oszt most így kell szeretnem kijjes hazámat, ilyen ősbolsi hejesírással.
Én meg aszittem a izé győzöttt.No... nem jut most eszembe a neve...
Valami kis nyikháj köcsög volt ott a koronás góré, oszt elvegyült később a nép között álruhás pulcsiban.Az apja meg kamerákjat rongál, mert annak is kell valami úri passzijó.
te meg pajti emlékezz majd a szavaidra ,mert már a sötétséged oly kézzel fogható ..most hogy igy kinyomtatva együtt látom a bunkóságaid, de ne félj apa, nem hagylak békésen röfögni, amikor eljön az ideje annak hogy emlékeztesselek az elvtársaid mocskos huzásaira.
Dőlj hanyatt és vakargasd a tököd, ti győztetek mit ugatsz még?
Itt nem eszmerenszerekről van szó, hanem paranoiákról, és frusztrációkról- mint pl. a tieteké.
Hogy bezzeg nagymagyarország milyen fatyesz lenne, hogy sumer őseink vannak, hogy a nemzet genetikai fogalom, meg ilyesmik...
Lelki nyomor ez, és az a lényege, hogy minden jobb lenne, ha...Ha az lenne, akkor nem lennétek ilyen szánalmas kis nyekergő nyomoroncok.
Mert akkor mindenki 190 magas lenne, nagy merdzsóval járna.A szitya magor pasiknak 26 cm-es répájuk lenne, a szittya magor csajsziknak gyerekfejnyi dudájuk.Innen csempésznék ki beföltes üvegben a nemes fajfehér szittya genetikus anyagot, hogy felvirágoztassák vlel a világmindenséget.
Az egész világ idefigyelne kijjes hazánkra, mer itten ekkora lenne a kultúra, meg a tudomány, hogy kilógna az Akadémijáról, mint rántotthús a bécsis zsemléből.A kerítés kolbászból lenne, ide járnának országlást tanulni a nagy népek kis kormányfői...
Ébresztő, magorok!
Szerintem már épp elég nagyot álmodtatok egyszerkéccer.
Ja, ha azon múlik, hogy kit mekkora tömeg ünnepel, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy a hazaszeretet legdaliásabb bajnokai Adolf Hitler, Sztálin elvtárs, Rákosi pajtás.Fűrerednek sokat kell még gyakorolnia.Dolfi nemzetgyűléseiről pl. olyan hiteles dokumentációi vannak a , hogy ott aztán nincs vita, hogy hányan vannak.Mert látszik a képen... :)
És mellesleg kár volt a Hősök teréről gigamunkával eltakarítani a tribünt, meg Sztálinnak is meghagyhatták volna a csizmáját legalább. Fűrereded szobrát akkor már csak táérdtől fölfele kellene mintázni. Mi megtakarítás lehetne nektek....
Nekem nem fáj, ha te a "Szozatot" énekled, az viszont baromira fáj, ha Pataki Attika , meg a Sasi énekli az örvendjmagarországot. Mert SZAR , azért.
NAGYON, NAGYON SZAR. Ha hazaszeretet, ha nem.De szerintem nem az, hanem ordenáré giccs, amihez képest Zámbó Jimmy tényleg király volt.
(Apropo: Viktor fölvehetné a Viky , példaképed a Zsolty nevet, ez bejött sokmindenkinek a király példájára...)
Egyébként ez az igazi drog, amit ti használtok. A szuri ehhez képest valósággal emberbarát találmány , mert attól egyének épülnek le szellemileg. De emmiatt a baromság miatt, amit ti műveltek, egy fél ország agya sorvad el maradandóan.Szerencsére nem a nemzeté, mert abban azért megmaradhatnánk, hogy a nemzet nem ti vagytok.A nemzet akkor is itt lesz, amikor te ,meg az elmebeteg haverjaid már régen a tizenharmadik fűrereteknek csasztuskáztok...
demokrácia, igazságosság, tolerancia...aha.
demokrácia...az neked demokratikus, hogy 94-98között a jobboldaliak szája be volt fogva, söt, már most is érezni mozgolodást, hiszen a Pannon Rádiora tettek utalást, hogy +szüntetik, s a Terror Házát is piszkálják. a föváros(mki tudja kinek a keze alatt van), ha +tudja, hogy vmi jobboldali rendezvény készülödik, akkor nem 1x lestoppolja a kiszemelt helyet, ez sem demokratikus. az sem demokratikus, hogy a külföldi tudositok fejét telebeszélik minden marhasággal zB. antiszemitizmus tombol hazánkban, Orbán diktatorikus, s populista, stb.
igazságosság...lásd Tasnádi ügy, s Medgyessy + Gresham ügy. az pedig, hogy a lepkefing szdsz 4tárcát kapott...enyhén szolva igazságtalan.
tolerancia...a kedves balliberálisok (föleg szdsz-re gondolok) toleranciája addig terjed, hogy a zsidokat, s a buzikat védelmezzék. a cigányok mellett nem állnak ki (söt, saját tapasztalatbol tudom, hogy 1szdsz-es jobban +veti a cigányt, mint 1 szélsöjobboldali.) az ö szemükben 1 keresztény magyar égetnivalo. ennyit a fene nagy toleranciárol. ja, s az is toleráns volt, amikor Orbán Viktor miniszterelnökurrol azt terjesztették, hogy cigány paraszt.
