Hát gedeonbá', ha kettészakad, akkor sajnos uly megélhetési forrás után köll nézni.
Változnak az idők, a multkor meg azért köllött mert nem szakadt ketté, de úgy láccik minden választás más problémát vet föl::)))
T vitázók ! ( főleg bzs-vel egyetértők és persze maga a "mester")
Ajánlanám, hogy tessenek elfáradni a könyvespolcig és emeljék le a " Kaukázusi krétakör " c . művet! Érdekfeszítő dolgokat lehet benne találni.
Ha továbbra is cibálni méltóztatnak azt a kis gyermeket, jó eséllyel ketté is szakadhat, s abba mint tudjuk, bele fog halni!!!
Soroljak példákat?
Csak ennyit a hazaszeretet és bzs kapcsolatáról !
Akinek kell az ellenségkép, az valószínüleg nincs renben önmagával. Kell a bizonyítási vágy, kell a folyamatos megerősítés. Na bayerék ilyenek. Örülnünk kellene, hogy léteznek, mert folyamatosan sokat segítenek a bal oldalnak.
Lehet vitatkozni a mondataikon, lehet érvelni pro-kontra, de a kérdés az; Érdemes-e?
nem kell összefüggéseket keresni a mondanivalójukban, nem kell őket megérteni, egyszerüen tolerálni kell azt, hogy vannak BETEG emberek.
Ja! Hogy miért a TVben? Ez már más lapra tartozik...
mellesleg ha már ugye ennyire leprofilozhatóak vagyunk, szerepelhetne az is, hogy mikor lett létrehozva, ha már így felmerült. ez a fikatív nickek kiszűrését is szolgálhatná. már ha az indexet nem kizárólag a kattingatások napi száma érdekelné... :O((
A Bayernak nyílván kívánatos lenne, de nem lesz rá pénze::)))
Egyébként meg egy frászt megosztott az ország.
Maga a kifejezés is egy blödli.
Ki erre szavazott, ki arra.
Persze vannak kubikus brigádok, azok nyilván árokásásból élnek, de azt is csak addig ásnák, amig ki tudják fizetni őket.
Aztán a bevett gyakorlat szerint írnak a Népszabiba::)))
az viszont, hogy egyformákat mondunk, megnyugtató. s jelzem, hogy nem láttam a műsort, mivel este 1/4 10-kor estem be a lakásba. persze nézni akkor sem tudnám, csak hallgatni. ha valakinek megvan valami high-tech formában rögzítve és interneten hozzáférhetővé tudja tenni, adjon linket. ha már egyszer ez egy ennyire jó adás volt. thnx!
Ez a baj apukam...Te sem tudsz mast csinalni az erveid elfogytaval, mint szemelyeskedni. Nem is vartam sokkal tobbet..:PPPP
Egyebkent Budapest. Nem a topicokbol olvastam ki, hanem a www.valasztas.hu oldalrol. Meglepo nem? Egyszeruen megszamoltam, hogy Budapesten es a nagyvarosokban hany mandatumot nyert az egyik es a masik oldal.
En nem gyulolkodom, pl. Teged sem gyulollek, csak ezt a kotsog Bayert szeretnem mar a szemetesben latni.
De legalabb ennyire gyuloltem volna annak idejen Sztalint, Hitlert vagy Rakosit is. Ne keverd ossze a fogalmakat:)
Te teljesen úgy beszélsz, mint Bayer Zs. Ráadásul ugyanazokat mondod, mint Ő a pénteki adásban, persze nagyvonalúan, nem a részletekbe menően.
Nem lehet, hogy...?
:o)
Bayernek igaza van. Aki engem 4 éven át fasisztázott, az most ne ajánljon békepipát. Gerinctelen dolog. Ami pedig a 2 magyarországot illeti, felhívnám az elvtársak figyelmét, hogy Bayer azt mondta, hogy van az a Magyarország, amit ők annak hisznek (10 millió, árokásás, gyűlölködés) és van a másik (15 millió, egység, erő, hit, haza). Nem azt mondta, hogy 2 5 milliós magyarország van. De tőletek elnézem a csúsztatást.
off,
Itt valaki emlegette. Bencsiknek is igaza van. Azt a kerítést be kell dönteni. Közterület. Nem lehet csak úgy lezárni.
"Csak nem arra a sok szennyes, gennyes dumara, amivel meg manapsag is csak sajat feltunesi viszketegseget valamint beteges nezeteit taplalja?".....először az volt a gondod, hogy bzs miért nem beszélt így-úgy a népszabónál...amikor kiokítottalak, hogy bizony ennek köszönhette az elbocsátását, akkor meg az a bajod, hogy sok gennyes dumát írt ott....na ennyire vagy te birka...azt sem tudod miket írsz le......csak bégetsz itt.....
