Keresés

Részletes keresés

jarlaxe Creative Commons License 2002.04.09 0 0 73
>es a kovetkezo valasztasnal mar miepes agyon fog verni miepest

a következőnél?
ezen már rég túl vannak...:D

Előzmény: alfredoo (71)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.09 0 0 72
Varjal, kihegyezem!
" vagy a szavazás napján szavazatszámláló bizottságától - kérheti a névjegyzékbe való felvételét"
Hianyoznak azok a tetves nevelok.
A szavazas napjan (a) szavazatszamlalo bizottsagtol. Ott helyben, a szavazas napjan?
Amikor masok boszulten rakosgatjak az X-eket?
Megmondom oszinten, en errol nem tudtam igy, nekem meg sem fordult a fejemben, hogy a szavazatszamlalo bizottsag MAGA adhat ki igazolast.
A sajat egyszeru kutfejemben eddig az a kepzet uralkodott, hogy a szavazatszamlalo bizottsag a mas altal adott igazolast ELFOGADJA.
Nem kiadja.
Erted a gondomat?
Előzmény: alfredoo (67)
alfredoo Creative Commons License 2002.04.09 0 0 71
cipo

termeszetesen egyetertek. korommel szalkaval mindennel.

namarmost az eddigi fasisztoid ketelkedok ezt nem igy mondtak. hanem fenymasolatrol beszeltek.

ha es amennyiben ez a hypos dolog ment volna akkor viszont ezek a szemet szines 2-3milkas fenymasoloval rendelkezo szervezetek siman elo tudtak volna allitani az eredeti papirt is. fenyjellel, vizjellel, biztonsagi csikkal, ii erzsebet es nagy sandor (a gordiuszi) dombormu lenyomotaval.

valamint a torveny szerint is ELLENORZENDO mashol szavazok (duplicitas) kiszurese IS elovarazsolta volna az egyforma profi szines masolatokat es ez ciki. igy a kovetkezo valasztasnal valamelyik ero, az erok ereje ezzel valoszinuleg elni fog. es az ilyen dupla szavazatok mind az mszp-rol fognak szolni. az mszp meg vedje meg magat ahogy tudja.

egyebkent szerinted azt hogy lehet kivedeni hogyha a masik part neveben es latszolag hasznara kovetek el geci dolgokat? na ugye en is ki tudok talalni okosakat?

es a kovetkezo valasztasnal mar miepes agyon fog verni miepest. es ugy hogy a gyanu az mszp-n legyen. a hatalomert es erdelyert szep hazankert semmi sem draga. lehet hogy egy miepes arulot fognak igy kivegezni. pont ugy mint a palesztinok!! ugye megint pszichohiszti!!!

Előzmény: Törölt nick (69)
tepoe Creative Commons License 2002.04.09 0 0 70
Ja, biztos nem számolták össze a Hősök Terét.
Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.09 0 0 69
Nem tudom, miert gondolod, hogy en nagyobb szakertoje lennek a fenymasolatoknak, mint barki mas, de azert megkockaztatok egy agyament technikai megoldast.
Elore mondom, hogy aki emiatt megvadol azzal, hogy en alatamasztok barmifele hamisitasi teoriat, annak nojon korom a pocsere (nem olyan csuny pici, hanem szep nagy) es menjen ala szalka.
Vannak kurva jo minosegu szines fenymasologepek.
Ha en hamisitani akarnek ilyen igazolast, akkor beszerzek egy eredetit, csinalok rola szuperminosegu szines fenymasolatot, majd a pecsetet hypoval kiszedem. (A katonasagnal hadmuveleti rajzolo voltam, egy csepp hypo csodakat muvel :))
A pecsetet nem nehez utanagyartani.
Egy szkenneles, kepkivagas, majd 100%-ig ugyaonlyan pecseted van.
Az alairas pedig konnyen megoldhato, mert azert nem varhato el senkitol, hogy minden arra jogosult jegyzo, valasztasi bizottsagi elnok alairasat kapasbol felismerje.
Aki megfeledkezik a "szalkarol", az magara vessen.
A sima fenymasolat csak arra jo, hogy hamarabb jon a rendor.
Előzmény: alfredoo (62)
alfredoo Creative Commons License 2002.04.09 0 0 68
tepoe

