Keresés

Részletes keresés

magyarpolgar Creative Commons License 2002.04.13 0 0 25
szerintem 0 a hozzászólásod, nézted a tv2-t vagy a a rtlklubot?
Miépesek gykorlatilag nem voltak arányban a tömeggel. legfeljebb az általad imádott tv mutatta. A tömeg inkább Magyarországgal volt arányban. Szar ügy mi?
Előzmény: rokakutya (22)
DINGO Creative Commons License 2002.04.13 0 0 24
arról nem is beszélve, hogy pl szereteröl beszél és nekem határozottan úgy festett, hogy mondandója lényege nem az volt: jó, ezt elvesztettük, akkor most odatartjuk a másik orcánkat is. ez a bort iszik, vizet…
Előzmény: DINGO (20)
KIMODERALT_LANYI Creative Commons License 2002.04.13 0 0 23
Te aztan ravasz vagy, meg jokat tudsz ugatni !!!
Előzmény: rokakutya (22)
rokakutya Creative Commons License 2002.04.13 0 0 22
Én jó leszek? Egyébként ez várható volt. Ezen nemm kellene így kiakadni. A tömeg fele-fele arányban FIDESZ-MIÉP szimpatizánsból állt. Azért egyeztettek a fijugg a MIÉPpel,- tudod a MIÉP pártzászlókkal akart felvonulni, amiről a FIDESZ beszélte le őket, hogy csak nemzetiszínűt szabad - hogy ez ne nagyon látszódjon a TV-ben.
Előzmény: Tzp (8)
magyarpolgar Creative Commons License 2002.04.13 0 0 21
.. mint mind1ik szdszes tisztelet
(én ismerek normálist is) a kivételnek.
Előzmény: Dominus Vobiscum (19)
DINGO Creative Commons License 2002.04.13 0 0 20
azért mert ahogy Viki ragaszkodik a 6alomhoz az eddig is idegesített. Ez viszont egyenesen gyomorforgató volt. röveden tömören ennyi
Előzmény: swill (12)
Dominus Vobiscum Creative Commons License 2002.04.13 0 0 19
A plakátrongálás nem garázdaság. Én is szemenköptemm a Pető Ivánt, a Medgyessynek meg fekete golyóstollal kivertem a műfogait.
Amit meg a szadeszosok műveltek szegény Csurkával, azt el sem merem mondani.
Ez a topikinditó egy hülye faszfej.
magyarpolgar Creative Commons License 2002.04.13 0 0 18
A www.szdsz.hu szerintem nem forrás hanem vicclap
Előzmény: drzyx (17)
drzyx Creative Commons License 2002.04.13 0 0 17
forrás: www.szdsz.hu
fenn van a honlapjukon, mint látod a topic-nyitó idézet, el nem vettem, hozzá nem tettem, kommentálni nem kommentáltam, gondolom tudják mi történik az irodájuknál

dr. X

KIMODERALT_LANYI Creative Commons License 2002.04.13 0 0 16
Valoszinusitheto hogy a free madarak csinaltak, s most lehet am a Kossuth terre mutatni.
PROVOKACIO !!!!!

Lam OK majd holnap -nep szamara nem elerheto- Gerbau ban fogjak unnepelni a medve boret !!

