Keresés

Részletes keresés

leostyan Creative Commons License 2002.04.09 0 0 14
Fiúk, érdekesebb/kellemesebb lenne a vita, ha egy kicsit a stílusra is vigyáznátok mindkét oldalon.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.09 0 0 13
A válasz Venyerin na ne butáskodjunk neirására született, nem a sajátoméra.

hi Rizsa régen láttalak!
Előzmény: Törölt nick (11)
Little Boy Creative Commons License 2002.04.09 0 0 12
És ha az a lelki tartalék Deutsch összes jobb- és baloldali gyereke, akkor azt is b@szhatják... :)))

LB,
ezúttal komolytalanabbul

Előzmény: rizsa. (10)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.09 0 0 11
Nem tudom nekem szólt-e, de az adatok az 1998-as választásokról valók a Belügy honlapjáról.
ő lenne az
Előzmény: Törölt nick (6)
rizsa. Creative Commons License 2002.04.09 0 0 10
Ne reménykedj! Az SZDSZ 94-ben belement úgy a kormányzásba, hogy az MSZP túlnyerte magát, az SZDSZ mégsem zabálódott fel!

Az MSZP tényleg megb*hatná a választási győzelmét, ha az SZDSZ nem lépne vissza vissza, de ne feledd, hogy a FIDESZ-nek ilyen lehetősége nincsen. Mert a MIÉP hiába támogatja egy-két mandátumért, nincs legfeljebb "lelki tartaléka" .("lelki tartalék": copyright Deutsch Tomika tegnapi nyilatkozata)

Előzmény: peterk2 (3)
Venyerin Creative Commons License 2002.04.09 0 0 9
Na ne butáskodjunk...

Ha ez stimmel, akkor eddig nyílván az öngyilkos- és osztódózseni MDF vezette az országot.
Akkor már inkább az SZDSZ.

dorm Creative Commons License 2002.04.09 0 0 8
Ja igen, még valami.

Miért lettem hirtelen ember és nem polgár többé? Nem látom az okát.
Illetve dehogynem:
Az ok az, hogy rájött a fidesz, hogy esetleg ez nem is volt olyan jó ötlet polgározni.
És ez mindenre igaz a Fidessznél. Bármikor képesek bármilyen elvüket feladni a személyes hatalom megszerzéséért és megtartásáért.

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.09 0 0 7
1.47.231 helyesen 1.497.231 bocsi
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.09 0 0 6
Anélkül, hogy belemennék találgatásokba, hogy mi lesz, inkább emlékeztetőül: Az MDF 2.8%-ot kapott a választoktól: a listájukra 127.118 ember szavazott és mégis kormányra kerültek. Na ezt én már akkor sem tartottam korrektnek és nem is értem, hogy ilyent hogy engedhet meg a magyar választási törvény.
Még a választási törvényről annyit: A FIDESz-re a területi listára 1.340.826 ember a két fordulóban együtt az enyéni jelültjeikre 2.662.261 szavazat érkezett. Ezzel szemben az MSZP a listájára 1.47.231 a két fordulóban együtt az egyéni jelöltekre 3.273.485 szavazat volt. TEhát számszerüleg az MSZP már négy éve is nagyobb támogatást kapott az emberektől ezért is volt hiteltelen mindig az MSZ megbuktatásáról és többség akaratáról beszélni a FIDESZ-MDF-fel kapcsolatban.
Előzmény: delej (-)
dorm Creative Commons License 2002.04.09 0 0 5
Kedves Delej!

Miért látom azt, hogy a FIDESZ-MDF szimpatizánsoknak folyamatosan habzik a szájuk az ellenzéki szimpatizánsoknak viszont nem?

És még az is érdekelne, hogy az OV beszédében vasárnap este éjfél körül, amikor először megjelent a kamerák elött, miután már nagyjából biztos volt az eredmény, miért tegezett le hirtelen, míg 4 éven keresztül magázott!

