Most aztán jól megmondtad....Olyan tök jó lenne, ha egyszer ezen a fórumon egy ÉSZÉRVET, TÉNYT, vagy valami ilyesmit látnék válaszul! Kitartóan tagadjátok a tagadhatatlant és ha már semmi értelmeset nem tudtok válaszolni, akkor jön ez a jópofizásba csomagolt utálkozás. Unalmasak vagytok.
Most csak egyet ragadok ki a sok kozul, amit irtal, de erre nagyon kivancsi vagyok.
"....Az SZDSZ a himnuszunkat is meg akarta változtatni 98-ban...."
Erre bizonyitekot kerek szepen.
Lehetoleg ne Lovas-publicisztikat, Bencsik-frocsogest, hanem tenyeket.
Koszi.
Addig -mig nem erkezik meg a kielegito valasz- szavaidat egyszeruen kinevetem.
Jól mondod Te köszönj így, én meg köszönök Neked szia, Te félkegyelmű csilla5!
De jobb név lenne számodra egyszerűen: szőke, ebból már mindenki tudja........
Az MSZP ott rugott bele a határon túli magyarokba, ahol csak lehetett, az EU tárgyalásokon sem a mi érdekeinket akarja képviselni, az SZDSZ pláne nem. Az SZDSZ a himnuszunkat is meg akarta változtatni 98-ban. Az MSZP jogutódja (papíron is!) egy olyan pártnak, amelyik idegen hatalom segítségével levert egy szabadságharcot (azután meg csodálkozik, ha az áldozatok sírjától elzavarják ?ket). Hát ez van.
Lehet ilyen pártokat támogatni, lehet rájuk szavazni. Semmi baj. De aki rájuk szavaz, ne csodálkozzon, ha kétségbe vonják a hazaszeretetét. Amikor egy MSZP/SZDSZ szavazó hisztizik, hogy ? is magyar, mindig egy betör? jut eszembe, aki a rend?rségen a jogaira hivatkozik.
A fiatal komcsik azt csinálnak, amit akarnak. Ett?l én még úgy köszönök, ahogy akarok. Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!
Vajon azok, akik szeretnék eltávolítani a politikától a "Hajrá magyarok" szlogent, azok kinek drukkolnak inkább? Ha már nem a magyaroknak, akkor kinek? Ezt tessék nekem megmondani!
Polgári szervezet ide vagy oda, annak a bizonyos pogári szervezetnek az elnökéségében foglal helyet Kövér Laci barátunk! Ezek után nekem bárki mondhatja, hogy itt a demokráciát kellett volna ünnepelni, és nem a Fideszt!
A kokárda sem pártjelvénynek indult, hiába tünteti fel a baloldal annak. A kokárda elvileg egy civil szervezet -és nem párt! mint itt- felhívása volt arra, hogy tekintsük a választásokat ünnepként, a demokrácia ünnepeként.
("Az Egri Polgári Együttműködés Egyesület arra kéri az ország lakóit, hogy március 15-től egészen a választásokig viseljék a nemzet egységét szimbolizáló hagyományos kokárdát - jelentette be Révész Tamás, a szervezet elnöke szerdai, egri sajtótájékoztatóján.")
Csakhogy ezt kimondatlanul kisajátította egy párt. Ennek az lett a vége, hogy pont a nemzet széthúzását szibolizálta a kokárda léte ill. nemléte.
Ezt az állapotot akarja megszüntetni 2 párt! fiataljainak szervezete. Csakhogy ez csakis akkor működhet, ha nem párt indítja el, és még úgy sem biztos, hogy nem fogják valamelyik oldal próbálkozásának minősíteni.
Egyetlen eredmény: új pártszlogen: A derű velünk van.
Ez szlogen már a miénk Persze, hogy a miénk - miénk, magyaroké! :)
Hol van most a Berlusconi-féle "Forza Italia"-zás, most, hogy a ballib. Ifjak lenyúlnák a szlogent? A különbséget az MTI-nél olvashatod:
"hogy eltávolítsák a szlogent a politikától". Érted: nem azért készült, hogy összemossák a politikával, hanem, hogy elkülönítsék tőle. Lehet, hog elkülöníteni nem sikerül ugyan, de legalább távolabb kerül tőle.
Hajrá Magyarország néven új szervezetet alapított az Ifjú Baloldal. Talán rájönnek a pázmányos ifjak is (bár ezt nem igazán hiszem), hogy Magyarország nem csak a jobboldalé (sőt!).
Elvtarsak!
Alakitsunk "Sokan vagyunk es elegen" partot!
Szerintem ez legalabb annyira okos szlogen! Csak kar, hogy ez is a Viktor nyoman szuletett:DDDDDD
En is sokat hasznalom mostanaban ezt a fordulatot. Igy udvozlom a barataimat, es igy koszonok el toluk. Erre nem teszitek ra az enyves kezeteket, elvtelen taposomalom yuppiek.
En meg egy szocialiosta partot alapitok, hogy az egesz partot kihessegessem a magyar politikabol:))))))))
Nagyeszu banda lehet ez a baloildali tokolmeny:DDD