Keresés

Részletes keresés

Shai Hulud Creative Commons License 2002.03.14 0 0 22
Nekem ugyan ritkán esik jól látni az embereket, nyilván cseppet antiszoc vagyok, de kellemesen tudok belül mosolyogni a sok csuhajmagyaron, akik dacosan az égnek emelt homlokkal felkokárdázva feszegetnek időelőtt, mintha bizony ősszittya vértől elborult aggyal nem látnák a mikorhanyadikát.
Ők ama kétlábú járólények, akiknek napról-napra keményen, önmaguk előtt is bizonyítaniuk kell a mélymagyarságtudatot - mert beteg s csökevényes nekik szegény, értelem s tudás híján.
A hótthülye felhívás, miszerint idus előtt is tűzge, mert "mi, jobbosok akkor jól meglátjuk hányan vagyunk" hátsó szándékkal, kissé hátrafelé sült el, mert a legtöbb választó - ovi és óvodája számára kellemetlenül - sajnálatosan normális, és nem dől be ily pretín ökörségeknek, csak tovább nyammogja apatikusan vagy boldogan napjait az eljövendő választásokig.
Persze minden tiszteletem azoké, akik előkokárdáznak, kicsit olyan ez mint az afterparti inverze, van benne valami elfogadható komolyság. Csak azt nem szabad elfelejteni, hogy legnagyobb nemzeti ünnepünk Araditizenhárommal végződött, a többiről nem is szólva, levertek minket mint sommelier a tablettás bort bárpultról. (Mondjuk az tiszta haszon, hogy Petőfi befalcolt, de komolyan, hogy lehet olyat leírni hogy szép vagy Alföld, én aztán tudom, ott nőttem fel, ehhez állatnak kell lenni, biztos a "lapos"-ra akart valamit, csak nem találta a szinonimaszótárt, vagy szótárat, mindegy, azért szeretem)

Szerintem.

Előzmény: sssssss (17)
logoped Creative Commons License 2002.03.14 0 0 21
Például nem kapott szalagot, mert a FIDESZ felvásárolta és a jobbosoknak osztogatja.
Rosszindulatú vagyok?
Előzmény: ÉLIÁS (18)
noway Creative Commons License 2002.03.14 0 0 20
Európa felvilágosult fele ismét jót fog röhögni rajtunk. És ez az én nagy bajom. Nem rajtatok fideszeseken, miépeseken fog röhögni, hanem rajtunk Magyarokon.

Ez hülyeség (bár demagógiának jó). Ha azt hallanád a rádióban, hogy John Smith angol képviselő felszólította a választópolgárokat, hogy (mittudomén) a szavazásokig tiltakozásuk jeléül járjanak kézen, akkor azt gondolnád, hogy az angolok milyen nevetségesek, vagy pedig azt, hogy az illető képviselő egy elmebeteg?

Előzmény: ThomasCovenant (10)
Májsz Creative Commons License 2002.03.14 0 0 19
Én bennem ugyan szinte semmi hazafias vagy nemzeti érzés nincs (mittudomén, nem nevelték belém), de legalább tudom, hogy ez sokaknak nagyon fontos érték. A hozzád hasonló pimasz libsik ezeket az embereket sértik meg.
Előzmény: ThomasCovenant (6)
ÉLIÁS Creative Commons License 2002.03.14 0 0 18
Szerinted aki nem teszi ki, az miért nem teszi ki?
Előzmény: sssssss (17)
sssssss Creative Commons License 2002.03.14 0 0 17
Szerintem az tegye ki a kokárdát, aki akarja, aki meg nem akarja, az ne tegye ki. Nekem speciel nagyon jól esik látni már az ünnepek előtt is az embereket, s nagyon jól esik hordani is. Pártállástól függetlenül.
NyilasMisi Creative Commons License 2002.03.07 0 0 16
Én például büszkén viselem a kokárdát nemzeti ünnepen. Más esetben csak akkor viselném, ha bizonyítási kényszerem lenne, de nincs...
méregkeverő Creative Commons License 2002.03.07 0 0 15
És húsvéthétfőn azt fogod leokádni???
Előzmény: strongdong (14)
strongdong Creative Commons License 2002.03.07 0 0 14
Mér, mi rendszeresen iszunk odahaza felixedmundovicsot andrejjanuárjeviccsel.

Szabaccság

Fk

Előzmény: Lajos bácsi (13)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.03.07 0 0 13
Télleg! Nahát! Pedig drágajó Ságvári et. mindig is nagyra becsülte a Tanácsköztársaságot. Hát még Kun Bélát! Egyszer ki is fejtette, hogy róla is el lehetne nevezni egy tortaszeletet, mint pl. Rigó Jánosról. De erre szerinte már csak a felszabadult, szocializmust építő Magyarországon kerülhetne sor. Ejh, milyen szép is lett volna a "Szép Juhászné"-ban:
- Két kunbéla és egy szamuelytibor rendel!
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.07 0 0 12
"...Miért otrombaság ezen a napon kokárdát viselni?..."

