A meccset a Népstadionban rendezték és a helyszínen jelenlévők számát írtam le. Egyébként az tény, hogy Magyarországon az emberek még mindig jobban kiváncsiak a hazai, mint a külföldi focira. Egy csatornának nézettségi szempontok alapján jobban megéri egy FTC-Győr meccs, mint egy Manchester-Deportivo.
Egyébként én amondó vagyok, hogy valóban stadionokat kell építeni. De csakis akkor, ha a serdülők és a gyerekek meleg vízzel zuhanyozhatnak az edzés után, és ha végre nem nekik kell az utolsó pár zoknit is megvenniük, hogy egyáltalán focizhassanak.
Ha ez megvan, akkor "álmodhatunk egy nagyot". Addig viszont merő képmutatás.
Bocs! De még így sem érik el a férőhely 50%-át sem!
Szegedi vagyok, ide akarnak 30000 férőhelyes stadiont, amikor a csapat a 3.osztályban van és jó ha kimennek 1000! Arra meg nincs esély, hogy fellendüljön a csapat, mert nincs befektető az állam meg csak a pestieknek fizet. Hülyeség az egész! Az utánpótlásnevelésre kellene ennyi pénzt költeni, akkor talán lenne itthon foci, és akkor talán volna értelme stadionokat építeni meg EB-t rendezni.
Az biztos hogy a 30000-40000-es stadionokat utanna meg felig is csak evente ha egyszer- ketszer tudnank megtolteni.A rendezessel kapcsolatban pedig azt a nyilatkozatot se felejtsuk hogy csak annak adnak rendezesi jogot,aki nagy valoszinuseggel selejtezon is ki tudna harcolni a reszvetelt.Ettol pedig mi nagyon tavol vagyunk...
Azert, mert a valagunk kilog a gatyabol, a birka nep meg benyalja, hogy nekunk aztan van eselyunk. Arrol nem is beszelve, hogy kik palyaznak rajtunk kivul. Tudom, hogy leragott csont, de szerinted miert "kell" stadionokat epiteni? Ne erts felre, nem a Fideszt akarom baszogatni - mas partok is ezt csinalnak, ebben szinte biztos vagyok. Ha tenyleg a foci felemelkedese lenne a cel, akkor az utanpotlas kapna a penzt, hogy minel tobb gyerek mehessen jatszani. Harmincezres stadion? - kesz rohej, mikor voltak utoljara magyar bajnokin harmincezren? Ez megint arrol szol, hogy a kormany meg akarja tomni a zsebet. A ma kozzetett felmeres szerint pedig a magyarok 76 szazaleka orulne az olimpianak. Orulni en is orulnek neki (mint az EB-nek is), de azt ne higgye senki, hogy meg is kapnank.
"Stadionokat úgyis kell építeni!"
Minek? Újpest-Sopron 1000 néző!!!!!
Hahó emberek! Szőreg-Kiszombor rangadón vannak ennyien a Csongrád megye I. osztályában.
Fradi-UTE-n mennyien vannak 5-6 ezren?? Ezeknek 30-40 ezer férőhelyes stadion??
Egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet annak örülni (politikai hovatartozástól föggetlenül), hogy egyáltalán megpróbáljuk megcsípni a rendezést. Stadionokat úgyis kell építeni!
A másik: ha valami gond van a helyszínekkel ne csak rébuszokba beszélj; írdd le, hogy például ,,miért rossz döntés a Kaposvár".
Hajrá, 2008!