Keresés

Részletes keresés

Aladar1 Creative Commons License 2002.04.23 0 0 17
Ez jobb ötlet. Erre van a Dreher, ami kilőve, amúgy pl a barna Drehert sajnálom, de az elvek fontosak;-)
Vannak cégek, Danone, Caola, amik jogi képviseletét az Eörsi és társa látja el. Sajna nem biztos, hogy ezek azok, az meg pláne nem, hogy csak ezek, de ezeket is bátran kerülheted. Az nem rossz gondolat, hogy nagyon higgadtan megpróbálod összeszedni ezeket. Engem is érdekelne.
Mingyájövök
Előzmény: patexman (16)
patexman Creative Commons License 2002.04.23 0 0 16
Figyelj, Budapesten lakom, úgyhogy ez nem valami pálya ebből a szempontból. Budán, ahonnan néhány tisztességes politikus is bejutott, nem nagyon van ipar. Tényleg nem tudom sokszor, mit vegyek, nehéz eltalálni a konzervgyárak, stb cégek politikai beállítottságát.

Pl. lehet, hogy a Pick jobboldali cég,Szegeden mégis a komcsik nyertek. Szóval, akkor szűkítsünk:

írjunk le tuti, igazolhatóan kommunista termékeket, és akkor olyat nem veszek.

Előzmény: Aladar1 (13)
Ariel Creative Commons License 2002.04.23 0 0 15
patex!

komcsi az edesapad!

Előzmény: patexman (11)
krezeda Creative Commons License 2002.04.23 0 0 14
A Soproni Sorgyar 76,5%-ban BrauUnion osztrak tulajdon. Meg is latszik rajta, mert kukoricagrizt, aszkorbinsavat stb. kotyvasztanak a sorukbe.
Igyak csak a labancok :-(
Előzmény: patexman (-)
Aladar1 Creative Commons License 2002.04.23 0 0 13
Kedves patexman,
látom nagyon szeretnél bosszút állni. Nem hiszem, hogy sikerülhet. Kár is bosszantanod magadat, de az viszont számomra nagyon szimpatikus, ha valaki tudatosan vásárol. Elmondok ey pár érdekes dolgot. Én pl tejet mindig Sole-t vettem mert szegedi vagyok, ezen kívül szabolcsit, mert ők a legszegényebbek. Nem veszek pl. Kométa húsokat, mert lenyomták a medikémi szegedet. De ezeket igazából csak viccből csinálom, hogy ne legyen unalmas. De azért nem tudod megvalós0tani az álmodat, mert pl Sole tejet is gyártanak Pásztón, ami 2002-ig is már balos volt, ha jól hiszem.
Szóval szerintem vásárolj a lakásodhoz közel készült termékeket, mert azzal a szomszédaidat segíted....
Amúgy Sole tejet ne vegyél, mert szar a Spar (amúgy gusztustalan) Tej az jó;-)
Előzmény: patexman (7)
pert1 Creative Commons License 2002.04.23 0 0 12
Tudnám ajánlani a Bács-Kiskun megyei kannás vöröset. Ez politikailag teljesen biztonságos, bárhol gyártják
is a megyében. Az esetleges zavaró szín erőssége kis mennyiságű tömény kénsav adagolásával
enyhíthető (ez 15 % alatti tömánység esetén még a készítmény ízharmóniáját sem rontja:-).
patexman Creative Commons License 2002.04.23 0 0 11
De ezt legalább ti is látjátok, komcsikám. Majd lehet nyugodtan szörnyülködni, hogy micsoda veszélyes elemei a társadalomnak a "VIKTOR-VIKTOR" jelszavakat kiabáló meghülyített csőcselék tagjai.
Előzmény: Ariel (10)
Ariel Creative Commons License 2002.04.23 0 0 10
figyi!

az internet es az index sem koser magyar..
ne irjatok ide sem!! kosz! :DDDD

Venyerin Creative Commons License 2002.04.23 0 0 9
Ahogy téged elnézlek, a HB jobban passzol...
lerr Creative Commons License 2002.04.23 0 0 8
"Zwack termék fogyasztása hazafiak számára tilos. "

Hát, kiváncsi vagyok, hányan monadank le az UNICUM-ról ennek hatására:)))

Előzmény: patexman (4)
patexman Creative Commons License 2002.04.23 0 0 7
Ebben van valami. BAsszus a Drehert szeretem, de nem fogom inni ezentúl!!!!
Előzmény: Aladar1 (5)
HNMswift Creative Commons License 2002.04.23 0 0 6
Ezt az összefüggést nem értem. Miért kellene az SZDSZ-re szavaznom??
Előzmény: patexman (3)
Aladar1 Creative Commons License 2002.04.23 0 0 5
Nincs teljesen igazad, én pl Borsodit iszom, ha olcsót, mert támogatja a focit sokkal. Amit ne igyál (én sem iszom) az a Dreher (meg persze kőbányai, Aranyászok (bár ez utóbbi a Fradi miatt?). Szóval ezeket én azért nem iszom, mert Dreher sponzorálta a Farkasházy féle Szárszót.
Ez nyomós érv a többi szerintem kevésbé, de persze, ha szereted a Sopronit....
patexman Creative Commons License 2002.04.23 0 0 4
Nyomozd ki, aztán meglátjuk, lehet, hogy ezt is bojkottálnunk kell.

Csinháljon már valaki listát a bizonyíthatóan jobboldali termékekről!!!!!

Zwack termék fogyasztása hazafiak számára tilos.

A piliscsévi pilis 91 likőrgyár asszem tisztességes magyar emberek tulajdonában van, ha rövid italt iszol, olyat vegyél!!!!!

Előzmény: Első Polgár (2)
patexman Creative Commons License 2002.04.23 0 0 3
Ilyen hozzáállással szavazz az SZDSZ-re!
Előzmény: HNMswift (0)
Első Polgár Creative Commons License 2002.04.23 0 0 2
a Soproni Sorgyar tozsdei ceg, vagy legalabbis az volt regebben. asszem del afrikai karvalytoke is van benne.
szerintem nem igazan hazafias dolog azt inni.
hazafi igyon inkabb Tokajit! (de nem a Kupaet, hanem a Viktoret!)
lerr Creative Commons License 2002.04.23 0 0 1
:)))))))))))
Előzmény: HNMswift (0)
HNMswift Creative Commons License 2002.04.23 0 0 0
Én a Fideszre szavaztam, de a sporonit idd meg te...
patexman Creative Commons License 2002.04.23 0 0 topiknyitó
Gondolkoztam, milyen sört kellene inni. A borsodi gáz, a kőbányai és a komáromi sörgyár termékei dettó, a pécsiről nem is beszélek komcsi városban gyártják.

Aki hazafi, Soproni sört iszik, hiszen ott Szájer nyert, tisztességes, jobboldoli város.

Igyál Soproni Ászokat!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!