Az örömbe cseppent egy kis üröm: The SMS message to Saját mobil (Cellular) could not be sent.
You have reached your daily SMS message-sending limit. Please try again later.
Napi limit :-//// Mennyi is ez? Utánna nézek mindjárt.
Nos, igen! Az ICQ-ról ismét lehet SMS-t küldeni!!! Ez nagyszerű hír!
Én ICQ 2002a-t használok. Alapból 160 karakter hosszúságú üzenetet lehet küldeni bármely magyar mobiltelefonra. Ez a szám akkor csökken le, ha bizonyos ékezetes karaktereket használunk.
A szabvány GSM abc csak a következő ékezetes magyar karaktereket támogatja:
é, ö, ü.
Ha további hosszú magyar ékezeteket akarunk írni, célszerű a következő karaktereket használni: ì, à, ù, ò.
Ha ICQ-n nem írunk í, á, ő, ú, ó, ű karaktereket, akkor 160 karakteres lesz az SMS. Ha viszont használjuk ezeket, akkor automatikusan átvált unicode kódolásba, így viszont csak 70 karakter fér egy üzenetbe.
Az icq-ról újra lehet SMS-t küldeni, de valamiért csak 70 karaktert enged, ti tudtatok többet? Az ICQ weblapjáról simán megy a 160 karakteres SMS Pannonra (csak ezt próbáltam)
Üdv
József
S.O.S segitsetek!
Olyan SMS-küldő helyet keresek,ahonnan ingyen lehet külföldre üzenni...ha lehet magyar oldal legyen,mert a többit nem értem!Köszönöm elöre is!üdv.Rouhun.
Korlátlan mennyiségben küldhető SMS havi 5 dollárért
Renton, 2002.06.11. 19:12
Egy amerikai mobilszolgáltató átalánydíjas SMS-csomagot kínál előfizetői számára.
Az Amerika 16 államát lefedő CDMA mobilhálózatot működtető Leap Wireless nemrég beindított új szolgáltatásával az Észak-Amerikában kevésbé népszerű szöveges üzenetküldést, vagyis az SMS-t kívánja népszerűsíteni.
A Leap Wireless ugyanis előfizetői számára havi 4,99 dollárért korlátlan mennyiségű rövid szöveges üzenet küldését és fogadását teszi lehetővé. Az előbb említett összegért ráadásul nem csak a hálózaton belül, hanem a legtöbb USA-beli, illetve kanadai szolgáltató hálózatába is küldhetők SMS üzenetek mindenféle limit nélkül.
Ezen felül az előfizetők úgynevezett “broadcast” üzeneteket is küldhetnek, amely tulajdonképpen egy üzenet legfeljebb 10 számra történő egyidejű továbbítását jelenti.
Hali!
Jó hír: messze a legjobb oldal, ahonnan SMS-t lehet küldeni, a www.1rstwap.com
Egyszerű regisztráció, utána heti ötven smst lehet küldeni ingyen. Nem sok, de pannonra, vodára tuti, westeles ismerősöm meg nincs, :) de gondolom megy.
icq-rol is lehet sms-t kuldeni, de sajna csak westelre es csodafonra.
mtnsms is csak westelre :-(( (legalabbis mikor utoljara neztem)
asszem a textboy.hu -n lattam magyar sms kuldot a mi ingyenes, azzal a megkotessel, hogy reklam smseket kuldozgetnek. :-( ha nem ott van akkor bocsi, nem jegyeztem meg pontosan hol is van, mert igy hogy tele ganezzak a telefonom nem erdekel. :-(
ami viszont biztos ez utobbival kapcsolatban, az az, hogy egy terminal.hu-s hirlevelben talaltam a cimet. talan ott elo lehet kotorni az archivumbol. :-)
Pár napja küldözgetem sms-eket, asszem az mtnsms-ről. Még működik, a környéken kell keresgélni.
Most sajnos nem tudom megnézni, mert az axelero már megint elrontott valamit (nincs külföld felé kapcsolatom).
Érdekes....én magyar mobilszámmal regisztráltam magam, és használom mai napig...mióta müködik a dolog így? Akkor ezek szerint időben regisztráltam??:))
Valamelyiket írjátok le részletesen légyszi.
Ha az mtnsms müködik az jó is lenne.
A zsír angolt nem ismerem.
Szótárazva nehéz, a regisztráció stb...
Előre is kösz. Hi.
Ja, persze. Sima hétvégén 2 óra kézbesítési idő. És ki se írja, hogy ennyi. Hát bekaphatják, ez ingyen se kell.
Az ingyensms néha gyors, viszont én akkor hagytam abba a vele való foglalkozást, mikor folyamatosan azt írta (a napi első levélnél), hogy "a mai maximális számú üzenetet már elküldte". Kapják be #2
777sms-en szerencsére még akkor csináltam accot amikor még nem kellett westeles, viszont nálam is soxor döglődik.
Az mtnsms-t siratom, az ICQ-t is...
Múltkor órákig böngésztem a netet, hogy találjak valamit.
Találtam is egyet, igaz angol volt, de mire rájöttem hogy mi hol merre, kiderült, hogy jó is, és gyors is. Másnapra már az sem ment.
Szipp szipp, csöpp csöpp....
Persze, ha nincs más lehetőség akkor jó az.De miért küldözgessek sms-t pénzért, amikor többnyire a gép elött ülök, még a net is bejön rajta?!Csak kell egy olyan szolgáltató, ami gyors és megbízható is.