Sziasztok! Valaki megtudná mondani miért villog mindig a vészvillogók ajtónyitásnál? 99-es p11. Néha csinálja, néha nem. Lehet én vagyok hozzá a hülye. Vaszokat előre is köszi.
udv.van egy 2004 es nissan primera 1.9 dci kombim!ma elkezdett sipolni!semmi hiba csak sipolas. nem csipog nem csippan hanem sipol.30km et elmentem vele hiba nelkul.ebedeltunk beultunk aztan hazais sipolt.plane az egeszbe ha indexelek akkor amig az iranyjelzo kar lent van addig nem sipol.veszvillogo ha be van nyomva akkor sem sipol.amit vissza all minden alapba sipol megint!mi a banatos............baja lehet?
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni. Van nekem egy 2005 ös Nissan Primera, a gondom vele,hogy dombon nem akar felmenni 50- nél jobban. Sima úton megy, de a dombok egyszerüen nem tetszenek neki. Köszönöm a tanácsokat!
nekem egy 2005 1,9dizelem van.abba kérem a segitségeteket hogy se a bluetooth se a navi se a esőszenzor nem müködik rajta,bár a utobbi müködödt egy darabig.mi lehet a probléma?elöre is köszi.
Szeretném kérdezni, van egy Nissan Primera P12 kombi 1,8L benzines 2002-es évjáratú autóm. Van egy olyan problémám, hogy el ment a belső világtásom. Illetve, ha manuálisan be kapcsolom akkor világít , a csomagtérben auomatikusan is kapcsolódik de sehol máshol nem. Ezen kívül az ajtóban lévő kilépő fények is elsötétültek. Biztostékok égők rendben. Tanácstalan vagyok hogy még mit keressek hol keressem. Segítségeteket előre is köszönöm.
'94-es primera P10-esemen(SR20Di) Szerelő szerint behalt a holtpont jeladó. Viszont a "nagy" alkatrész forgalmazóknál(bárdi és társai) nem találtam. Unix hoz kettőt, de igazából ott sincs(cca120ezerért).
Kérdésem, hogy a P11 SR20DE motorkódú példányok jeladója jó-e? Ugyanis ilyen paraméterek alapján hoz egy Hüco márkájút és az kapható is.
T.Márkatársak! Biztosan van közöttetek olyan, aki próbálkozott kicserélni a tolató kamerát P12-es Primerán. Nem tudom, hogy meg lehet-e oldani új, színes kamerát feltenni a gyári helyére úgy, hogy a kép továbbra is a központi egységen legyen, ne keljen egy másik monitort használni.
sziasztok pisti vagyok segitséget szeretnénk kérni van NISSAN ALMERÁM 1998as 16.16v a fordulatszám mérő ugrál nem mér pontosan a chek lámpa nem világit nem rángat az autó szépen teszi a dolgát !!! előreis köszönöm
Van egy eladó vonóhorgom 5 ajtós P11-es Primerára. 2001-es autón volt, ezzel vásároltam újonnan, de leszereltettem. A horog 15 éve a garázspadláson pihent. Vezetékekkel, csatlakozóval, MŰBIZONYLATTAL. Festést igényel. Kombira nem jó.
Sziasztok márkatársak! Friss 2002-es Primerám tolatókamerája elmosódott képet ad. Vagy koszos, vagy hibás. Az 5. ajtó belső burkolatának leszerelésével lehet hozzáférni. Ez egy kemény műanyag elem - félek erőltetni, nehogy elpattanjon. Valaki esetleg jártas ebben??
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy a Nissan Primera p12 (2005) telefon-gombját hogyan lehetne használni? Hogy lehet "összekapcsolni" mobillal? A válaszokat előre is köszönöm! :)
Megtudna mondani vki hogy a kombi P12 csomagtere mekkora ha a hatso ulesek le vannak hajtva? Jol tudom hogy egy sik resz jon letre? Van ez 2 meter mely?