Keresés

Részletes keresés

takacsi Creative Commons License 2002.04.03 0 0 8
"a baloldal le akarja jaratni Kovert, es ennek erdekeben kozmetikazva adja le."

Nem kozmetikáznak, hanem hazudnak! Szándékosan, tudatosan, többszöri cáfolat után is.
Mennek a bíróságra.

Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.02 0 0 7
Ketsegtelen, hogy a baloldal le akarja jaratni Kovert, es ennek erdekeben kozmetikazva adja le.

Ezt viszont azert kell megtennie, mert vannak emberek, akik csak a nyers megfogalmazasbol ertenek. Pont ezek miatt kozmetikazott pl. Kover is.

Vagy tenyleg azt gondoljatok, hogy az ellenzek ilyeneket mondott, hogy "egy képesség nélküli, alkalmatlan, tehetségtelen néppé lettünk az elmúlt néhány évtizedben" .

Komolyan ezt hiszitek?
Es akkor most kinek nincs IQ-ja?

Vegyetek eszre, hogy Kover azt mondta, amit az ellenzek allit, csak nem azokkal a szavakkal.
Ezzel nem az ellenzeket vedem, mert ok ferditettek, de hat Kover is azt tette, szoval o sem jobb egy csoppet sem.

Előzmény: Lefty Wright (5)
takacsi Creative Commons License 2002.04.02 0 0 6
Jobb, ha mindenki megismeri, nyilvánvaló lesz azonnal számára Kovácsék hazugsága:
Kövér:
„Szóval egy pillanatra fogadjuk el azt, hogy csak ennyire vagyunk képesek. Hogy egy képesség nélküli, alkalmatlan, tehetségtelen néppé lettünk az elmúlt néhány évtizedben. Csak én erre azt mondom, hölgyeim és uraim, hogy így viszont nem érdemes élni. Tehát, hogyha így gondoljuk, akkor menjünk le a pincébe, keressünk egy jó erős kötelet, meg egy viszonylag erős gerendát és szöget, és kössük fel magunkat. Csak én azt szeretném kérni azoktól, akik ezt próbálják önökkel elhitetni, évek óta ezt próbálják sulykolni az önök fejébe, hogy legalább járjanak elöl jó példával. És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük többre mennénk.”

Előzmény: rOver (4)
Lefty Wright Creative Commons License 2002.04.02 0 0 5
Felesleges magyarázni. Itt nem arról van szó mit akart mondani Kövér. Itt elhangzott a kötél szó és az átlag MSZP szavazónak ennyi elég. Vagy nincs IQ-ja hogy értelmezze, vagy direkt értelmezi a szája íze szerint. Ez kampányhisztéria. Pontosabban hisztériakampány.
rOver Creative Commons License 2002.04.02 0 0 4
Ismerem a szoveget es fenntartom amit mondtam. Sot ha mar igy eroskodsz hozzateszem, hogy sokan akik hallottak a szoveget osztjak Kuncze es Kovacs eretlmezeset. Igy aztan azon sem kell csodalkozni, ha egyesek (akik esetleg szinten olvastak a szoveget vagy meghallgattak az index folapjarol letoltheto mp3-at ugy fogjak erezni, hogy igazat mondtak, helyesen "foglaltak ossze" amit Kover mondott).
Előzmény: takacsi (3)
takacsi Creative Commons License 2002.04.02 0 0 3
A nap során több rovatba is idéztem szó szerint a Népátszabóból, mit mondott Kövér (legutóbb az "1500-an tüntettek..." elején). A szó szerinti idézet, a nyugat.hu-ról egyúttal.
Betlen János. Magyarosított név, apja Betlen Oszkár komcsi újságíró, akit (bár zsidó származású volt), magyarsága miatt üldöztek el a Felvidékről, egy csónakban menekültek át a Dunán (Benesi dekrétumok...).
Érdemes összevetni azt, amit Kövér mondott, azokkal, amit Kovács és Kuncze.
Sok pénzt fognak fizetni a bírúsági ítélet után, mivel orbitálisat hazudtak.
Előzmény: rOver (2)
rOver Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2
Ez igy nem feltetlenul igaz. Szerintem Bethlennek (egyszer megtaulnam hogy irjak a nevet) volt igaza. Ok ertelmeztek, amit Kover mondott csak "elfelejtettek" hozzatenni. hogy ez az o ertelmezesuk. Nem hazudtak, csak elhallgattak valamit.
Előzmény: takacsi (-)
delpedro Creative Commons License 2002.04.02 0 0 1
Kovácsék azt hazudják, hogy Kövér azt mondta, hogy mindenki akassza fel magát, aki a kormány ellen van.

EZ EL SE HANGZOTT!

Kovács hazudik.

Igaza van Kövérnek, hogy a maszop iszonyatos nagy gázban van , ezért próbálnak aljas módon kapaszkodni.

hehe az okos ember viszont már döntött,
a maszop magát járatja le

nucler_pl Creative Commons License 2002.04.02 0 0 0
Hallgasd meg a nyugat.hu-n mit is mondott, és utána alkoss véleményt!
takacsi Creative Commons License 2002.04.02 0 0 topiknyitó
Kövér ezt mondta pontosan: "szemenszedett hazugság, amit Kovács László és Kuncze mondott".
A cím miatt kellett egyszerűsíteni.
Az a véleményem, igaza van. Olvastam, mit mondott Kövér, hallotam, mit mondott Kovács és Kuncze.
A kettő köszönő viszonyban sincs egymással.
Lendvai Ildikó csak púp a hátukon...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!