Keresés

Részletes keresés

Mickey Rourke Creative Commons License 2002.12.18 0 0 7
Trejo is rég kinőtte a B filmes kategóriát még a kkor ha csak karakter színész.
A Spun trailerét láttam a honlapján, tuti hogy jó film lesz és a Totontói filmfesztiválon is jó kritikát kapott,különösen Mickey.
Két újabb filmben is szerepelni fog MR a Masked& Anonymusban full szereposztás lesz,nézzétek meg az Imdb.comon , ill. a Red Light Runnerben Madsen,Dennis Hopper,David Backhem oldalán.
Előzmény: Bateman (6)
Bateman Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6
suhuhúú, Trejoval az oldalán az igazi B filmes móka!!
Előzmény: leos carax cornelius (5)
leos carax cornelius Creative Commons License 2002.10.11 0 0 5
hú a fegyencháború mekkora film!!!!!!!!
Előzmény: Bateman (4)
Bateman Creative Commons License 2002.10.11 0 0 4
én kiemelném a Sárkány évét és a Johnny Handsome-ot.

Egyébként a Spun c. filmben is látható lesz, ami lazán ütni fogja a desperado II-t.

Mickey Rourke Creative Commons License 2002.10.11 0 0 3
Örülök , hogy ckit még érdekel kis Hazánkban Mickey Rourke.Nemsokára bemutatják az új filmjét , ami aDesperado folytatása.A címence upon a time in Mexico.Banderassal, Johnny Deppel,Iglesiassal domborít benne.
Előzmény: Jimi (2)
Jimi Creative Commons License 2002.10.08 0 0 2
Az Angyalszív kiváló filmje volt, a Fehér sivatag is elment, Johnny a jóarcú szintén, a 9 és fél hetet nem említem azt úgyis látta mindenki.
Előzmény: Mickey Rourke (1)
Mickey Rourke Creative Commons License 2002.10.07 0 0 1
Újból felfrissítem ezt a topicot , hátha van itt egy-két span , aki kedveli Mickeyt.
tucatnev Creative Commons License 2002.03.23 0 0 0
Mickey Rourke számomra egy naaaagy O!
Előzmény: Mickey Rourke (-)
Mickey Rourke Creative Commons License 2002.03.22 0 0 topiknyitó
Van Hollywoodban egy színész, aki a nyolcvanas években(+'90-es eleje)atz egyik legnagyobb sztár volt.Rendkívül tehetséges , karizmatikus ,erős kisugárzású aktor, aki az ital , drogok és a profi box miatt évekre eltűnt a szemünk elől.Olyan fileket jegyez mint az Angyalszív(De Niroval),9 és fél hét, Sárkány éve , Homeboy(Walkennel).
A legenda újra éledni kezd az utóbbi időben (Get Carter,Double Team,Iglesias klipp és a nálunk még nem vetített Desperado 2),ezért remélem ,hogy akik eddig is kedvelték , ismét élvezhetik a senkihez sem fogható stílusát.
Ezut a topicot azoknak hoztam létre, akik szeretik Mickey Rourke-ot és a filmjeit,véleményük ,hírük van róla vagy a filmjeiről.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!