Neveket - érhető okokból - nem írhatok. Amit viszont leírtam, az a legjobb tudomásom szerint igaz. És, ha belegondolsz, valóban furcsa véletlen, hogy egy műsorban, amely minden nap jelentkezik, épp Medgyessynél krepál be a telefonálási lehetőség.
Én ezt már közvetlenül a topic megnyitása után is tudtam,vagy legalábbis biztos voltam benne.
Hiszen csak ez a pénteki marad el,a Fidesz kampányzárója miatt!
Le is írtam,és utána mindenről volt szó csak erről nem.
Kedves Divut! Felszólamlásod részben jogos. Ám én kicsit sem mondom, hogy felejtsük el a múltat. Dehogyis felejtsük. Inkább tanuljunk meg minél többet róla, és belőle. De ne használjuk már fenyegetésre, lejáratásra, összemosásra... Semelyik oldalról se.
"miként kellene európai demokráciát csinálni, így tizenkét évvel az internacionalista munkásmozgalom befingása után"
-- mindenki, egész Magyarország, ezzel próbálkozik, ki erre, ki arra, uram bocsá' azok is, akik nem voltak szívesek előzékenyen megdögleni saját maguk is ez alatt a 12 év alatt. Tudod, néhányan _tényleg_ belehaltak, hogy hittek vmiben és _egész életükben_ aszerint éltek, még küzdöttek is érte így-úgy, aztán sutty, csak történelmi kitérő volt az a 40 év. "Csak" az életük. Hátha akik nem haltak bele, tanultak valamit. Persze lehet, hogy nem.
Nos, Kovácsos sztorim nincs több, de egy Medgyessy-t azért megosztok veled.
Szintén ATV. Medgyessy Péter úgy három hete volt az Összefüggések című műsorban. Sokaknak föltűnt, hogy egész szereplése alatt senki se telefonált, holott ebben a Szőke-produkicóban ez az egyik pláne. Az ATV-nél először azt mondták, hogy nem volt érdeklődő, utána meg azt, hogy technikai hiba történt. Egy ismerősöm barátnője - aki az ATV-nél dolgozik - viszont elmesélte
Medgyessy Péter kampánystábjának néhány tagjával érkezett a stúdióba, s a telefonokat is a szocilalista jelölt munkatársai kezelték. Egybéként árom néző is szeretett volna Medgyessy Péterrel szót váltani, ám a kampányszakemberek egyiküknek sem adtak lehetőséget.
Én is. Szívesen nézném meg a Bayer megnyúlt képét, még akkor is, ha csalásról fog handabandázni. Műkönnyezni ui. már láttam, meg részegségtől vörös fejjel is.
Különben, drága felejim, ne véletlenül a Zordbánt fogja adni az ATV, amint a Közgázon ücsörög magába???
Már az előbb, és máskor is láttam azt a taktikát, hogy fölsorolunk néhány történelmi példát, törökök, labancok, Búvár Kund, stb., és azt mondjuk, hogy felejtsük el a múltat.
Csakhogy a szultán és emberei, meg a többiek nem vágják a képünkbe minden nap, hogy miként kellene európai demokráciát csinálni, így tizenkét évvel az internacionalista munkásmozgalom befingása után.
Ki kell, hogy ábrándítsalak, kedves bmg: a "nem polgári" oldal is egy jobb jövőért küzd. Csak az a különbség, hogy a "polgári" az a _saját_ jobb jövőjéért. No persze gondolnak a gyerkőcökre is. A sajátjukra.
"Úgy vernek át sok embert, hogy észre sem veszik."
Mármint a Fidesz. Saját magukat is képesek átverni.
"...világosan látom, hogy mi itt a helyzet, és ki mit akar"
Hát te egy mázlista vagy, és nyilván hiper-tájékozott. Az jó...
Különben megmagyaráznád, kérlek, mi köze van 56-nak a 2002-es választásokhoz? Búvár Kundig ne menjünk vissza?
Kedves Galadriel, egy percig sem gondoltam, hogy Czikó leszedné a műsort. Sőt. Az elkövetkezendő négy évben mérhetően emelkedni fog a nézettsége a hétfőivel ellentétben, amely, urbán legendáriumból, valszeg átkerül a királyira...
:)
A pénteki sajtóklub legközelebbi adása április 26-án, este nyolc órakor lesz. Kiváncsian ülök le majd a tévé elé.
"Járai már jóideje szerkeszti a Panorámát, nagyon tekintélyes külpolitikai szakértő"- az igaz, csak maradna a háttérben. Már egy harmadikos gyerek is logopédiára küldené, annyira rosszul beszél szegény. Önkritika kéne ide, semmi más.