ha itt vagy meg es nem hazudsz (bar itt mindenki hazudik) akkor meseld mar el hogy milyen papirt kaptal? hamisithatot? mert egy csomoan erre hivatkoznak en meg nem tudom. mert itt lakok es itt szavazok. en mar csak ilyen hulye vagyok.

tehat a pannon radioban legalabb 3-an mondtak ezt a fenymasolattal torteno szavazasi lehetoseget.

legyszi!!!

Előzmény: tepoe (51)
alfredoo Creative Commons License 2002.04.09 0 0 67
cipo

tudsz olvasni? tudsz magyarul? nem ertem hogy mit nem ertesz. pedig eddig ANNYIRA ertelmes voltal.

tenyleg (no iron) mit nem ertesz?

az ertelmezesed egyebkent nem jo!!! csak olvasd el figyelmesen. 2x vagy 3x

Előzmény: Törölt nick (64)
alfredoo Creative Commons License 2002.04.09 0 0 66
jarlaxe

emlekszel meg doberdonal. olyan szepen enekelted a szekely himnuszt....

emlekszel meg a hosokterei topikokra? hogy hanyan voltunk? 50000, 100000, 200000, 250000, 500000! buszok is voltak videkrol. osszetrombitaltuk a magyarokat. ott is elenekeltuk a szekely himnuszt. utana meg a magyar himnuszt.

es mostanra kiderult hogy miert volt fontos ez a soha senki altal nem bizonyitott szamhaboru. a hosok tere benepesitese hosokkel. ugyan kicsit ritkasra sikerult de mindig volt magyarazat. mereteiben megmar felpumpaltuk a hosok teret voros ter nagysagura.

HISZEN MOST VAN ISMETLEM VAN MIRE HIVATKOZNI!!!!

neked ez nem furcsa? a valasztasi csalas megjegyzesemre meg nem tolonganak a hozzaszolasok. rosszul hallottam? nem ezt mondta? kover laszlo sem ezt mondta? azt mondta hogy elj boldogan kedvesem?

Előzmény: jarlaxe (60)
Politikus Anti Creative Commons License 2002.04.09 0 0 65
Többen kérdezték már tőlem, hogy miért nem játszom a lottón.
Azt hiszem, igazuk van. Ha azt az öt számot is ilyen biztosan meg tudom jósolni, ahogy ezt a vádat a jobboldal részéről, akkor a jövő héten már gazdag ember leszek! :-)
Előzmény: owl (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.09 0 0 64
Ebben segitsetek, ezt hogyan kell ertelmezni?
"Az a választópolgár, aki a szavazás napján lakóhelyétől távol van, a lakcíme - lakóhelye, ennek hiányában tartózkodási helye - szerint illetékes jegyzőtől kért igazolással azon település jegyzőjétől - vagy a szavazás napján szavazatszámláló bizottságától - kérheti a névjegyzékbe való felvételét, ahol a szavazás napján tartózkodik. Az igazolás alapján a választópolgár azon a településen szavazhat, ahol tartózkodik."
Ha en szavaztam egyik helyen, utana atmegyek mashova, es azt mondom a szavazatszamlalo bizottsagnak, hogy itt vagyok, nem otthon, itt akarok szavazni, akkor a masodik helyen is szavazhatok LEGALISAN?
Előzmény: Törölt nick (58)
alfredoo Creative Commons License 2002.04.09 0 0 63
gomboc artur

na most komolyan...

meg nem alapitottam partot es nem vagyok partnak a tagja. ha meg voltam akkor ugyanannak a partnak voltam tagja mint te.

ha alapitanek partot akkor az valami kapcsolatban lenne elozo hozzaszolasomban emlegetett szimbolumhoz. ha tudod mire celzok?

reszemrol inkabb irok durvat (esetleg azert ironikusat) mint faszsagot. reszemrol erre az egyre probalok ugyelni. masok meg maskepp vannak. kulonbozoek vagyunk...