És az is érdekelne, hogy miért nem válaszol egyik FIDESZes politikus sem arra a kérdésre, hogy arányosan miért szavaztak többen az MSZPre mint a FIDESZre BP-en mint vidéken!
Csak ímmel-ámmal mondanak valami témát megkerülő szöveget? Szerinted mi az oka?

Szerintem az, hogy a Fővárosi emberek jobban informáltak (ami szintén hiba, de ez egy másik kérdés), így ők valósabb képet látnak általában.

Dorm

SZEMENSZEDETT HAZUGSÁG Creative Commons License 2002.04.09 0 0 4
Nem is az MDF fogja vezetni a maga 1 %-ával, meg a klimaxos vaslédijével.
peterk2 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 3
Nézzük a realitást. Az Mszp megb*szhatná a választási győzelmét, ha az Szdsz nem lépne vissza a javára a második fordulóban. Vagyis szüksége van az Szdsz szavazataira. Ezt pedig nem lehet 'ingyen' kapni, ezért nyilván adni is kell valamit. A kisgazdák is ugyanígy jártak el, és ugyanígy kaptak is érte valamit.

Az más kérdés, hogy menet közben viszont felzabálódtak:-)

deciki Creative Commons License 2002.04.09 0 0 2
Jó oka van visszalépni az mszpnek az szdsz javára.

1, az mszp tudja, hogy hosszútávon jobban jár, ha nem egyedül kormányoz
2, naná hogy az szdsz nem a petya két szép szeméért fogja visszaléptatni a jelöltjeit
3, 4 éve a fidesz is lépett vissza az mdf javára olyan helyen ahol az harmadik lett az első fordulóban.

normális helyen nem az a lényeg, hogy mekkora párt mond valamit, hanem az, hogy mit mond.

Björn N. Frantz Creative Commons License 2002.04.09 0 0 1
Ha az emeszpének van egy kis esze, akkor nem lesz hajlandó annyi helyen visszalépni az szdsz-nek, hogy csak az SZDSZ-szel együtt lehessen meg a többsége. Kíváncsi vagyok, a maszop bölcs vezetői figyelembe veszik-e ezt a szempontot, vagy belemennek, hogy szándékosan előidéznek egy olyan helyzetet, ahol a szadi zsarolhatja őket.
Ha lenne gerinc az MSZP vezetőiben, egy olyan szadisnak sem lépnének vissza, aki az ő emberük mögött végzett. (Azért vicces lenne egy 30%-os jelöltet visszaléptetni egy 15%-os javára.) Lépjen vissza a szadesz mindenhol, és örüljön, ha cserébe kap egy helyet a leendő emeszpékormányban. Kb. ez lenne a reális, csak vannak láthatalan erőviszonyok is...
lolka_bolka Creative Commons License 2002.04.09 0 0 0
0 nyul visz 0 puskat.
Lolka
delej Creative Commons License 2002.04.09 0 0 topiknyitó
Csalódással fogadtam a választások eredményét, de a győztesnek gratulálni kell.
Tehát az MSZP-vel semmi bajom, az eredményt elfogadom.

A következőket viszont megdöbbentőnek tartom:
1. Kuncze felszólítja a kormányt, hogy ne kössön szerződéseket. Egy 5,5 -ös párt, amelyet a fővároson kívül az egész ország abszolut nem akar egy 41 %-os párt vezetőjének szövegel! (Mindeközben tagadja, hogy eleve lenne koalíció az MSZP-vel)

2. Visszaléptetések: a kedves SzDSz-esek 9 helyen elvárják, hogy az MSZP lépjen vissza. Pető ma reggel azt mondta, hogy , idézem "TÚLNYOMÓRÉSZT" az MSZP-sek jobban állnak. Hogy fog hazudni az, aki már egy nappal a választások előtt így csúsztat? MINDENÜTT, 100%-BAN az MSZP jelöltjei állnak jobban!

Ebben a rohadt országban tényleg mindig a nyúl viszi a puskát?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!