Bolgár György? Nemzetközileg elismert újságírók? Ne butáskodjunk már... Hát csak úgy megjegyzem, hogy Bolgár György '93-ban Pulitzer-díjat kapott. A hétfői csapatot össze sem lehet hasonlítani a pénteki 4x25 IQ-val rendelkező csapattal!
a Sajtóklubban is volt egy ideig vélemény-nyilvánítási lehetőség, Á 80 vagy 180 Ft/percért, fizetős vonalon. Ki volt írva mind a 4-nek a száma a képernyőre. Tehát még kerestek is rajta, hogy hívták őket (ha volt olyan barom)
>Egyszer talán autogramot is kapsz a lakosságot JÓ és GONOSZ oldalakra osztó bölcs vezértől.
Nem tudom kire gondolsz. Talán Kovácsról? Kunczéről? Ők osztották ketté az országot, ők keltették az emberekben a félelmet mindenféle mondvacsinált hülyeséggel (23 millió román, minimálbér, szabad szombat, vagy éppen a mondvacsinált kötél sztori).
Orbánék sosem ostottak ketté, mindig is a magyar polgárokról beszéltek, és úgy tudom, minden magyar választópolgár polgár. Ha a rosszat, mint olyat emlegették, akkor kizárólag úgy, mint az MSZP PÁRTJA, és nem, mint MSZP SZAVAZÓI. Sőt, Orbán elátkozott TF-beszédén is a választók szemének felnyitásáról beszélt...
Lehet, hogy letiltatták! (?) Én ezt nem tudhatom! De sebaj! Van helyette másik! Ezennel bejelentem, hogy 2002.04.18 11:33-tól elindult "MoJo JoJo" - Ami a számon kifér a kapanyél mellett című műsora. :o)
"A polgári oldal egy jobb jövőért küzd, mint 94-98 és el is indult jó irányba, míg a baloldal politikája mindent támogat, csak nem a magyar családokat, termelőket, nyugdíjasokat és fiatalokat"
A JÓ és a GONOSZ küzdelme - vajon honnan ismerős a lemez?
Index beszámoló a februári Fidesz kongresszusról.
“A miniszterelnök szerint az ország a következő négy évben jelentős fejlődés előtt áll, ám "addig még kell küzdeni a gonosz erőivel, ha az orrom nem csal, akkor utoljára". "Nekünk a jót kell győzelemre segíteni, mert az életnek csak ott van tere, ahol a gonosznak nincs." "
forrás: http://index.hu/valasztas/ov0216
BMG, remélem, ott vagy minden rendezvényben és az első sorban kiáltozod, hogy VIK-TOR!-VIK-TOR!-VIK-TOR! miközben vörösre tapsolod a tenyeredet. Egyszer talán autogramot is kapsz a lakosságot JÓ és GONOSZ oldalakra osztó bölcs vezértől.
Egyebkent hallottal Te mar Aczel Endre, Meszaros Gabor vagy Bolgar Gyogyszajabol olyasmit, hogy a jobboldal mocskos allat? Én igen. Csak ők nem "mocskos állat"-ot mondanak, hanem lefordítják a saját nyelvükre. Olvass több Bolgár Györgyöt a Metro újságban.
Pl.: "a Fidesz gyűlöletkampányának újabb eleme a rágalom" - rögtön 2 jelzővel eligazítja a hallgatót, hogy hogyan gondolkodjon egy felvetésről.
Vagy: " választói érettséget bizonyítja az MSZP szereplése" - azaz, aki ide szavaz érett, aki nem, az meg értsen a szóból.
A hétfői Újságíróklub ugyanolyan elfogult balra, mint a pénteki jobbra.
Ez nem baj. A baj szerintem az, hogy a hétfői csapat minden áron azt bizonygatja, hogy ők "függetlenek". (Mint ahogyan Farkasházy, Kéri, Lengyel stb.)
Teljesen hülyének néznek minket, és ez nem tetszik. Vannak a jobboldali újságírók és vannak a függetlenek, mint pl. Juszt. Gratulálok!
Ugyan mar. Azt ti sem gondoljatok komolyan, hogy a Bolgar, Meszaros, Aczel(Acsadi) es Juszt fele szemetnek tovabbra is a kepernyon kellett volna maradnia. Miert is?
1. FIDESZ oldalrol
Ez a negy igenytelen taho csak tobbet art a MSZP-nek, mint hasznal. Inkabb undort es viszolygast keltenek minden joerzesu es nem vaskalapos MSZP szavazoban es szimpatizansban.
2. Fidesz oldalrol
Egyertelmu.
Ejnye-bejnye mar megint az a franya kettos merce...