Előzmény: Gombóc Arthur (61)
alfredoo Creative Commons License 2002.04.09 0 0 62
cipo

mint latszolag szakertot kerdeznem velemenyedet vagy tenyeidet a fenymasolatok alkalmazhatosagarol? esetleg felismerhetosegerol?

Előzmény: Törölt nick (58)
Gombóc Arthur Creative Commons License 2002.04.09 0 0 61
Dehogy durva, a szokásos, szép, sima modorod.
Akár a pártodé.
A silányság a minőség után.
Előzmény: alfredoo (59)
jarlaxe Creative Commons License 2002.04.09 0 0 60
figyejj, az a kéccázezer rögtön tízzel kevesebb, mer mi elég népes társasággal megyünk oda mindig - szórakozni a sok zsírfügtgő szittyamagyaron...
Előzmény: Törölt nick (57)
alfredoo Creative Commons License 2002.04.09 0 0 59
gomboc artur

en is hasonlo egyebkent jobboldali C I P O-ben jarok. kepzeld egy H I D-on at kellett menni szavazni.

es ott kepzeld el a szavazolapra egy nagy picsat rajzoltam.

es kepzeld el eltunt a nagy picsam!!!

ugye ez durva?

Előzmény: Gombóc Arthur (50)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.09 0 0 58
Hogyan szavazhat a szavazás napján lakóhelyétől távol lévő választópolgár?
Az a választópolgár, aki a szavazás napján lakóhelyétől távol van, a lakcíme - lakóhelye, ennek hiányában tartózkodási helye - szerint illetékes jegyzőtől kért igazolással azon település jegyzőjétől - vagy a szavazás napján szavazatszámláló bizottságától - kérheti a névjegyzékbe való felvételét, ahol a szavazás napján tartózkodik. Az igazolás alapján a választópolgár azon a településen szavazhat, ahol tartózkodik.
Igazolást - akár az első, akár a második fordulóra - legkésőbb az első fordulót megelőző második napon (2002. április 5.) lehet kiadni. Igazolást személyesen vagy meghatalmazott útján lehet kérni. Az igazolás ajánlott levélben is kérhető, feltéve, hogy az az illetékes jegyzőhöz legkésőbb az első fordulót megelőző ötödik napon (2002. április 2.) megérkezik. A kérelem előterjesztése során, illetőleg a levélben meg kell jelölni a települést, ahol a választópolgár szavazni kíván.
Az igazolás kiadásához az igazolást kérő a nevét, személyi azonosítóját, lakcímét, annak a településnek a nevét, ahol a szavazás napján tartózkodik, továbbá azt köteles közölni, hogy az igazolást az első, a második vagy mindkét fordulóra kéri (Ve. 89. §).
jarlaxe Creative Commons License 2002.04.09 0 0 56
ezzel télleg nem kell foglalkozni. a szerencsétlen hallgatta a pannont, és mivel mindig jellemző volt rája a józan mérlegelés, a kritikai távolságtartás (hovatovább a már már arcpirító szkepticizmus), csont nélkül beszopta, amit a félkegyelmű franka, meg egy analfabéta nyökögtek össze. csak villantani akart egyet, és azér nem monta, hogy a pannonba hallotta...:->
Előzmény: Venyerin (49)
Dominus Vobiscum Creative Commons License 2002.04.09 0 0 55
Ez magyarázatot ad arra, hogy "tévedhettek(?)" ekkorát a kövélemény kutatók.
Egyre több jelzés és tanu van arra, hogy gyalázatos csalások történetek.
Még ma panaszt kell tenni a választási központban, nem szabad hagyni, hogy csalók üljenek a nyakunkba!
Ezt a szép számot a Központi Választási Bizottság egyik tagja közölta ma a rádióban, hogy érthetetlen és hihetelenül nagy szám.
Van olyan szavazókörzet, ahová váratlanul 600 teljesen idegen szavazó jelentkezett be váratlanul. Akkor, amikor sok ghelyen 50-60 szavazat döntötte el a sorrendet.
Azonnal intézkedni kell, és a gyanus helyeken le kell ellenőrizni, hogy a máshonnan bejelentkezők leadott szavazatainak száma és az időben, törvényesen bejelentkező szavazók száma megegyezik-e. Ha többlet van, a szavazást meg kell ismételni!