"hogy a FIDESZ-nek sikerult elbuknia a valasztasokat, azon belul pedig a nagyvarosok es Budapest igen jelentos reszet.".....látom elolvastad a "köszönjük bzs.-nek, hogy mit csinált....." topicokat...., hogy te milyen olvasott, logikusan gondolkodó, művelt user vagy=)))
hát akkor csak "sercints egyet"....csak ne gyűlölködj már ennyire...ennyi=)
kérem nem fideszistázzon le mert én a szadista terminus technicusok szerin gaz szélsőjobboldai miépata és ezáltal kirekesztő, intoleráns, náci, stb. vagyok! s még sértésnek találom venni ezt a fideszezést... :O))
kedves GameBoy, örüljön, amíg csak a libsi fideszisták anyázzák önöket...
arról, meg hogy ki szavahihető: Mi történt a meg nem alakult MSZP-SZDSZ kormány első 5 napjában?
Kovács László megüzente a köztársasági elnöknek, hogy két választása van: vagy Medgyessy Pétert kéri fel kormányalakításra vagy Medgyessy Pétert
Kovács László Duray Miklósnak is üzent: "nem felejtünk"
Dzurinda szlovák kormányfő "Budapestről jó híreket kapott"
Bukarest szintén üdvözölte a magyar választások eredményét, bár tart a Nastaze-Orbán megállapodás esetleges újratárgyalásától
A pénzügyminiszteri poszt mszp-s várományosa kijelentette, hogy az egy dolog, hogy mit ígért egy párt a választási kampányban, és az egy másik, hogy mit fog tenni a kormány, mert a kormány nem ígért semmit
Egy állampolgári beadvány puszta kivizsgálását jogi gengszterizmusnak minősített Kuncze Gábor
A vecsési mszp-s számlagyárost szabadlábra helyezte a „független” ügyészség, miután azt mondta, hogy "leszek én még államtitkár".
Megkezdődtek az MTV-ben az elbocsátások, és Juszt László újra megjelent a képernyőn
Az SZDSZ kikérte az NKÖM teljes köztisztviselői névsorát
Április 29-én újra Frey-dosszié (az Orbánra egymillió dolláros vérdíjat kitûzõ emberrõl (???) van szó)
Az SZDSZ bejelentette igényét egy sor állami vállalat SZDSZ-es privatizációjára
Az MSZP bejelentette, hogy hétrõl háromra kívánja csökkenteni a földvásárlási moratóriumot
Az MSZP bejelentette, hogy minden ígérete ellenére liberalizálja a gázárakat (-> 50%-os emelés)
Kovacs Laszlo immaron kethetenkenti parlamenti ulesezesrol beszel, holott az elmult 4 esztendoben gyakorlatilag masrol sem volt szo, minthogy ok aztan frankon hetente fognak... (meg az MSZP hires 13+1 pontjaban is benne volt)
Megszüntetek a sortüpereket.
Lengyel Laszlo szerint az MSZP Parlament nelkül is tud kormanyozni, kormanyrendeletek segitsegevel.
Lamperth Monika minden fő- es köztisztviselőt nyiltan megfenyegetett.
Az FVM minden vezető beosztasu tisztviselőjenek - osztalyvezetőket is beleertve - szemelyi anyagat
bekerte az MSZP, a miniszterjelőlt mar az első
napokban 3-400 fős elbocsajtasokrol nyilatkozott
és még csak egy hete vannak hatalmon a maszopisták és a szadisták...
Ha jol emlexem, akkor olyan dolgokkal ervelt, amelyek mar reg meghaladjak a normalis gondolkodas minden hatarat..:)))
A lelkek osszeereserol, a felmagasztalt szeretethullamrol beszelt.
Az a feleszu Bencsik meg ezutan biztatta Budapest nepet, amelyik nagyreszt egyebkent hanyni szokott a hozza hasonlo alakoktol, hogy nyugodtan dontsek be az Erzsebet ter keriteset, hogy elmondhassak, a Bayernek igaza volt....tenyleg lumpenprolik..:)))
Mi a franc ez, ha nem provokacio? :)
Kérdezem a kedves bayeristáktól, mielőtt végképp elkanyarodna a topic, hogy arról mondott-e valamit a "mester", miért kell tartani a megosztást. Csak kíváncsi vagyok.