Október 3-án szombaton a Hámashatárhegyen fogunk barangolni délután, és visszük magunkal a wifi-s kameravezérlőt, a CamRanger-t, és a GigaPan motoros panorámafejet is! A TV toronytól a hidakat már demmerungban fogjuk tudni fotózni :-) Addig meg szép naplementés fények lesznek a Kővár - Virágos-nyereg felől letekintve a solymári dombokra és a reptérre.
Egy ceg keres folyamatos megbizasra gombpanorama keszitesere fotosokat. Ha szamlakepes vagy, vagy szivesen keszitenel gombpanoramat teljes allasban is, akkor erdeklodj emailben a reszletekrol a felszerelesed es a portfoliod megjelolesevel.
Nem teljesen mert ennél, a tárgy képét továbbra is "test" ként jeleníti meg, én pedig a testből egy síkot akarok, mintha egy henger palástját kiterítenénk. Mint az üdítés példánál, ha a flakonról levesszük a címkét, ki tudjuk teríteni síkba. Ez egy lábat körülölelő tetoválásnál nehezen kivitelezhető, legalább is a páciens, az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedne :D
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Nem tudom mi a hivatalos neve a dolognak de megpróbálom körülírni. A panorámafotózás ellenkezőjét szeretném csinálni. Tehát a kamera nem forog a tengelye körül, hanem egy fix test körül kering. Például ha egy üdítős flakon címkéjét így fotózom, ugyan azt kapom, mintha levenném a flakonról és kiteríteném a címkét. Egészen pontosan egy lábtetoválást szeretnék fotózni. Előre is köszönöm a válaszokat.
Találkoztatok már azzal a jelenséggel, hogy a PTGuiban betöltöd a fotókat, hogy összerakd a gömböt és a képekre piros smiley-ket rak a program?! Windows 8 alatt használom és a PTGui Pro v10.0.11-et használom! Ha tudtok megoldást, hogy lehet eltüntetni, légyszíves a cunderboy@gmail.com e-mail címemre írjatok! Köszi
Eladó a képen látható saját tervezésű és készítésű panorámafej 15.000Ft-ért amely a nodális pont beállitására és gömbparoráma képek készítésére is alkalmas. További információ e-mailben a: janics.norbert@gmail.com címen.
Kolor Panotour felhasználóktól kérdezném, hogy ők nem találkoztak azzal a problémával, ha a register menüpontnál beírva a regisztrációs adatokat, akkor ugyanúgy megmarad a vízjel és a panotour demo felirat?
Láttam több helyen eladó Nodal Ninja 3 MKII Starter Package panorámafejet, de mindig lecsúsztam a megvásárlásáról! Most gondoltam felteszem a kérdést, hogy van-e esetleg valamelyikkőtöknek egy már nem használt (mert nem érdekli, vagy vett újabbat, stb.), amit eladna. Vagy van-e az ismeretségi körötökben olyan, aki régebben panorámázott, de már nem csinálja!