Asszem, nyomatok egy festékbombát a turulszoborra. Miért is ne? A Károlyi-szobor annyiszor megkapta már, a turul is jelképezett már olyanokat, akik felelősek...hm...némi katasztrófáért.
Ja, én nem haragszom a szoborra, sem azokra, akik állították.
De festéket a turulszobornak.
Segítsetek, milyen színű legyen? Vörös? Kék? Zöld? Fehér? Nem, szürke. Egérszürke, az jó lesz...
El vagy tévedve barátom. A turul és az árpádsávos zászló csak az olyan idióták számára jelkép mint amilyen Te vagy. A normális, tisztességes magyarok számára az 1848 foradalom zászlaja a jelkép.
"Az erdélyi ?urul magyar nemzet( ősi jogon még 1538. fölvette címerébe s 1659 óta félsas alakjában az ország ma is használja a nagy címer erdélyi pajzsában. Árpádot, mint a Turultól megáldott Emese ivadékát Kézai a T. -nemzetségből származtatta. Az ezredév emlékére Bánhidán, hol Árpád Szvatoplukot legyőzte s az ország több helyén T. -madaras emlékeket állítottak fel. A legrégibb magyar címerről T. a neve a magyar heraldikai és geneológiai társaság közlönyének is. v. ö. Nagy Gyula, A turulról (Turul 1883, l. 29-33. old. )." Turul De asszem kereshetek neked olyat is, hogy a madár és Emese szexe után, Emese öléből eredtek a folyók és minden:-))) Tehát a karvaly, keselyű, sas, sólyom, magyarnak számít:-)))
a XII. kerületi turulszobor, nemzetvédelmünk jelképe ellen. He??? Én eddig úgy tudtam hogy az ősmagor Emesét hágta meg ez a madár az álmában, és az Emese öléből eredezik minden.:-))) Akkor most a Jobbik azt mondja hogy hazudnak a régi regék, legendák? Nem "magyarellenes, idegenszívű", történelemhamisítók ezek a gyerekek?:-)))
Azé odafigyelnék én arra a Jobbikosoknak adott zsére, nehogy itt kössön ki nálunk a Sport kocsmában:-)))
Persze az is lehet, hogy Viktorkánk számlák nélkül, svarcban alakitotta át a Villáját.Épitési engedély és a számlák összevetésével pillanatok alatt kiderülhet, hogy OrbánKÁnk egy piti kis ÁFA csaló
Hatás vizsgálat nélkül vissza dodják mint elöterjesztésre alkalmatlant. Orbán diktátornak aki bukott miniszterelnök legalább ennyit meg kellett volna anulnia regnálása idejé. Alzheimer kor támadta meg Viktorkát?
A saját szemeteknek már csak hihetnétek.
Az ATV-n a bűnjelet is bemutatták. A szegfűs ütő mindent bizonyít. Alig láthatóan még a leltári száma is bevillant. 0 000 001. Szerintem ez csakis az MSZP első számú vezetőéjé lehet.
A rendőrség miért késlekedik?
Bizony ,Pintér úr még nem merte nyilvánoságra hozni a MIÉP jelölt megverésének? ügyét. Csigalassu a nyomozás az MSZP elleni atrocitások nyomozásával. Viszont ragyogó a kapcsolata Clodoval. Vagy jó munkához idő kell?
Az a bunkócska, aki nem veszi komolyan, ha valakit megvernek. A komcsik és a nácik egyaránt szemetek, de jelenleg ez utóbbiak szerencsére kevesen vannak. Ha nácik ütnének bunkóval cigány vagy zsidó politikust származása miatt, az is elítélendő lenne. Kedves baloldaliak, félre a kettős mércével, nemcsak náciknak, de bolsiknak is tilos a verés!
Ami pedig a végrehajtót, és a kocsmai verekedés vádját illeti. Az az 5 éves óvodás, akit a kokárda miatt megvertek, kocsmai bunyós-e, vagy nem fizető adós.
Fogalmazzunk pontosan! Félre a kettős mércével!