Jaj, már megint a Harry Potter. Na, látja, én ilyeneket nem fogok katotónul ismételni a kétnickes topikomban. Majd jól elküldöm a picsába szarvaspörköltfőzés közben ezt az egész neoprimitiv, prizmatévés világot. Azt tudja, hogy a Lego pénzügyileg megroppant a Harry Potter matrica jogdíjak miatt? Karácsony előtt egyetlen legot se vettek volna, ha nem hajszolódnak bele ebbe az őrületbe. Vajon a Merklin fémépítő (és játékvasút) hogy roppant meg anno?
Elnézést, de holnap reggel hét előtt kell keljek, ha még kávézni is akarok, ki kell vigyek néhány helyre egy szellemi termékemet, és az adott helyeken kifutófiúként jelenek meg (így könnyebb, mert nem nyaggatnak kérdésekkel), szóval nehéz napom lesz.
Jó éjt mindenkinek.
Én létre fogok hozni egy topikot, ahol csak magammal fogok beszélgetni. A paranoia ezzel nem lesz kiküszöbölve, de a kockázati tényező minimálisra lesz szűkítve. Ezt már a Puller és a Gai is elkezdte, most a pillcsivel folytatja ezt a modellértékű kisérletet, és én voltam olyan bátor, hogy előítéletmentesen levontam a következtetést, és végigmegyek az úton. Ha másvalaki hozzászól, azt figyelmeztetni fogom, hogy hagyjon egy zugot nekem, ahol magamban lehetek. És semmi poénkodás nem lesz benne, csak főzök majd, megkínálom magam vörösborral, lefőzöm este a reggeli kávét, meg ilyenek. Mi lehetne más a cél? Három éve figyelem a trendeket.
és azt még nem is tudod, hogy igazán profi csapdákhoz van, amikor három ember kell:
azért, hogy az elôbb említett két ember beleessen. sôt van olyan is, amikor már négyen vannak, és akkor a harmadik is beleesik, stb...
az ilyesmit hívják jól szervezett piramisjátéknak. vagy hülyeségnek.
naív lelkes kezdő korodban még bíztál az emberekben?
én is bíztam..
aztán jött károgva kétfejű sasként iro-organick, és rövid távon leápolt az öngyilkolós topicban engem meg aurorixet(ő már a nicktemetőben van), csak, hogy a bizalmam teljes legyen.