Gombóc Arthur Creative Commons License 2002.04.09 0 0 54
Még egy kérdéssel kiegészíteném a sort, ha nem sértenélek : És mi van a MIÉP 3oooo kopogtatócédulájával ?

Érdekes, hogy ezek a rejtélyes véletlenek csak a jobboldalt sujtották.

alfredoo Creative Commons License 2002.04.09 0 0 53
gomboc artur

ugye nem csak engem olvasgatsz? ugye a topikot olvasod?

felhivtam szives figyelmeteket egy valasztasi csalasra.

es arany szavaival all nema csend legy szarnya benn se kunn nem hallatik.

hogy is van ez?

mas nem hallotta?

ismeteljem?

egy holgy betelefonalt a pannon radioba es valami rendellenessegre (marmint szerinte rendellenessegre) hivta fel a figyelmet es kozolte hogy o is kivaltotta ezt a papirt mert ugy tunt celszerunek hogy bar o II. keruleti de ugy tunt celszerunek hogy zugloban szavazzon...

ertitek amit mondok? ez nem egy valasztasi csalas? ez nem olyan mint amikor balatonederics lakossaga bejelentkezett fonyodra a valasrol szolo nepszavazaskor? ahol szoros az eredmeny ott lehet hogy 1-2 szavazat dont. az amerikai elnokvalasztast hany szavazat dontotte el floridaban? es ezzel az egesz orszagban?

hogy van ez? valakinek valami reakcioja? nem akarjak itt valakik megvezetni az orszagot? ki es hol talalta ki hogy a holgynek hol CELSZERU szavaznia? mas nem hallotta? vizionalok? en mar latom a fasiszta diktaturat? vagy ilyen sem volt? csak kommunista diktatura volt? az a hitleri dolog az jogallam volt? marhogy nehogy azt mondjatok hogy kommunistak vizionalnak fasiszta diktaturarol. igenis volt fasiszta diktatura IS. a nagy pinochet a rendcsinalo stadionba (figyeltek? stadionba) terelte ossze a nepet aztan akit olyannak talalt azt meg kivegezte. de azert jo ember volt. pl. chile gazdasagat rendbe hozta. olyan konzervativ jo ember volt. csak az a beugros libelle volt egy kicsit durva....

keretik valaszolni! aki hallja adja at!

Előzmény: Gombóc Arthur (46)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.09 0 0 52
Ez nem fovaroson-tul-nem-latas, mashol sem tud senki ugy szavazni tobbszor, hogy az nem deruljon ki.
Ha valaki nem a lakhelyen szavaz, akkor annak adatait feirjak ott, ahol szavaz.
Amikor az igazolast megkapja, akkor az eredeti listarol meg kitorlik a becses nevet.
Vagy nem?
Előzmény: tepoe (44)
tepoe Creative Commons License 2002.04.09 0 0 51
Jézus Mária! Tényleg ilyen bonyolult? Ittmaradnak hétvégére, mert Szombathelyre, Lentibe, Záhonyba hazajutni és visszajönni 2x5 óra, úgyhogy nem járnak haza minden hétvégén. Előttem hárman álltak sorba ugyanilyen kéréssel az okmányirodán.
Előzmény: Dominus Vobiscum (47)
Gombóc Arthur Creative Commons License 2002.04.09 0 0 50

"van valami BIZONYITEKOD csalasra? "

Én a szavazólapomra egy nagy nyuszit rajzoltam.
HOL A NYUSZIM ??????????? !!!!