Aranyom, olyat sennki sem írt, hogy valakik az ország vesztét kívánnák. A topik arról szól, hogy az ország mind nagyobb hányada immár patrióta érzelmeket vall, és ezeket nem is rest kimutatni. Továbbá arról, hogy mindez zavart és bűntudatot kelt a másik oldalon, azon az oldalon, akik a zsebredolgozást minden lehetséges helyzetben előbre helyezik hazájuknál. Tehát itt hazaszeretőkről és a közönyösökről megy a vita. Azok, akik készakarva dolgoznak az ország ellen, mondjuk hosszú távú érdekek tekintetében, azok pedig nem haza ez az ország. Ilynenenk is akadnia kell, de nem róluk van szó ebben a topikban.
Hát igen. Most képzeljük el, hogy az ő"rekvizitumaikat" kéne szeretnünk. A vörös csillagból átalakított vörös szegfűt, az internacinálét vagy a fel vörösök proletárokat üvöltözni, a kommunista kiáltványt gajdolni.
Röhej.
Egyébként képtelenek embereket mozgósítani, legfeljebb zsarolni, terelni, kényszeríteni, becsapni, megvesztegetni. Még Lenin is azért nevezte el bandáját bolseviknak, mert tudta, hogy valójában mensevikek, azaz a törpe kisebbséget jelentik, hát hazudott egy jó nagyot.
A baloldaliság a legpusztítóbb, legostobább eszmerendszer, amit a történelem kiokádott magából.
A baloldalon is vannak magasztos elvek, amiket nemcsak tisztelünk, de tiszteletben is tartjuk. Ilyen a demokrácia, az igazságosság és a tolerancia.
Medgyessyt természetes, hogy nem ajnározza senki, még a baloldalon sem. Minek tenné? Hiszen még nem bizonyított semmit. de elárulom, hogy 4 év múlva - ha eredményei esetleg elismerésben részesülnek - sem fogja százezres tömeg éljenezni és "Péter a mi urunk"-at énekelni. Etől ugyanis hányingerünk van. Láttunk már ilyent a Kádár-korszakban, és soha többet nem akaruink még csak hasonlót sem.
A vereséget meg nyugodtan írhatod idézőjel nélkül is. Az igazság néha fájó.
A globalizációról: a Fidesz is a nagytőke kegyeit kereste, hisz a külföldi befektetőkre szükség volt. Márpedig ez a globalizációt erősíti.
ha tisztelné a kedves Viktor a nemzeti jelképeket, akkor egy olyan jelképet, amely egy ünnephez kötődik, nem hordana éjjel-nappal mint a zokniját vagy a nyakkendőjét. Azt büszkén és hittel kell viselni.
Idén éretségiző lányom egy katolikus gimnáziumba járt amivel nem is volt semmi baj egészen a választások első fordulójának eredményéig. Akkor elszabadult a pokol. A tanárok súlykolták, hogy a Fideszre kell szavazni, kikérdezték a diákokat, hogy szüleik kire fognak szavazni, megosztották az osztályokat stb. Mindezt érettségi előtt nem sokkal. Lehet tippelni, hogy ezek után hány diák állt ki büszkén, hogy neki mondjuk a Centrum szimpatikusabb. Ezt nem lehet kampányolásnak nevezni, hanem a az első szavazó tájékozatlan diákok megfélemlítésének, és mivel ez az érettségi előtt történt zsarolásnak is tekinthető. A Fidesz ilyen módon gerinctelenségre neveli a gyerekeket. De hát mit érdekelte ez őket? A cél szentesiti az eszközt, a hatalmat meg kell tartani.
őrülten fáj nekik, ugyanis ök képtelenek magasztos elvek mellett állni, képtelenek szeretve tisztelni vkit, képtelenek igazán boldogok lenni. a tehetségtelen meggyet SOHASEM fogja ekkora tömeg ünnepelni, s ö SOHASEM fog ekkora szeretetet s ezáltal erőt kapni. fájt nekik az is, hogy mi nem csüggedtünk a "vereség" után, hanem még erösebben kiállunk az igazunk mellett.
fáj nekik, hogy fiatalok éneklik a Himnuszt, a Szozatot, s Székelyhimnuszt, a Kossuth nótát. fáj nekik, hogy a fiataloknak nem az mszp által felmutatott punnyadás s globalizácio, a nyugat seggének bősz nyalása kell, hanem a haza szeretete, a nemzeti jelképek tisztelete. fáj nekik, hogy a fiatalok példaképe nem vmi drogos rocksztár, hanem Pokorni, Orbán, s pl. az enyém Bayer. s az én bolsevik iskolámban igenis véghez visszük azt, hogy jövöre ERDÉLYbe menjünk osztálykirándulásra...az utolsora.