Aki elég öreg, annak illene tudni, hogy Tanácsköztársaság kikiáltásának 83-ik véfordulóján, vöröset illene!:-)

Előzmény: Lajos bácsi (11)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.03.07 0 0 11
"Az nem otrombaság, hogy a sok elvakult miépes, fideszes és ki tudja még milyen gazda március 21.-én kokárdában fog virítani?"

Miért? Március 21. Benedek napja, Nursiai Szent Benedek emlékünnepe. Szent Benedek Európa védőszentje, a róla nevezett világhirü rend alapítója és a szerzetesi életnek a nyugati egyházban patriarkája. Olaszország Umbria tartományának Nursia nevü városkájában 480. körül előkelő gazdag szülőktől született, meghalt a montecassinói kolostorban 543. március 21-én.

Miért otrombaság ezen a napon kokárdát viselni?

Előzmény: ThomasCovenant (10)
ThomasCovenant Creative Commons License 2002.03.06 0 0 10
"Szégyelld magad.
Semmi sem menti az otrombaságodat, még az sem, hogy valóban vannak "mélymagyarok".
Látod, az ilyen húzásokért nem komálom a libsiket..."

Az nem otrombaság, hogy egy félkegyelmű arra kéri az országot, hogy tegyen mindenki az autó antennájára, meg ahova csak tud, nemzeti színű szalagot? Zsibvásárt akarnak csinálni az országból? Gyakorlatilag úgy fogunk kinézni, mint a taxis blokád napjaiban. Már alig várom. A karszalagokat és a fegyvereket hol lehet fölvenni?
Az nem otrombaság, hogy még el is dicsekszik azzal, ő maga még a visszapillantó tükörre is tesz egy kis nemzetiszínű szalagocskát? (Biztos kokárdagyárat alapított és be kell indítani az üzletet.)
Az nem otrombaság, hogy arra kérik az ország lakosait, a választásokig hordják a kokárdát? Minek, kinek?
Az nem otrombaság, hogy a sok elvakult miépes, fideszes és ki tudja még milyen gazda március 21.-én kokárdában fog virítani?

Ezzel a felhívással is már megint csak az egyszerűségüket bizonyították. Európa felvilágosult fele ismét jót fog röhögni rajtunk. És ez az én nagy bajom. Nem rajtatok fideszeseken, miépeseken fog röhögni, hanem rajtunk Magyarokon.

Nálad a libsizés az olyan mint a bibsizés?

Előzmény: zsemlemorze (8)
olajbaro Creative Commons License 2002.03.06 0 0 9
Mutassa meg Bod Péter Ákos, hogy neki van ott. :)
zsemlemorze Creative Commons License 2002.03.06 0 0 8
Szégyelld magad.
Semmi sem menti az otrombaságodat, még az sem, hogy valóban vannak "mélymagyarok".
Látod, az ilyen húzásokért nem komálom a libsiket...
Előzmény: ThomasCovenant (6)
Dominus Vobiscum Creative Commons License 2002.03.06 0 0 7
Én inkább rozsdás kitűzőt ajánlok.
Előzmény: ThomasCovenant (-)
ThomasCovenant Creative Commons License 2002.03.06 0 0 6
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Csak nehogy így járjanak a büszke "hazafiak".

Törölt nick Creative Commons License 2002.03.06 0 0 5
Nem értem ezt a kokárdát! Komolyan.

Forradalom van? Eperjes Szamóca már fenn van a Nemzeti Múzeum lépcsőjén és köszörüli a torkát?

Orbán-Kövér-Simicska meg a Három Rabló-ban írja az újabb 40 pontot, 5 karikába?

Közben lelkes tömeg készül Varga Tamás kiszabadítására, ha mégis elkapják a nemzetközi elfogatóparancs alapján?

cybulka Creative Commons License 2002.03.06 0 0 4
aki szégyenli a kokárdát ne hordja !
Én meg azt szégyenlem ,hogy ilyen honfitársaim vannak !
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.06 0 0 3
Mire mondta? Mikor? Komolyan gondolta?

Azért piszkos egy taktikája van a Fityesznek. Elengedte a hazaáruló szót OV a parlamentben és ezáltal szalonképessé tette?!

De van még egy ilyen kreálmányuk!
Korrupció= Klientúraépítés

És ezt is szalonképessé tette!

Lajos bácsi Creative Commons License 2002.03.06 0 0 2
Várjunk még egy kicsit. Hátha köt egyet a fütyijére, és akkor nem kell annak tekinteni.
Előzmény: sin x (1)
sin x Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1
Az vagy.
Ilyen az élet...
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.03.06 0 0 0
Biztos ami biztos: kössél oda is egyet. Ezen már ne múljon.
ThomasCovenant Creative Commons License 2002.03.06 0 0 topiknyitó
Bod Péter Ákos azt mondta; nemzeti szalagot mindenhova!
Ha én nem kötök még a fütyimre is szalagot, akkor én hazaáruló vagyok?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!