Ez is igaz.
Mit tesz majd az mszp a nemzeti unnepekkel? Csak azert, mert egy kokardas baratomat hazafele majdnem megvertek.
Vagy aki most mszp-s az nem fog kokardat viselni?
Ha valaki tüntethet akkor az a Fidesz. De nem a kereskedelmi tv-k és rádiók csúsztatásai vagy hazugságai miatt, hanem amiatt, hogy az Mszp kormány idején csak félig szabad minősítést kapott az ország, szemben a 98 utáni "szabad" minősítéssel.
1 A 23 órás hírekbe 300-400e emberről beszéltek (ezt a számot én teljesen reálisnak) tartom.
2 Beszéltem olyan emberrel aki kinnt volt és nálad is elvakultabb FIDESZES de még ő is azt mondta hogy "jó indulattal" fél miller. Szerintem a számokkal a FIDESZ csak bizonyítani próbál olyat ami nem igaz. De mondjuk igazad van és tényleg annyian voltak, azt azért mégiscsak "furának" tartom hogy BRFK kiadja hogy 250-300e voltak és rá egy órával bejelenti hogy nem annyian hanem 1,5-2m-an egy nulla ide vagy oda nem lényeg tudjátok hogy van ez....
Az MSZP hatalomra kerülése esetén ök rúgnak ki mindenkit a közszolgálati TV-ktöl. Ne legyenek kétségeid. Vissza fog állni a 94-98 közötti állapot, amikor minden országos televízió MSZP-SZDSZ által befolyásolt volt. Ezt hívják demokráciának szerinted?
Szerintem nem.
Arra a Hofira gondolsz, aki fontolgatta, hogy Fidesz színekben indul?
És miért ne háborodna fel 1,5 millió ember, ha letagadja egy média, hogy kifáradt a Kossuth térre, hogy éljen demokratikus jogával, a szabad vélemény - és tetszés - nyilvánítással?
Miért a Fidesznek kell tulajdonítani, hogy kiment 1,5 millió ember? Nem a Fidesz mutatott erőt, hanem 1,5 millió ember szabad akaratából szimpátiáját nyilvánította ki a jelenlegi kormány mellett. És erre időt és pénzt áldozott.
A magyar történelem valószínűleg legnagyobb tömegmegmozdulását miért lehet büntetlenül letagadni?
Amikor ma olvasgattam a Műegyetem környékére kitett szórólapokat, a mai RTL-es tüntetés, demonstráció vagy erőfitoktatás már nem tudom minek nevezzem eléggé megrökönyödtem. Azzal inkább nem bántok meg senkit hogy leírjam a véleményem, azt azért mégis csak leírom hogy nekem egy olyan párt aki a Magyar "Közszolgálati" TV-ből és Rádióból gyakorlatilag mindenkit kirúgott aki neki nem tetszik vagy úgy is mondhatnám hogy nem "fidesz-közeli" akkor az nekem ne papoljon a sajtószabadságról! A Fidesz szerintem még az ellenzéket is megszüntetné ha így halad tovább. Az M1 M2 és Duna mult heti "rendkivüli kiadásit" remélem még sokszor megismétlik annak az elvakult pár nézőnek aki egyáltalán még nézi a fenti csatornákat! Szegény Hofinak igaza lett mikor ezt mondta:
"Túléltem az átkos kommunizmust és a végén még polgári demokrácia fog elvinni..."
Sajnos igaza lett eme fenti sorokat ajánlanám megszívlelni egy bizonyos Király B. Izabella nevezetű hölgynek ,de sokak számára elgondolkoztató kéne hogy legyen...!