Előzmény: kis pimasz (13)
Black Creative Commons License 2002.04.13 0 0 15
A vandálkodást bizosan ez a mondat váltotta ki, ha volt egyáltalán: Mi hiszünk a szeret és az összefogás erejében. Isten áldjon mindannyiunkat!
Előzmény: drzyx (-)
swill Creative Commons License 2002.04.13 0 0 14
Ne az 1 millióba kössetek bele!
LEhet hogy 'csak' többszázezer volt, de ahhoz képest az a féltucat seggfej semmi.
kis pimasz Creative Commons License 2002.04.13 0 0 13
Egymillió eber?
Ehhez a budapesti 200-300 ezer fideszeshez Orbán papának még legalább további 700-800 darab vonatot kellett vona bérelnie. Ennyi az országban nincsen!
Ha ma a negyedmillióból egy fél tucat (csípőből felbecsülted! Ez igen!) vandálkodott, akkor holnap öt tucat fog, majd még több. Az ilyen rendezvények másodlagos célja pontosan a Fidesz jobb-középjének létrehozása és beidomítása.
Előzmény: swill (0)
swill Creative Commons License 2002.04.13 0 0 12
Indokold meg miért!
Előzmény: DINGO (4)
toloba Creative Commons License 2002.04.13 0 0 11
1 millió?
Tudod mi van Pesten a Forma 1 után? 200 ezer ember!
Björn N. Frantz Creative Commons License 2002.04.13 0 0 10
Minek az? Talán kételkedni mersz benne, hogy drxyz pusztán balliberális nézetei révén birtokában van az igazságnak?
dornröschen Creative Commons License 2002.04.13 0 0 9
Nem szeretem OV-t, sem a Fideszt, de szerintem közvetlenül ő(k) erről nem tehet(nek). Néhány barom mindenhol akad, az nem minősíti az egész társaságot. Pedig én is utálom ezt a magyarkodó, nemzet megosztó viselkedésüket. Bár még jobb lenen a véleményem, ha azt olvashatnám: néhányan megpróbáltak közbelépni, mire a tettesek felhagytak tevékenységükkel.
Ettől függetlenül OV egy jellemtelen, antidemokratikus politikusocska. ABcúg!
Tzp Creative Commons License 2002.04.13 0 0 8
Hirforrast kirakhattal volna.

Tzp

morbiczer Creative Commons License 2002.04.13 0 0 7
Kinn volt a fél (?) MIÉP. Mit vártál?
bormester Creative Commons License 2002.04.13 0 0 6
Én is azt hiszem, hogy ennyi idióta még egy babazsúron is összejön. Egy politikai nagygyűlés után MINDIG köll takarítani.
Előzmény: Törölt nick (3)
MacPhisto Creative Commons License 2002.04.13 0 0 5
Szánalmasak vagytok.

Ennyit az árokásásról.

DINGO Creative Commons License 2002.04.13 0 0 4
„Barátom! Hallottad te az Orbán beszéd"

má, bocs hogy beleugatok. én hallottam. és ha a helyszínen lettem volna akkor biztos, hogy én is szétverek egy-két !!FIDESZES!! dolgot ami az utamba akad!

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.13 0 0 3
a szomorú az, hogy a társaik "nevetve" nézték
viszont kínos, hogy kokárda is volt rajtuk... azért levehették volna...
Feyd-Rautha Creative Commons License 2002.04.13 0 0 2
Hagyd már ezt az egymilliót, láttál már 100 ezer embert?
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.13 0 0 1
cs0dálk0z0l?
swill Creative Commons License 2002.04.13 0 0 0
Ez tipikus lejáratás.
Azonfelül hogy elítélendő amit csináltak, azt hiszem hogy az, hogy 1 millió emberből egy fél tucat hülyeséget csinál, az nem minősíti a Kossuth téri eseményeket.

"Az Orbán beszédtől feltüzelt vandálok garázdálkodtak szombat este a belvárosban"
Barátom! Hallottad te az Orbán beszédet?

drzyx Creative Commons License 2002.04.13 0 0 topiknyitó
Vandálok a belvárosban

Az Orbán beszédtől feltüzelt vandálok garázdálkodtak szombat este a belvárosban. A Sas utcai SZDSZ-iroda közelében megrongálták a párt, illetve az MSZP plakátjait és antiszemita feliratokat firkáltak az iroda ajtajára.

A Fidesz-rendezte Kossuth téri szombati kampánygyűlést követően vandál fiatalok megrongálták az V. kerületi Sas utcai SZDSZ iroda környezetében az ellenzéki plakátokat. Szemtanúk elmondása szerint néhány "nagy kokárdás" fiatal kivált a tömegből, és a kifüggesztett plakátokra - részben kézírással, részben előre készített pecsétnyomókkal - különböző, SZDSZ-ellenes, javarészt antiszemita megjegyzéseket írtak. Eközben az elhaladó, több száz főt számláló tömegből senki sem lépet fel ellenük, sőt nevetve biztatták őket.

Emlékeztetni szeretnénk rá, hogy az április 9-i, a Testnevelő Egyetemen elmondott Orbán-beszéd hasonló tettekre sarkallt egyeseket. Akkor az SZDSZ Gizella úti székházának plakátjaira kerültek náci jelképek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!