Előzmény: alfredoo (37)
Venyerin Creative Commons License 2002.04.09 0 0 49
Na ne butáskodjunk...

Hol voltak eddig ezek a panaszok?

"Nem engedték be a szavazatszedő bizottságok tagjait a szavazatok összeszámolt eredményeinek beküldésénél abba a helyiségbe, ahol az eredményt összesítő lapokat kitöltötték"

Kik nem engedték be? Miféle helyiségről beszélsz? Miért és kik tudták volna megtenni ezt?

"Ismeretlen szavazók tömegei szavaztak jogtalanul, (Budapesten 11500 fő) esetleg többször is, akik aznap jelentkeztek be szavazásra a különböző körzetekbe."

És mit csinált ott és azóta a bizottság, benne a MIÉP-es delegálttal? Honnan jön ez a szép szám?

Mellesleg, az "összesítő lapot" (talán a jegyzőkönyvre gondolsz) törvény szerint a bizottság minden tagja aláírásával hitelesíti, anélkül érvénytelen. Ha tehát mégis igazad lenne, akkor sem nyert senki, "csak" érvénytelen a szavazás.

Viccnek is rosszak vagytok...

Előzmény: Dominus Vobiscum (32)
méregkeverő Creative Commons License 2002.04.09 0 0 48
Én is direkt szavazni utaztam szép fővárosunkba...
4 órakor érkeztem , 1/2 6-kor már utaztam is vissza...
Dominus Vobiscum Creative Commons License 2002.04.09 0 0 47
Hazugság. Mi a fenét keresnének vasárnap reggel itt Pesten, akik vidékne laknak?
Le kell ellenőrizni az engedélyt kérők és a leszavazók számát!
De azt is, mennyi a pártokra leadott szavazólapok valóságos száma, és mennyi az összesítő adatlapokon feltüntetett érték!
Utána azt, hogy a többlet melyik pártnak állíttatott ki?
Előzmény: tepoe (44)
Gombóc Arthur Creative Commons License 2002.04.09 0 0 46
Mint az elmúlt 5o év be is bizonyította a nagy eszüket.
A csaláshoz nem ész kell , hanem arcz, hogy finom legyek.

Előzmény: alfredoo (43)
méregkeverő Creative Commons License 2002.04.09 0 0 45
Mellesleg 1990-ben még 4% volt a küszöb. Az Antal kormány idején módosították 5%-ra. Úgyhogy kéretik ne a bolsiknál reklamálni...
Előzmény: Dominus Vobiscum (13)
tepoe Creative Commons License 2002.04.09 0 0 44
Ismeretlen szavazók tömegei szavaztak jogtalanul, (Budapesten 11500 fő) esetleg többször is, akik aznap jelentkeztek be szavazásra a különböző körzetekbe.
Érezhető némi fővároson-túl-nem-látás ezen az abszurd vádon. Arra nem gondol senki, hogy a fővárosban dolgozó/tanuló vidékiek jelentős része választja azt a megoldást, hogy igazolással Pesten szavaz. Úgy teljes a rerdszer, ha azt is felveszitek, hogy Vasban, Szabolcsban, Nógrádban meg kihúzkodtak a csalók napokkal azelőtt az okmányirodákban a ugyanezeket a szavazókat a névjegyzékből.
alfredoo Creative Commons License 2002.04.09 0 0 43
gomboc arthur

tenyleg!!! most jovok ra hogy miert vettek ossejteket rodolfobol. ennyi eszuk van. es ennyire elore tudnak gondolni. hat tenyleg jo gazdai lesznek az orszagnak.

jo kezekben lesz az orszag!!!!

Előzmény: Gombóc Arthur (41)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!