Szerencsere egyetlen kemet sem ismerek. Tudod nem is erre gondoltam, hanem ha valaki maskepp lat bizonyos dolgokat mint mas ember akkor az mer nem is szereti a hazajat -> hazaarulo szerintem ez a nevetseges.
A tenyleges kemeket meg kell buntetni, gondolom erre megvan a megfelelo szankcio. De szerinted miert kemkednek?
szerintem nem azert, mert ugy szulettek, hogy elpusztitsak az orszagot.
Tudod egy nepszavazas semmit nem oldana meg. Ugyanaz a gyulolet megmaradna mint ami most ott van. Szerintem.
Jo lenne ha valaki tudna mit lehetne tenni...
Tudod a hatarontuliak ugyeben biztos, hogy maskepp latunk bizonyos dolgokat. Sajnos en messze elek toluk, hozzam csak az irredenta hangok jutnak el...
Kicsit olyanok mint a messzirol jott emberek akik azt hiszik, mert nem az anyaorszagban laknak ezert
magyarabbak mint a helyiek.
tudod szivesen beszelgetnek olyan magyarral a hataron tulrol aki nem hatarmodositast akar, hanem magyarkent biztonsagban elni a hataron tul.
nem pedig forradalmat kirobbantani a hazankban.
Ne haragudj, de nagyon naív vagy. Hazaárulók mindig voltak, vannak és lesznek. Van például most is egy csomó olyan magyar ember, akik pénzért kémkednek a románoknak, meg a szlovákoknak, meg a ruszkiknak. Őket hogyan minősíted?
A románok nem esznek magyarokat. Csak éppen a saját szülőföldjükön a közigazgatásban még mindig nem használhatják az anyanyelvüket, román a rendőr, román az orvos, románok a katonák, stb, stb. Meg azért volt 12 éve valami balhé is Marosvásárhelyen, emlékszel? Bár van itt egy ember a polfórumon, aki szerint csonka-magyarországról jópár busz érkezett hőzöngő tüntetőkkel március 15. megünneplésére, ami jopgosan sértette a románság nemzeti érzelmeit, és ezért vertek meg pár embert.
Most voltam a csallóközben, ugyanaz a helyzet, mint erdélyben, ott is színmagyar a lakosság. Máig nem kapták vissza a háború után jogtalanul elvett vagyonukat többtízezren, plusz semmiféle kárpótlást nem kaptak.
Amúgy szerintem sem kell vissza erdélyt kiabálni.
Népszavazásra van szükség az elrabolt területeinken. Döntsön a lakosság a terület státuszáról. Méghozzá úgy, hogy az autonómia (területi) is választási lehetőség lehessen.
Tudod szerintem az a baj, hogy a hazaszereteten tul valami mas tartalom is jelen van ebben a szoban amitől jó lenne megszabadulni.
Azt gondolom te sem gondolod, hogy magyarorszagon van olyan magyar ember aki a hazaja vesztet akarna.
Szerintem ez idiotizmus. Aki itt el az nem lehet hazaáruló.
Szerinted? Szerintetek?
Ugy gondolom a hazaszeretet kozelsem azonos a vissza Erdelyt skandálással. Nem gondolom azt hogy a romanok olyan tahok lennenek, hogy szuletesuk ota magyarokat esznek.
Szerinted, Szerintetek?
Vagy mar en is hazaarulo vagyok?
Tudod szerintem, persze cafolj meg ha tevednek, a hazaszeretet nem feltetlenul egyenlo a zaszlolengetessel, sokkal inkabb a kulturank apolasaval, azzal, hogy probalunk tenni azert, hogy ez az orszag jobb legyen a sajat munkankkal.
Persze lehet, hogy mindez nem igaz, lehet hogy csak hazaarulozni, es vissza erdelyt kell kiabalni és akkor en hazaszereto leszek. De nem ebbol nem kérek.
Na figyelj, te árnyékolt agyú, ebben a topikban nem tahózunk. Amúgy nem tudok olyan áldozatról, akit jobbos, kokárdás hazafiak vertek volna fejbe, ezt te is tudod, hogy szimpla hazugság.
szóval... szerintem ez csak paranoia a részetekről...
de az is lehet, hogy akiket a jobbos, kokárdás, forradalmi hazafiak vertek vérbe, azok egyszerűen csak emberek voltak, és nem magorok, mert nem volt rajtuk a kokárda...
persze nem tudom bizonyítani, de 2686 ilyen esetről tudok, és holnap is megtudok még 46-ot, és holnapután meg még 12-t, és ha összegyűjtöttem 3000-ret, akkor csak beviszem a demokráciaközpontba, és kapok érte egy kokárdás bézbollütőt, vagy egy kokárdás-wapos mobilt, vagy beválthatom egy nemzetgyűlési belépőre..
és tényleg: mik az ok a hihetetlen bizonyítékok a jobboldalon? :)))