na ide is beteszem: Macisajt megkapargatta megyó nemesi származását.:-O csernobil ügyben stregovác "szép" hosszú anyagokat tett fel - már nem másolhatom be többször, mert kívágnak mint macskát szarni.
"Viszont amit már a Népszabadság is megszellőztetett és itt is megjelent, gondolom Medgyessy "imidzsének"
javitása
céljából, azaz erdélyi nemesi stb. származása, nos annak személyes érintettség okán utánanéztem.
Nem másért, de elhangzott hogy Medgyessy Miklós
Bethlen Gábor titkára volt stb., márpedig a családom a Bethlen Gábor féle 1614-es Conscriptioban kapott
nemességet...
Gondoltam, nem árt ha valahol hátba veregethetném Medgyessyt, " figyú má' te (....öncenzúra), a te ősöd vetette
papírra az enyéim nemességét "...
(Ez ezért elég erős érzelmi kapocs lehetne...)
Nos, elkövettem a Pálmay József féle " Székely nemesi családok" c. " kézikönyvet.
Jelentem: egy szó nem igaz az egészből.
(Na tessék, üldöz a balszerencse...Már protekcióm sincs..:))
Marad viszont hogy Medgyessy apuka 1940-ben költözött Budapestre ( ez speciel érdekes, a bécsi döntés után az
emberek inkább haza költöztek Erdélybe és nem forditva,az már 1944 után volt), és hogy "a ' 40-es évek végén a
bukaresti magyar követségen dolgozott"...
No igen.
Rákosiék idején, mint bukaresti követségi kiküldött... No, az ilyenek sem voltak akárkik, a rendszer ( "az ügy")
szempontjából..."
ad 1. Picifiad a kecske.
(én 86-ban 22 voltam :-)))
ad 2. Azért nem olyan egyszerű GM csővel sugárzást mérni...azt ugyanis kalibrálni kell ismert sugárzásu izotóphoz. Különben csak kattog...de nem tudod mennyit, mint a számláló nélküli villanyóra. Különben nekem van itthon valódi kalibrált mérőm is, pont akkor vetten egy honvédségi selejtezésen...
Nézd, a lényeg az hogy Wiktor el...
Aztán ha Megyo hülyeséget csinál, majd kell vele kezdeni valamit...ez egy másik kérdés.
De Megyo SzVSZ akkora hülyeséget nem tud csinálni, hogy wisszasírjam Wiktort...
...csak hát ez volt a választék... Anno, hamwas iflysagom elelyen wolt szerencsem megismerni egy (nagyon) oreg bacsit. Hasonlo okokbol szawazott anno egy bizonyos adolf hitlerre:-(((( (Igaz, O aztan nagyon gyorsan megbanta.)
Tudod, nekem sem Megyó a szerelmem csak hát ez volt a választék. És 1000x inkább Megyo mint a narancshorda még 4 évig. Annál még Lucifer is nagyságrenddel jobb SzVSz.
Ha a ruszki halkonzervre gondolsz, az a kérdésben irreleváns, tekintve hogy ruszki. Hogy a rokonságod mit reprivatizált a patikából az méginkább, tekintve hogy a patikában nincs sugárzásmérő, ellenben lehet hisztéria.
Miért, Te vagy az, aki csak választottad, de nem tudtad? Nem walasztottam. Harom okom is wolt ra.
1) Soha az eletben nem tudnek egy fasisztara szawazni.
2) Soha az eletben nem tudnek olyan emberre szawazni, aki szellemileg alulmullya meg John Majort is. (Ha belegondolok, még az osszes Bush-t is! Hogy mennenek el mindlyalyan a bushba:)
3) Csak orszagon belulrol lehet szawazni:-((((
Ps. Lya, es tudtam. Anno megragadta a figyelmem Popike, mert anno meg mester akos is korrupt gazembernek tarottotta, ami azert nem akarmino tellyesitmeny...
Az eso hozta le a cuccot... en emlexem, hogy gyogyszeresz keresztanyam mifele tablettakat hozott anno. Meg arra is, hogy abban az evben nem ettunk semmit, ami a kertben termett, es "nagy" levele volt...
9 eves voltam.
Mar akkor tudtam, hogy a hivatalos velemeny nem igaz.
Hogy mi volt ebben Meggy felelossege, fogalmam sincs. De ha tudott rola, akkor gyorsan tunjon el a politikabol. (Ez egyebkent max. 4 ev utan meg is fog tortenni...)
1, Tudjuk, így választottuk. Tudniillik Megyonak állampárti multja van, Orbánnak meg állampártépítő jelene...
