szerintem 0 a hozzászólásod, nézted a tv2-t vagy a a rtlklubot?
Miépesek gykorlatilag nem voltak arányban a tömeggel. legfeljebb az általad imádott tv mutatta. A tömeg inkább Magyarországgal volt arányban. Szar ügy mi?
arról nem is beszélve, hogy pl szereteröl beszél és nekem határozottan úgy festett, hogy mondandója lényege nem az volt: jó, ezt elvesztettük, akkor most odatartjuk a másik orcánkat is. ez a bort iszik, vizet…
Én jó leszek? Egyébként ez várható volt. Ezen nemm kellene így kiakadni. A tömeg fele-fele arányban FIDESZ-MIÉP szimpatizánsból állt. Azért egyeztettek a fijugg a MIÉPpel,- tudod a MIÉP pártzászlókkal akart felvonulni, amiről a FIDESZ beszélte le őket, hogy csak nemzetiszínűt szabad - hogy ez ne nagyon látszódjon a TV-ben.
A plakátrongálás nem garázdaság. Én is szemenköptemm a Pető Ivánt, a Medgyessynek meg fekete golyóstollal kivertem a műfogait.
Amit meg a szadeszosok műveltek szegény Csurkával, azt el sem merem mondani.
Ez a topikinditó egy hülye faszfej.
forrás: www.szdsz.hu
fenn van a honlapjukon, mint látod a topic-nyitó idézet, el nem vettem, hozzá nem tettem, kommentálni nem kommentáltam, gondolom tudják mi történik az irodájuknál
Egymillió eber?
Ehhez a budapesti 200-300 ezer fideszeshez Orbán papának még legalább további 700-800 darab vonatot kellett vona bérelnie. Ennyi az országban nincsen!
Ha ma a negyedmillióból egy fél tucat (csípőből felbecsülted! Ez igen!) vandálkodott, akkor holnap öt tucat fog, majd még több. Az ilyen rendezvények másodlagos célja pontosan a Fidesz jobb-középjének létrehozása és beidomítása.
Nem szeretem OV-t, sem a Fideszt, de szerintem közvetlenül ő(k) erről nem tehet(nek). Néhány barom mindenhol akad, az nem minősíti az egész társaságot. Pedig én is utálom ezt a magyarkodó, nemzet megosztó viselkedésüket. Bár még jobb lenen a véleményem, ha azt olvashatnám: néhányan megpróbáltak közbelépni, mire a tettesek felhagytak tevékenységükkel.
Ettől függetlenül OV egy jellemtelen, antidemokratikus politikusocska. ABcúg!
má, bocs hogy beleugatok. én hallottam. és ha a helyszínen lettem volna akkor biztos, hogy én is szétverek egy-két !!FIDESZES!! dolgot ami az utamba akad!
Ez tipikus lejáratás.
Azonfelül hogy elítélendő amit csináltak, azt hiszem hogy az, hogy 1 millió emberből egy fél tucat hülyeséget csinál, az nem minősíti a Kossuth téri eseményeket.
"Az Orbán beszédtől feltüzelt vandálok garázdálkodtak szombat este a belvárosban"
Barátom! Hallottad te az Orbán beszédet?
Az Orbán beszédtől feltüzelt vandálok garázdálkodtak szombat este a belvárosban. A Sas utcai SZDSZ-iroda közelében megrongálták a párt, illetve az MSZP plakátjait és antiszemita feliratokat firkáltak az iroda ajtajára.
A Fidesz-rendezte Kossuth téri szombati kampánygyűlést követően vandál fiatalok megrongálták az V. kerületi Sas utcai SZDSZ iroda környezetében az ellenzéki plakátokat. Szemtanúk elmondása szerint néhány "nagy kokárdás" fiatal kivált a tömegből, és a kifüggesztett plakátokra - részben kézírással, részben előre készített pecsétnyomókkal - különböző, SZDSZ-ellenes, javarészt antiszemita megjegyzéseket írtak. Eközben az elhaladó, több száz főt számláló tömegből senki sem lépet fel ellenük, sőt nevetve biztatták őket.
Emlékeztetni szeretnénk rá, hogy az április 9-i, a Testnevelő Egyetemen elmondott Orbán-beszéd hasonló tettekre sarkallt egyeseket. Akkor az SZDSZ Gizella úti székházának plakátjaira kerültek náci jelképek.