2, A MK törvényei szerint mindaddig ártatlannak kell tekinteni mindenkit, amig a bűnösségét jogerős bírósági itélet meg nem állapítja. Úgyhogy miről beszélsz?
3, Az inkriminált időpontban gyakran megfordultam a FJC Sugárbiológiai és Sugáregészségügyi Intézetben ahol a háttérsugárzást nem ujságcikkből, hanem műszerről nézték. Én is. A természetes 3-4 rad/év helyett a maximum csúcs 40 rad /év volt (1-2 napig), ami bőven a veszélytelen zónában van. Úgyhogy ez hisztériakeltés a javából, Csernobil kapcsán Magyarországon érdemi sugárveszély _NEM KÖVETKEZETT BE_. (A Kárpátok erre kiválló) Lehet ellendumálni, én láttam a műszert.
1. Jó, hagyjuk az apa-fiú dolgot. Kövér a Fehér Házban dolgozott. Egyébként hülyeség Kövért ezért b.sztatni, ahogy Medgyessy-t is, mert mint mondtam, ismerte mindenki a pozícióját és ennek tudatában szavazott rá. Ez olyan, mintha most Medgyessy-nek azért kellene visszalépnie, mert magasabb Viktorkánál. Ezt tudtuk róla a váalsztások előtt is...
2. A szemérmességes baromságot még akkor sem hinném el neked feltétlenül, ha te ügyész vagy rendőr lennél. És hogy az igazságszolgáltatás mióta rossz, az a mi ügyünk szempontjából lényegtelen, merthogy most arról beszélünk, hogy a Polt Péter vezette ügyészség sem tud semmit fölhozni Medgyessy ellen. Hiába: a szándék megvan, de ezek a rohadt demokratikus törvények akadályozzák a "hatásos" munkát...
3. Nem a sugárfertőzés káros hatásairól van szó, hanem arról, hogy ha a témában járatos X szakértő mond valamit, akkor neked, kevesebb tudással nincs alapod megkérdőjelezni. Ez most nem az az eset, amikor Viktorka kitalált valamit, aztán még akkor is keresztülvitte az adott minisztériumon, ha annak egész létszáma azt mondta, hogy mégsem kéne...
En csinaltam kutatast, nemhogy az elmult negy evrol, de regebbrol is.
Talaltam egy fenykepet abbol az idobol, amikor Orban Viktor miniszterelnok-helyettes volt, es akkor bizony szegeny Medgyessyt azert bantottak, mert demokraciat akart.
Azért ismeretlen a tettes hivatalosan, mert egyelőre még nem azt vizsgálják, hogy ki volt a tettes, hanem azt, hogy volt-e egyáltalán bűncselekmény. Amíg nincs bűncselekmény, addig nem lehet gyanusított sem.
Ezért nem tudják megnevezni a gyanúsítottat.
Igenis Medgyessy nem korrupt, es harcolni fog a korrupcio ellen.
Most mondta:
NOL • 2002. május 12. 14:36
Medgyessy ígérte: fellépnek a korrupció ellen, akár a múltban történt, akár esetleg később, soraikból indul
1. Hagyjuk ezt az apa-fiú dolgot.Én nem Medgyessy felmenőiről beszélek, hanem róla magáról.
2. Az igazságszolgáltatás nem 4 éve de nem is 8, hanem sokkal régebb óta rossz. Ezt mindketten tudjuk. Az a vicc, hogy szemérmességből nem mondja ki a rendőrség vagy az ügyészség, hogy X.Y. ellen nyomozunk. Konkrét az eset, itt nem lehet a tettes (ha van) ismeretlen...
3. Ha valaki felnőtt emberként nem tud a sugárfertőzés káros következményeiről, anélkül kogy az SZKP KB azt a fülébe súgná...hát...nem lehet könnyű neki...Most ki fog súgni..?
Az lehet, hogy én kaptam egy kis dózist Csernobilból, de az kevesebbet ártott nekem, mint neked a nagy dózis Viktorkából. Állítasz valamit, megkapod az ellenérveket, aztán már alaptalan hülyeségekkel jössz?
1. Akkor Kövér (apuka és a Fehér Házban betöltött munkája folytán) rosszabb, mintha ügynök lett volna, merthogy ő is haszonélvezője volt a rendszernek???
2. Nevezd viccnek a magyar igazságszolgáltatást. A Fidesz őrködött felette négy évig, és még így sem sikerül Medgyessy-t bemártani...
3. Mutass kérlek valami bizonyítékot, ahogy kértem egyrészt a per kezdeményezésére, másrészt arra, hogy Medgyessy tudott Csernobil káros hatásáról, különben nincs miről vitáznunk...